שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה בקשר לספורט שלי. אני מתאמן במכון כושר כבר לא מעט זמן, עושה סקוואט כבד, דדליפט , בעיקר תרגילים מורכבים. עשיתי SS תקופה אבל היה לי קשה להמשיך עם התוכנית. אני מתאמן בנוסף לאימונים במכון בקבוצת פוטבול אמריקאי( וכן יש ליגת פוטבול בארץ , ליגת תיכונים IHFL).
אני גם רוצה להתכונן קצת לצבא, כי השאיפה שלי זה שירות הכי קרבי והכי משמעותי שאוכל.
כל זה בסדר, אבל יש לי בעיה די מרכזית למרות ההקפדה על שינה ועל אוכל מתפריט אני לא מתאושש. אני גם לא יודע איך להרכיב תוכנית שתהיה מתאימה לשחקן פוטבול, כי לעשות פיצולים של AB,ABC זה יותר מידי אימונים בשבוע. (צריך לציין שאימון פוטבול ממוצע זה 3 וחצי שעות, פעמיים בשבוע. ) FBW מרגיש לי קצת קל יחסית , כי זה מספר סטים נמוך יחסית לכל שריר.
אשמח אם מבין עניין יעזור לי לסדר את הבאלגן.
(אם זה לא המקום, אשמח שאחד המנהלים יעביר )
אני גם רוצה להתכונן קצת לצבא, כי השאיפה שלי זה שירות הכי קרבי והכי משמעותי שאוכל.
כל זה בסדר, אבל יש לי בעיה די מרכזית למרות ההקפדה על שינה ועל אוכל מתפריט אני לא מתאושש. אני גם לא יודע איך להרכיב תוכנית שתהיה מתאימה לשחקן פוטבול, כי לעשות פיצולים של AB,ABC זה יותר מידי אימונים בשבוע. (צריך לציין שאימון פוטבול ממוצע זה 3 וחצי שעות, פעמיים בשבוע. ) FBW מרגיש לי קצת קל יחסית , כי זה מספר סטים נמוך יחסית לכל שריר.
אשמח אם מבין עניין יעזור לי לסדר את הבאלגן.
(אם זה לא המקום, אשמח שאחד המנהלים יעביר )