הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פוטבול אמריקאי ואימונים במכון

• פותח/ת השרשור osherm
  • פורסם בתאריך

osherm

משתמש מתחיל
24
1
נק' מוניטין:
4
24
1
זאוס חדרה
שלום לכולם , אני צריך קצת עזרה בקשר לספורט שלי. אני מתאמן במכון כושר כבר לא מעט זמן, עושה סקוואט כבד, דדליפט , בעיקר תרגילים מורכבים. עשיתי SS תקופה אבל היה לי קשה להמשיך עם התוכנית. אני מתאמן בנוסף לאימונים במכון בקבוצת פוטבול אמריקאי( וכן יש ליגת פוטבול בארץ , ליגת תיכונים IHFL).
אני גם רוצה להתכונן קצת לצבא, כי השאיפה שלי זה שירות הכי קרבי והכי משמעותי שאוכל.
כל זה בסדר, אבל יש לי בעיה די מרכזית למרות ההקפדה על שינה ועל אוכל מתפריט אני לא מתאושש. אני גם לא יודע איך להרכיב תוכנית שתהיה מתאימה לשחקן פוטבול, כי לעשות פיצולים של AB,ABC זה יותר מידי אימונים בשבוע. (צריך לציין שאימון פוטבול ממוצע זה 3 וחצי שעות, פעמיים בשבוע. ) FBW מרגיש לי קצת קל יחסית , כי זה מספר סטים נמוך יחסית לכל שריר.
אשמח אם מבין עניין יעזור לי לסדר את הבאלגן.

(אם זה לא המקום, אשמח שאחד המנהלים יעביר )

העברתי לפורום מתחילים בתזונה ואימונים כי זה כן מתאים לאימונים, אבל משתמשים עם פחות מ-30 הודעות צריכים לפתוח בפורום מתחילים

מה משקלי העבודה הנוכחיים שלך?
ואין בעיה עם זה ש-FBW מרגיש לך קצת, כי בסופו של דבר זה גם עניין של נפח עבודה שבועי, ככה שאם אתה עובד יחסית קצת כל פעם, זה מצטבר לכמות לא רעה, והכי חשוב, מצטבר לכמות שממנה אתה יכול להתאושש
אתה יכול לנסות להוסיף מעט נפח ולראות האם זה משפיע עליך לרעה או לא, כי גם אם האימון לא מרגיש לך קשה, בשילוב עם הפוטבול זה בקלות יכול להגיע ליותר מדי

• פותח/ת השרשור
העברתי לפורום מתחילים בתזונה ואימונים כי זה כן מתאים לאימונים, אבל משתמשים עם פחות מ-30 הודעות צריכים לפתוח בפורום מתחילים

מה משקלי העבודה הנוכחיים שלך?
ואין בעיה עם זה ש-FBW מרגיש לך קצת, כי בסופו של דבר זה גם עניין של נפח עבודה שבועי, ככה שאם אתה עובד יחסית קצת כל פעם, זה מצטבר לכמות לא רעה, והכי חשוב, מצטבר לכמות שממנה אתה יכול להתאושש
אתה יכול לנסות להוסיף מעט נפח ולראות האם זה משפיע עליך לרעה או לא, כי גם אם האימון לא מרגיש לך קשה, בשילוב עם הפוטבול זה בקלות יכול להגיע ליותר מדי
יש לי סקוואט 160
דדליפט 160
מילטרי פרס 70
בנץ פרס 110
זה משקלי שיא ל-5 חזרות

יש לי סקוואט 160
דדליפט 160
מילטרי פרס 70
בנץ פרס 110
זה משקלי שיא ל-5 חזרות
המשקלים ממש טובים יחסית לגיל שלך
כמה אתה שוקל דרך אגב?

ואני לא בטוח ש-FBW יעזור לך ממש בשלב הזה (אלא אם אתה מרגיש שאתה כן מתקדם עדיין איתה, במקרה הזה תמשיך עם התוכנית בלי שום דאגה), ואולי הייתי הולך על תוכנית שאולי יותר מתאימה למצב שלך, כמו 531, שבה קל מאוד להוריד ולהעלות נפח לפי הצורך, והיא לא מפריעה לאימוני הפוטבול

• פותח/ת השרשור
המשקלים ממש טובים יחסית לגיל שלך
כמה אתה שוקל דרך אגב?

ואני לא בטוח ש-FBW יעזור לך ממש בשלב הזה (אלא אם אתה מרגיש שאתה כן מתקדם עדיין איתה, במקרה הזה תמשיך עם התוכנית בלי שום דאגה), ואולי הייתי הולך על תוכנית שאולי יותר מתאימה למצב שלך, כמו 531, שבה קל מאוד להוריד ולהעלות נפח לפי הצורך, והיא לא מפריעה לאימוני הפוטבול
בן 17, שוקל 84. מזה תוכנית 531 ? כמה פעמים בשבוע?
אני צריך דרך להשאר עם המשקלי עבודה, ואפילו לחזק את הרגליים יותר כי אני משחק תאקל

בן 17, שוקל 84
בהחלט משקלים מכובדים למצב שלך

מזה תוכנית 531 ? כמה פעמים בשבוע?
זו תוכנית כוח מתקדמת יחסית עם התקדמות חודשית במשקלים ופיצול של ההרמות המרכזיות
קלאסית היא 4 פעמים בשבוע + יומיים של קונדישנינג, שבזה אפשר להחשיב את האימוני פוטבול, אבל אפשר גם לעשות אותה 3 או 2 פעמים בשבוע עם מעט שינויים, ושהיא עדיין תישאר אפקטיבית

אני צריך דרך להשאר עם המשקלי עבודה, ואפילו לחזק את הרגליים יותר כי אני משחק תאקל
בגלל שההתקדמות היא איטית, אין לך מה לדאוג לגבי התאוששות, ואתה תמשיך להתחזק, ככה שאין בעיה

נתניה שארקס , אחלה של קבוצה.
באיזה קבוצה אתה ? טרופרס?
הייתי בטרופרס וברבלס

לעניין התוכנית,כמו כל קבוצה אתם מתאמנים פעמיים בשבוע,ככה שעדיף לך לעשות יומיים אימוני משקולות ויומיים פוטבול
מה הנתונים שלך (משקל/גובה)?
ומה המשקלי עבודה ?
ובפוטבול,כמה אתה רץ 40 יארד?

• פותח/ת השרשור
הייתי בטרופרס וברבלס

לעניין התוכנית,כמו כל קבוצה אתם מתאמנים פעמיים בשבוע,ככה שעדיף לך לעשות יומיים אימוני משקולות ויומיים פוטבול
מה הנתונים שלך (משקל/גובה)?
ומה המשקלי עבודה ?
ובפוטבול,כמה אתה רץ 40 יארד?
אני שוקל 84 על בערך 1.81
משקלי עבודה:
יש לי סקוואט 160
דדליפט 160
מילטרי פרס 70
בנץ פרס 110
זה משקלי שיא ל-5 חזרות
40 יארד: 5.1 שניות

• פותח/ת השרשור
אתה בקו הגנה?
משקלים יפים
אני כרגע משחק Left tackle באופנס, אבל יש מצב בקרוב מאוד עובר להגנה אולי linebacker.
השאלה איך אני משתפר בפוטבול בעזרת אימוני כוח במכון. כי AB לא נותן לי להתאושש (4 פעמים מכון+ 2 פוטבול )

אני כרגע משחק Left tackle באופנס, אבל יש מצב בקרוב מאוד עובר להגנה אולי linebacker.
השאלה איך אני משתפר בפוטבול בעזרת אימוני כוח במכון. כי AB לא נותן לי להתאושש (4 פעמים מכון+ 2 פוטבול )
יפה
בגדול,תעשה AB או FBW פעמיים בשבוע בשילוב פוטבול (ככה אני עשיתי)

• פותח/ת השרשור
יפה
בגדול,תעשה AB או FBW פעמיים בשבוע בשילוב פוטבול (ככה אני עשיתי)
יש מצב תרשום לי, איזה תרגילים עשית בכל אימון ? אני מתלבט נורא כי החלק של הרגליים חייב להיות נורא חזק בשביל התפקיד שלי

Back
למעלה תחתית