הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בנושא ה bmr

• פותח/ת השרשור lorin56
  • פורסם בתאריך

lorin56

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
רציתי לשאול עם משהו פעם השתמש בנוסחא של ה bmr ואכל באמת את הכמות שיצא לו בנוסחא והגוף שלו השמין או משהו בסגנון כי זה חשוב לי אני לא יודע עם להשתמש בנוסחא או לא ?
תודה לעוזרים 😃

לנוסחה יש סטייה של 10-20% אם אתה אדם בריא, הנוסחה יכולה להיות הערכה לא רעה אם אתה רוצה ממש לדייק תשלם סכום של 400-500 שקלים לוינגייט ותלך להיבדק.

• פותח/ת השרשור
אז רגע אתה ממליץ לשתמש בה או בגלל שהיא לא נכונה ב 10-20 % אז לא להשתמש ונגיד יצא לי בנושחא bmr של 1707 ואני יאכל ביום 1707 אז זה יגרום לי לעלות במשקל או בגלל שזה פחות או יותר נכון אז לא יקרה כלום

• פותח/ת השרשור
אבל בדרך כלל זה לא דבר שגורם להשמנה כי אני פוחד להשתמש בזה בגלל ששמעתי שזה לא כול כך מדויק אבל גם ראיתי שהרבה אנשים משתמשים בנוסחא הזאת וגם הרבה אתרים אז הפשר להשתמש בה בלי לפוחד להשמין ורגע בדרך כלל אנוסחא לא מדויק במאז החיובי או במאזן השלילי?
תודה לעוזרים 😃

תקרא שוב את התגובה של אזולאי, אם עדיין לא הבנת אתה צריך להתחיל ללמוד הבנת הנקרא

יכול להיות סטייה של 50 אחוז לפעמים במקרי אנורקסיה קיצונית, אני מציע לך לחשב את ה BMR ולהוריד 20 אחוז ליתר ביטחון, ולהתחיל עם כמות מתאימה ולהוסיף\להוריד לפי הצורך..

יכול להיות סטייה של 50 אחוז לפעמים במקרי אנורקסיה קיצונית, אני מציע לך לחשב את ה BMR ולהוריד 20 אחוז ליתר ביטחון, ולהתחיל עם כמות מתאימה ולהוסיף\להוריד לפי הצורך..
ליתר ביטחון עדיף אם כבר להעלות 20 אחוז כדי להיות בטוח שהוא עולה במשקל ולא עומד במקום.

• פותח/ת השרשור
אז רתם ממליצים להשתמש בה ונגיד אם אני צריך לפי הנוסחא 1707 קלוריות כולל הכפלה אז להוסיף קלוריות ?
ותודה לעוזרים 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית