הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון התרגילים (של) הכי מטומטמים

• פותח/ת השרשור hanan
  • פורסם בתאריך

hanan

משתמש על
8,276
5,170
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
13,984
8,276
5,170
מה התרגילים הכי מטומטמים שראיתם מישהו עושה?
אצלנו יש מישהו שעובד על האמות בספה של הבנץ' - עומד עם הגב למוט ומרים אותו, לזכותו יאמר שיש לו יד 50
השני עובד חצאים בבנץ' בגלל שיש לו כאבים בכתף ואח"כ עובד עם כבל שהוא מחזיק בשאקל כדי לחזק את הכתף האחורית!

מחזיקים את המוט כמו בפרס אבל קצת לחוץ כשהוא מול האף
עומדים באחיזה מאוד צרה
ושופפים למטה טיפ טיפונת ועולים

זה מחלה שעכשיו איזה מישהו שהוא התחרה קצת בIFBB הביא למכון שלי ופתאום הראק תפוס לי כל היום בגלל זה...

התרגיל האחרון הוא לא ליצני. זה תרגיל בסיסי אצל מתאבקים.

תרגיל שקיים עשרות שנים.

התרגיל הכי מטומטם שעושים בחדר כושר
שהרבה עושים וכולכם תסכימו איתי שיצא לכם לראות,

שכיבות סמיכה, למה למה למה 😣

תרגיל כזה שאתה מתקופף על הספה ושם היד ב90 מעלות ואז מיישר אותה.
תרגיל דפוק ליד האחורית שאתה בקושי עושה 7.5 ק"ג בו(מישהו ענק אצלי במכון עשה בזה 5 ק"ג ויש לו יד של כמעט 40 ובבנץ' הוא עושה 100 בערך)

התרגיל האחרון הוא לא ליצני. זה תרגיל בסיסי אצל מתאבקים.

תרגיל שקיים עשרות שנים.
כן, רק חבל שאין במכון שלי מתאבקים, רק בילדרים ליצנים, 2-3 רציניים (לא כולל המדריכים) ו-3 מתאמני כוח, כולם פה בפורום

trx רץ חזק אצלי במכון, ואני שואל את עצמי, למה להתעסק בתרגילי קקה שהכלוב פנוי?
ואם לא זה אז למה לתפוס את הכלוב בשביל לחבר את הרצועות ליצנים האלה

התרגיל הכי מטומטם שעושים בחדר כושר
שהרבה עושים וכולכם תסכימו איתי שיצא לכם לראות,

שכיבות סמיכה, למה למה למה 😣

נסה להגיד את זה שהקרוס (הכבלים ) תפוס ;maeq

אני בעצמי עשיתי שכיבות שמיכה במכון.

תאמין לי שזה עובד לא פחות אבל שאין ברירה אז אין ברירה גם משקל גוף זה משקל.

הדוגמה מדברת על זה שבמכון (אצלי בבסיס) בכל זמן נתון יש מישהו במצב שכיבה עושה שכיבות סמיכה,
גם אם הכל פנוי..

1. מישהו נשכב בספה של הבנצ׳ התחיל לפמפם עשיריות חזרה ואז לחץ את המוט עם יד אחת כל פעם.

2. הולכים הפוך בקרוס
3. קלין מרפקים - כל האלה שבטוחים שהם יכולים לעשות כפיפת מרפק עם 60 קילו והם קופצים בשביל להרים את המשקלfacepalm
4. לחיצת חזה בעמידה
5. התרגיל הכי מטומטם שראיתי בחיים שלי - סקוואט בסמית'😛

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
זה תרגילים הזויים זה? ילדים אני אומר, ילדים!

1. בנאדם מביא אצלנו 2 שרפרפים נמוכים מהבית, שם רגליים על ספת בנץ', כל יד על שרפרף ועושה שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי.
2. ילד בילדר שוכב על הגב, ברצפה עם מזרן ליד הכבל קרוס ועושה יד קדמית עם החבל(שוכב כמו בחוף הים מפמפם ידיים).
3. מתאמן "עושה פרפר" עם משקולות יד בעמידה(טיפש!)
4. מתאמן עולה להליכון עם משקולות יד של קילו וחצי, שרוולי קרסול קילו, רץ עם המשקולות בידיים וברגליים ומביא אגרופים באוויר תוך כדי ריצה.
צ'ופרים מהנחש:
5. אישה מבוגרת שעושה תרגילים של מר מיאגי עם מוט סטודיו(שמה מוט סטודיו על הראש ומתחילה לעשות תנועות של צ'י קונג מעורב בריקוד סלוני)
6. מדריך סטודיו שעושה סקוואט על רגל אחת עם בנדנה על העיניים/בלי לראות כלום(הוא לבד תופס רשימה)

יש עוד רבים לא פחות הזויים, ויבריל עד שלי

נערך לאחרונה:
זה תרגילים הזויים זה? ילדים אני אומר, ילדים!

1. בנאדם מביא אצלנו 2 שרפרפים נמוכים מהבית, שם רגליים על ספת בנץ', כל יד על שרפרף ועושה שכיבות שמיכה בשיפוע שלילי.
2. ילד בילדר שוכב על הגב, ברצפה עם מזרן ליד הכבל קרוס ועושה יד קדמית עם החבל(שוכב כמו בחוף הים מפמפם ידיים).
3. מתאמן "עושה פרפר" עם משקולות יד בעמידה(טיפש!)
4. מתאמן עולה להליכון עם משקולות יד של קילו וחצי, שרוולי קרסול קילו, רץ עם המשקולות בידיים וברגליים ומביא אגרופים באוויר תוך כדי ריצה.
צ'ופרים מהנחש:
5. אישה מבוגרת שעושה תרגילים של מר מיאגי עם מוט סטודיו(שמה מוט סטודיו על הראש ומתחילה לעשות תנועות של צ'י קונג מעורב בריקוד סלוני)
6. מדריך סטודיו שעושה סקוואט על רגל אחת עם בנדנה על העיניים/בלי לראות כלום(הוא לבד תופס רשימה)

יש עוד רבים לא פחות הזויים, ויבריל עד שלי
קבל :
חחחחחחחחחח אשכול גדול
אצלנו יש חבורה של זקנים ענקים!!!
לוקחים משקולות של 4 קילו ומתאגרפים לפי המוזיקה.
התרגיל עם העזרת משקל למתח, דוחפים למטה. מאין שראגס הפוך.
פרפר במכונה- עומד מולה, וסוגר אותה.
פרפר במכונה - יש מין רגלית כזאת להרים את המשקל, אז הוא יושב ודוחף אותה לאיזה 15 חזרות.

הליכון - הולך הפוך.
הליכון - יורד נמוך והולך מאין הליכה מוזרה.
פולי - שם ידית אחת, ועושה מאין תנועה של OH YEAHH BABY למי שמכיר.
משקולות יד - מעלה עד תשעים מעלות ומסובב את האגן
וזה ממשיך עוד ועוד. מחר יש אימון אז אני אעדכן.
FOX איפה אתה?! אני צריך רענון לזכרון!

1. ראיתי מישהו שעושה אוברהד פרס עם רגל אחת באוויר והברך המורמת כפופה.

2. בחור אחר עשה חצאי תנועה באוברהד פרס. שאלתי אותו האם יש סיבה לכך, אז הוא אמר שזה כדי למנוע מהסקפולה להידבק לנוזל הסינוביאלי. facepalm

מדריך סטודיו אצלנו עושה סקוואט עם מוט סטודיו וכל חזרה לוקח צעד הצידה/עושה סקוואט תוך כדי הליכה בכל המכון.
בדרך חזרה עושה לאנג'ים...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית