הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנית אימונים למתחיל

TomerPerez

משתמש מתחיל
56
0
נק' מוניטין:
0
56
0
שלום, שמי תומר ואני בן 16. הגובה שלי הוא 1.68 ושוקל 55 ק"ג. אני רוצה להתחיל להתאמן בבית. המטרה שלי היא להשיג מסת שריר אך לא להשמין יתר על המידה בתהליך. יש לי משקולות יד, מוט, מתח ומולטיטריינר. בתור מתאמן מתחיל אני רוצה להתאמן בתכנית fbw, אלא אם כן ישנה תכנית טובה יותר, חשבתי ללכת על ss, אבל אני לא אוכל לעשות חצי מהתרגילים שלי בגלל הסתייגותו של אבא שלי ומהפחד שאני אוכל לפגוע לעצמי בגב (לדוד שלי הייתה פריצת דיסק מאימונים).
עכשיו קראתי מספר מאמרים על תכניות fbw, למיטב הבנתי אני צריך לעשות 2 תרגילים לקבוצת שרירים גדולה כדוגמת הגב והחזה, ותרגיל אחד לקבוצת שרירם קטנה כמו הדו-ראשי והתלת ראשי.
הבעיה היא שאני יודע בכלליות איזה תרגילים עובדים על אילו קבוצות שרירים אבל לא איזה תרגילים עדיפים ואיזה שילובים כדי לעשות. למשל אין לי מושג איזה תרגיל לשים בכתפיים: פרס, מילטרי פרס, הרחקה לצדדים וכדומה.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תכנית מתאימה כדי שאני אוכל להתחיל להתאמן בהקדם.
בתודה מראש, תומר.

נערך לאחרונה:
גם בFBW אתה יכול לפגוע בעצמך, אבא שלך טועה(אם תעבוד עם טכניקה נכונה, אין סיבה שתפצע), הייתי ממליץ לך בכל זאת לנסות איכשהו לשכנע אותו לעשות SS(ועם משקולות יד ומולטי טריינר לא תגיע רחוק, הכי טוב שתירשם למכון), יש תוכנית FBW בפורטל:
http://www.kilogram.co.il/570/תוכניות-אימונים-לתקופת-המסה/

• פותח/ת השרשור
אם אני אתאמן בבית, יש לי מוט ומשקולות. אני אוכל לקנות פלטות לשניהם ולהתקדם. אי אפשר לחכות סוג של תכנית ss בבית?

תצטרך רק למצוא דרך לעשות את הסקוואט בבית, זאת הבעיה העיקרית שלך, בלי כלוב בטיחות זה סיכון אבל אפשרי.
ובכל תוכנית יש לך סיכון כל עוד אתה לא יודע איך עושים את התרגילים.

אם אני אתאמן בבית, יש לי מוט ומשקולות. אני אוכל לקנות פלטות לשניהם ולהתקדם. אי אפשר לחכות סוג של תכנית ss בבית?

בשביל סקוואט אתה צריך ראק ובשביל בנצ' ספה וראק.
מצד שני גם אם אתה עושה fbw אתה לא תגיע רחוק בלי סקוואט אז זה די חובה אם אתה לא נרשם למכון

• פותח/ת השרשור
למה ממליצים להרבה מתאמנים מתחילים את תכנית הss? כדי שיעלו במשקלים בצורה מהירה בהתחלה כדי שמתי שיעברו לתכנית של נפח הם ירימו יותר משקל ולכן תהיה להם יותר היפטרופיה?
אני לא אוכל לעשות תכנית דמוית תכנית ss בבית? כעיקרון עם מוט אני יכול לעשות את כל התרגילים.

למה ממליצים להרבה מתאמנים מתחילים את תכנית הss? כדי שיעלו במשקלים בצורה מהירה בהתחלה כדי שמתי שיעברו לתכנית של נפח הם ירימו יותר משקל ולכן תהיה להם יותר היפטרופיה?
אני לא אוכל לעשות תכנית דמוית תכנית ss בבית? כעיקרון עם מוט אני יכול לעשות את כל התרגילים.

ss נותן לך התחלה טובה גם אם אתה רוצה לעבור לתוכניות כוח וגם לתוכניות פיצולים כמו שכתבת.
אין סיבה שלא תוכל לעשות ss בבית אבל אתה תצטרך ראק בשביל זה - לפחות בשביל הסקוואט.

• פותח/ת השרשור
באמת כשניסיתי לעשות בנץ' פרס עם מוט זה היה טיפה מסובך. חיפשתי בזאפ וגוגל ראק ולא מצאתי. אתה יכול לרשום לי את השם המלא שלו או מקום שממנו אוכל לקנות אותו?

באמת כשניסיתי לעשות בנץ' פרס עם מוט זה היה טיפה מסובך. חיפשתי בזאפ וגוגל ראק ולא מצאתי. אתה יכול לרשום לי את השם המלא שלו או מקום שממנו אוכל לקנות אותו?
לא מצאתי HALF POWER RACK אז יש רק את זה-
http://www.gilsport.co.il/ViewProduct.asp?ID=668
למען האמת זה אפילו יותר נוח כי אפשר להשתמש בזה לבנץ'.
בנוגע לבנץ'-
כל מי שמתחיל לא יציב בבנץ'.
בתור מתאמן מתחיל, מאחר וכל הגוף שלך חלש אז גם השרירים המייצבים שלך חלשים ולכן קשה לך להחזיק מוט יציב בבנץ'.

Back
למעלה תחתית