נק' מוניטין:
0
- 56
- 0
שלום, שמי תומר ואני בן 16. הגובה שלי הוא 1.68 ושוקל 55 ק"ג. אני רוצה להתחיל להתאמן בבית. המטרה שלי היא להשיג מסת שריר אך לא להשמין יתר על המידה בתהליך. יש לי משקולות יד, מוט, מתח ומולטיטריינר. בתור מתאמן מתחיל אני רוצה להתאמן בתכנית fbw, אלא אם כן ישנה תכנית טובה יותר, חשבתי ללכת על ss, אבל אני לא אוכל לעשות חצי מהתרגילים שלי בגלל הסתייגותו של אבא שלי ומהפחד שאני אוכל לפגוע לעצמי בגב (לדוד שלי הייתה פריצת דיסק מאימונים).
עכשיו קראתי מספר מאמרים על תכניות fbw, למיטב הבנתי אני צריך לעשות 2 תרגילים לקבוצת שרירים גדולה כדוגמת הגב והחזה, ותרגיל אחד לקבוצת שרירם קטנה כמו הדו-ראשי והתלת ראשי.
הבעיה היא שאני יודע בכלליות איזה תרגילים עובדים על אילו קבוצות שרירים אבל לא איזה תרגילים עדיפים ואיזה שילובים כדי לעשות. למשל אין לי מושג איזה תרגיל לשים בכתפיים: פרס, מילטרי פרס, הרחקה לצדדים וכדומה.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תכנית מתאימה כדי שאני אוכל להתחיל להתאמן בהקדם.
בתודה מראש, תומר.
עכשיו קראתי מספר מאמרים על תכניות fbw, למיטב הבנתי אני צריך לעשות 2 תרגילים לקבוצת שרירים גדולה כדוגמת הגב והחזה, ותרגיל אחד לקבוצת שרירם קטנה כמו הדו-ראשי והתלת ראשי.
הבעיה היא שאני יודע בכלליות איזה תרגילים עובדים על אילו קבוצות שרירים אבל לא איזה תרגילים עדיפים ואיזה שילובים כדי לעשות. למשל אין לי מושג איזה תרגיל לשים בכתפיים: פרס, מילטרי פרס, הרחקה לצדדים וכדומה.
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות תכנית מתאימה כדי שאני אוכל להתחיל להתאמן בהקדם.
בתודה מראש, תומר.
נערך לאחרונה: