הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ עזרה בהתקדמות בסייקל חיטוב

• פותח/ת השרשור edzi
  • פורסם בתאריך

edzi

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
שלום לכולם. פרטים על עצמי
שוקל 95
אחוז שומן 12%
גובה 1.85
גיל 23

אני על סייקל חיטוב של

טרן קצר 1מיל

פרימו 1 מיל

פרופ 1 מיל

כל יומיים זריקה.

סייקל של חודשיים התחלתי ב 19 למאי צפי לסיום 19 יולי כרגע בחודש השני עליתי מלא מסת שריר אבל נתקעתי וחשבתי אולי לשנות משהו בסייקל

אני צריך עצות מה אפשר לשפר\ לשנות כדי להיות מוכן חתוך לטומורולנד!!! עכשיו אני מתאמן 5 פעמים בשבוע עושה אירובי של שעה אחרי אימון משקולות
אני מציל בים ככה שעבודה מאוד אינטנסיבית.

התפריט שלי הוא:

בוקר: 5 ביצים 2 צהוב 3 לבן + 30 גרם שיבולת שועל מלאה בכוס חלב סויה עם כפית קינמון וכרוב חסה.

אחרי זה עוד 3 ארוחות של 200 חלבון עם 40 גרם אורז הודי בסמתי מבושל עם ירקות ירוקים.

אחרי אימון סקוף וחצי של חלבון איזולט.

לילה טונה וסלט ירקות.

תוספים:
Revex16- 4 כדורים
אומגה3 -5 כדור

שן הארי -3 כדור

ארומזין - כדור יום כן יום לא

אמינו 2000- 3 כדור 10 דק לפני אימון ועוד 3 כדור לפני שינה.

האם קלן יכול לעזור לי שאלה נוספת.. ואם כן לעשות 40מג בפרמידה כמו שכתוב בפורום.
והאם לשנות משהו בתפריט התזונה שלי...
תודה לעוזרים!!

נערך לאחרונה:
אהלן,

לא ברור מה אתה מספר פה כל-כך, אתה אומר שאתה עושה סייקל חיטוב אבל עלית בהרבה מסת שריר, שזה לא הגיוני אחרת המצאת טכניקה חדשה משאפשרת לגוף להיות בגרעון קלורי לרדת בשומן ולעלות בשריר - מה שאם תחשוב על זה, פשוט לא הגיוני.

לא יודע למה אתה משתמש בארומסין/ארומזין, אתה גם ככה משתמש בחומרים שמורידים אסטרוגן, אז אתה גם מוסיף על זה ארומסין?

בקיצור אחי, זה לא מובן בכלל, כי אתה אומר שעלית מלא מסת שריר ונתקעת ואז אתה שואל על קלן בכלל שהוא שורף שומן.
בוא תסביר בדיוק מה אתה רוצה לעשות שיהיה אפשר לעזור.

• פותח/ת השרשור
כנראה שהייתי על אחוז שומן גבוהה לפני שלקחתי את הסייקל במהלך הסייקל השומן הפך לשריר ושריר שוקל יותר משומן אז עלית איזה 5 קילו. עכשיו אני על 12 אחוז שומן ואני רוצה ליבש את עצמי להגיע לפחות. והבנתי שהסייקל שלי סופח נוזלים.. אני חושב אולי להוריד את הפרימו ולהוסיף מסטרון .. מקווה שהייתי מובן יותר וחושב על קלן כדי לרדת את האחוז השומן הזה כי לפי התפריט שלי לדעתי אין כל כך מה להוריד אלא אם מישהו חושב אחרת..

כנראה שהייתי על אחוז שומן גבוהה לפני שלקחתי את הסייקל במהלך הסייקל השומן הפך לשריר ושריר שוקל יותר משומן אז עלית איזה 5 קילו. עכשיו אני על 12 אחוז שומן ואני רוצה ליבש את עצמי להגיע לפחות. והבנתי שהסייקל שלי סופח נוזלים.. אני חושב אולי להוריד את הפרימו ולהוסיף מסטרון .. מקווה שהייתי מובן יותר וחושב על קלן כדי לרדת את האחוז השומן הזה כי לפי התפריט שלי לדעתי אין כל כך מה להוריד אלא אם מישהו חושב אחרת..

נתחיל בעובדה ששריר לא יכול להפוך לשומן וגם לא הפוך.
שריר זו יחידה אחת שמורכבת מדברים מסויימים, ושומן זה דבר אחר.
כמו שלא היית אומר שהמנוע הפך לגיר והגיר הפך למנוע, אז אותו סיפור פה.
מה שכן, עליה במשקל יכולה לנבוע משלל סיבות כגון: נוזלים, מסה, דחיסות עצם ועוד...
הידעת שאם אתה עולה במסת השריר שלך, אז על אותו אחוז שומן אתה פשוט נראה הרבה יותר טוב? קח למשל בילדרים רציניים במסה על 17% שומן עוד רואים להם
קוביות.

מסטרון זו אפשרות וגם קלן זו אפשרת.
אבל אם אתה מרגיש שנעצרת בירידה בשומן, הגיע הזמן לעשות יותר אירובי ולהוריד מהתפריט.

• פותח/ת השרשור
מה אפשר להוריד מהתפריט?.. ובמקום מה להחליף את המסטרון והאם כדי להוסיף כדורי ויני ?...

- - - עידכון הודעה - - -
מישהו ניסה את Revex16 ?

נערך לאחרונה:
אל תחליף את המסטרון הוא חומר מעולה לדעתי ,
תגביר את האירובי אם נתקעת , ותפחית בפחמימה תאכל פחמימה פשוטה לפני אימון כדי שיהיה לך כוח ותרביץ 40 דקות אירובי מהיר ,
וודאי שיעבוד מניסיון .

• פותח/ת השרשור
אל תחליף את המסטרון הוא חומר מעולה לדעתי ,
תגביר את האירובי אם נתקעת , ותפחית בפחמימה תאכל פחמימה פשוטה לפני אימון כדי שיהיה לך כוח ותרביץ 40 דקות אירובי מהיר ,
וודאי שיעבוד מניסיון .

אמרתי שאני לא לוקח מסטרון אני יודע שזה חומר טוב השאלה היא במקום מה להחליף פרופ פרימו טרן .. ? והאם להוסיף ויני

תחליף את הפרימו בוויני ,
פרופ טרן וויני סייקל מצויין לחיטוב בעיקר תתמקד בתזונה שלך ובכמות האירובי ,
באימוני משקולות תבצע אימונים פחות עצימים ככה יהיה לך כוח לאירובי , המטרה שלך כרגע היא להתחטב ולרדת באחוזי שומן כמה שיותר ,
תתמקד בדיאטה ובאירובי , בסייקל הבא שאני מעריך שהוא יהיה מסה זה מה שאני עושה בדרך כלל תפציץ באוכל ותתאמן חזק .

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
תחליף את הפרימו בוויני ,
פרופ טרן וויני סייקל מצויין לחיטוב בעיקר תתמקד בתזונה שלך ובכמות האירובי ,
באימוני משקולות תבצע אימונים פחות עצימים ככה יהיה לך כוח לאירובי , המטרה שלך כרגע היא להתחטב ולרדת באחוזי שומן כמה שיותר ,
תתמקד בדיאטה ובאירובי , בסייקל הבא שאני מעריך שהוא יהיה מסה זה מה שאני עושה בדרך כלל תפציץ באוכל ותתאמן חזק .

בהצלחה

אבל מה עם המסטרון?... איפה להכניס אותו?

או שאתה הולך על מסטרון פרופ וטרן סייקל מצויין לדעתי ,
או לחילופין וויני טרן ופרופ בחירה שלך , אבל שוב פעם תפסיק להתרכז בחומרים תתרכז בתזונה שלך תפחית את הפחמימה ותעלה באירובי ,
תענה בפרטי

• פותח/ת השרשור
או שאתה הולך על מסטרון פרופ וטרן סייקל מצויין לדעתי ,
או לחילופין וויני טרן ופרופ בחירה שלך , אבל שוב פעם תפסיק להתרכז בחומרים תתרכז בתזונה שלך תפחית את הפחמימה ותעלה באירובי ,
תענה בפרטי

כמה מיל מהמסטרון? לערכתך ורשמתי את תפריט התזונה שלי אני בקושי נוגע בפחממה.. ממה להוריד ? הדבר היחידי שאפשר עוד איכשהו זה האורז .. ואירובי אני מעלה.

• פותח/ת השרשור
rednose בגלל שאני משתמש חדש אני לא יכול לשלוח לך הודעה פרטית חיפשתי אותך אבל יש הרבה תאשר אותי edi boteras

• פותח/ת השרשור
חברה תגידו אני כבר 3 שבועות על אפדרין ואני רוצה לעבור לקלן .. כמה זמן הפסקה צריך בשביל להתחיל קלן ?..
תודה לעוזרים

אתה יכול לעבור.
אבל לא לחזור לאפדרין אחרי אם אתה בלי קטוטיפן.
אפדרין משפעל את תאי הבטא בעקיפין ולכן כמעט ולא משפיע עליהם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית