אהלן חבר'ה, אז לפני הכל כרגע אני שוקל 65 קילו, גובה 1.77
אני אגיד שהתחלתי להתאמן (לראשונה בחיי) בתחילת חודש אפריל אז שקלתי 60 קילו, אני מנסה להקפיד על תזונה נכונה ועל 5-6 ארוחות ביום ואני מאמין ש5 קילו שהעלתי הם שילבו של האימונים+הורדת הכמות של העישון שלי+תזונה.
לעניינו, הייתה לי תוכנית פול באדי, וראיתי התקדמות כרגע אני על תוכנית AB
זאת התוכנית (ציוד בבית לא בחדר כושר):
A-
חזה -
לחיצת חזה בשכיבה 3X12
ליחצת חזה בשיפוע עליון 3X12
פרפר שיפוע עליון 3X12
כתפיים-
לחיצת כתף משקולת יד 3X12
כפיפת כתף 3X12
הרחקת כתף 3X12
יד קדמית-
כפיפית מרפק בישיבה 3X12
מוט W בעמידה 3X12
כפכפית מרפק מיד פוזישן 3X12
אימון B
רגליים -
סקאאוט 5X12
לאנש 3X12
גב-
פשיטת כתף משקולת יד 3X12
חתירה בהטיית גב 3X12
פרפר הפןך3X12
יד אחורית -
מוטW פשיטת מרפקים 3X12
פשיטת מרפק בהטיית גב 3X12
לחיצה צרה 3X12
כל התוכנית שלי היא 3X12 כמעט כמו שמתם לב.....לפעמים אני נאלץ להוריד במשקלים בתרגילים מסוימים כי אני לא מצליח לסיים את הסטים כמו שצריך.
המטרה הסופית שלי היא לפתח מסה ועלות במשקל ולהיות סביב ה72-78 קילו, העניין הוא שאני בתוכנית שלי מתחילת חודש יוני ואני ממש מתקשה לעלות במשקלים (בחזה אני מרים סה"כ 10-15 קילו כל צד ומפה זה רק יורד במשקל), אולי זה בגלל כמות הסטים? מה הייתם משנים בתוכנית האימון שלי לעומת המטרות..? ומה דעתכם על התוכנית..;susss כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש
אני אגיד שהתחלתי להתאמן (לראשונה בחיי) בתחילת חודש אפריל אז שקלתי 60 קילו, אני מנסה להקפיד על תזונה נכונה ועל 5-6 ארוחות ביום ואני מאמין ש5 קילו שהעלתי הם שילבו של האימונים+הורדת הכמות של העישון שלי+תזונה.
לעניינו, הייתה לי תוכנית פול באדי, וראיתי התקדמות כרגע אני על תוכנית AB
זאת התוכנית (ציוד בבית לא בחדר כושר):
A-
חזה -
לחיצת חזה בשכיבה 3X12
ליחצת חזה בשיפוע עליון 3X12
פרפר שיפוע עליון 3X12
כתפיים-
לחיצת כתף משקולת יד 3X12
כפיפת כתף 3X12
הרחקת כתף 3X12
יד קדמית-
כפיפית מרפק בישיבה 3X12
מוט W בעמידה 3X12
כפכפית מרפק מיד פוזישן 3X12
אימון B
רגליים -
סקאאוט 5X12
לאנש 3X12
גב-
פשיטת כתף משקולת יד 3X12
חתירה בהטיית גב 3X12
פרפר הפןך3X12
יד אחורית -
מוטW פשיטת מרפקים 3X12
פשיטת מרפק בהטיית גב 3X12
לחיצה צרה 3X12
כל התוכנית שלי היא 3X12 כמעט כמו שמתם לב.....לפעמים אני נאלץ להוריד במשקלים בתרגילים מסוימים כי אני לא מצליח לסיים את הסטים כמו שצריך.
המטרה הסופית שלי היא לפתח מסה ועלות במשקל ולהיות סביב ה72-78 קילו, העניין הוא שאני בתוכנית שלי מתחילת חודש יוני ואני ממש מתקשה לעלות במשקלים (בחזה אני מרים סה"כ 10-15 קילו כל צד ומפה זה רק יורד במשקל), אולי זה בגלל כמות הסטים? מה הייתם משנים בתוכנית האימון שלי לעומת המטרות..? ומה דעתכם על התוכנית..;susss כל עצה תתקבל בברכה תודה מראש