נק' מוניטין:
31
- 119
- 0
כותרת 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תלוי בך.
זה כן יעזור לך לשמור על משקלים(עזוב רגע התאוששות שכן משתפרת עם הקריאטין) אתה תשקול 2 קילו יותר, זאת אומרת שיהיה לך יותר קל להרים משקלים גבוהים.
מצד שני כשאתה בחיטוב אתה דיי רוצה להיות כמה שיותר חטוב ויבש ותחפש תוצאות, הקריאטין יוסיף לך משקל ואתה תראה נוזלי יותר.
אם חשובים לך המשקלים ולא אכפת לך שתראה יותר נוזלי(כמובן עד שתפסיק עם הקריאטין) אז תמשיך לקחת.
אם חשוב לך לראות תוצאות מיידיות ולהיות יבש אז תפסיק.
תלוי בך.
זה כן יעזור לך לשמור על משקלים(עזוב רגע התאוששות שכן משתפרת עם הקריאטין) אתה תשקול 2 קילו יותר, זאת אומרת שיהיה לך יותר קל להרים משקלים גבוהים.
מצד שני כשאתה בחיטוב אתה דיי רוצה להיות כמה שיותר חטוב ויבש ותחפש תוצאות, הקריאטין יוסיף לך משקל ואתה תראה נוזלי יותר.
אם חשובים לך המשקלים ולא אכפת לך שתראה יותר נוזלי(כמובן עד שתפסיק עם הקריאטין) אז תמשיך לקחת.
אם חשוב לך לראות תוצאות מיידיות ולהיות יבש אז תפסיק.
יותר נוזלים נמצאים בשרירים, השריר גדול יותר(קצת), יהיה לך יותר קל לסחוב סקוואט אם אתה שוקל 2 קילו יותר. לא מסכים?ממתי לשקול יותר ע''י הוספת נוזלים עוזר להרים יותר משקל ?
תודה רבה גבר זה מה אני יעשה 😃בולשיט במילה אחת.... בגלל תגובות של אנשים כמוך לא השתמשתי בקריאטין בזמן החיטוב מה שגרם בדיעבד לאיבוד כוח ושריר מיותר , מזל שבאמצע החיטוב חזרתי להשתמש בקריאטין ומיזערתי את הנזק.
מרקוס , תשתמש בקריאטין זה דבר חובה במיוחד שעוברים לחיטוב , הקטע של להפסיק עם קריאטין בזמן חיטוב יכול לקרות אולי באזור ה 8% שומן ששם זה כבר באדי בילדינג לבמה והנוסחאות משתנות בקשר לחומרים חוקיים או לא חוקיים שצריך לצרוך.
בהצלחה ! ! !
תודה רבה גבר זה מה אני יעשה 😃
הקראטין לא מומלץ בחיטוב עקב ספיחת נוזלים!
פחות נוזלים יותר מראה חטוב ! בדרך כלל לרובנו הנוזלים נראים יותר באזור הבטן ( בטן נפוחה) אם ההפסקה מנסיון נראים לאחר שבוע שבועיים כבר יותר חטובים!
לגבי כוח שריר וכל הבלא בלא שדובר פה בולשיט אבל אין לי כוח להכנס לתגובות הלא ענייניות האלו