הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה וכתפיים

trovlet

משתמש מתחיל
163
1
נק' מוניטין:
-14
163
1
שלום
לפני כמה זמן קראיתי איפשהו שחזה וכתפיים לא הולך ביחד בגלל שחזה עובד על כתפיים גם ועדיף לפצל את זה, זה נכון?

עוד משהו היום היה לי אימון חזה ועשיתי לחצית חזה בשיפוע חיובי והיו לי כאבים חזקים בכתף מה שלא קורה בדר"כ והייתי צריך להפסיק את האימון חזה
אחרי כמה דקות זה עבר ועשיתי אימון כתפיים בלי שום בעיה..

לדעתכם צריך לפצל את החזה עם כתפיים ולהוריד את הלחיצה בשיפוע חיובי?

שלום
לפני כמה זמן קראיתי איפשהו שחזה וכתפיים לא הולך ביחד בגלל שחזה עובד על כתפיים גם ועדיף לפצל את זה, זה נכון?

עוד משהו היום היה לי אימון חזה ועשיתי לחצית חזה בשיפוע חיובי והיו לי כאבים חזקים בכתף מה שלא קורה בדר"כ והייתי צריך להפסיק את האימון חזה
אחרי כמה דקות זה עבר ועשיתי אימון כתפיים בלי שום בעיה..

לדעתכם צריך לפצל את החזה עם כתפיים ולהוריד את הלחיצה בשיפוע חיובי?

לחיצת חזה בשיפוע חיובי באחיזה צרה עובד גם על כתפיים.
לגבי חזה וכתפיים,אני מניח שיש דיעות לכאן ולכאן,מצד אחד אתה יכול לבצע תרגילים משולבים(כמו התרגיל שדיברת עליו) ואז לחסוך זמן אימון,מצד שני הרבה אנשים יעשו 4 תרגילים לחזה ו 4 תרגילים לכתפיים ויעמיסו יתר על המידה כי ממילא בהרבה תרגילי חזה יש שימוש בכתפיים וההיפך.

• פותח/ת השרשור
לחיצת חזה בשיפוע חיובי באחיזה צרה עובד גם על כתפיים.
לגבי חזה וכתפיים,אני מניח שיש דיעות לכאן ולכאן,מצד אחד אתה יכול לבצע תרגילים משולבים(כמו התרגיל שדיברת עליו) ואז לחסוך זמן אימון,מצד שני הרבה אנשים יעשו 4 תרגילים לחזה ו 4 תרגילים לכתפיים ויעמיסו יתר על המידה כי ממילא בהרבה תרגילי חזה יש שימוש בכתפיים וההיפך.
אני חושב 3 חזה ו3כתפיים לא כולל שראגס

אתה אומר זה בסדר ככה?

ועוד משהו מה דעתך על ABCD? במקום AB?

אני חושב 3 חזה ו3כתפיים לא כולל שראגס

אתה אומר זה בסדר ככה?

ועוד משהו מה דעתך על ABCD? במקום AB?

כתפיים נחשבים שריר קטן-בינוני ולא שריר שצריך לעבוד עליו כמו על חזה.אני לא אוהב פיצולים אינסופיים אני חושב ש AB זה עדיף על ABCD .
אם יענו עוד אנשים,הם ייתנו לך את ה SS כתוכנית טובה למסה ולא להתעסק בכלל בתוכניות כמו AB.

• פותח/ת השרשור
כתפיים נחשבים שריר קטן-בינוני ולא שריר שצריך לעבוד עליו כמו על חזה.אני לא אוהב פיצולים אינסופיים אני חושב ש AB זה עדיף על ABCD .
אם יענו עוד אנשים,הם ייתנו לך את ה SS כתוכנית טובה למסה ולא להתעסק בכלל בתוכניות כמו AB.
חשבתי על SS פשוט כל הפאור קלין וכל התרגילים האלו נראלים יותר מדי בשבילי

גם לי אישית חזה וכתפיים לא הולך באותו אימון מהסיבות שצינו למעלה , בנוסף אתה לא תגיע למשקלי עבודה שלך הרגילים בסטים של הכתפיים אחרי עבודה על חזה.
תשים תאימון כתפיים עם הרגליים וגב (בתוכנית AB לדוגמא).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית