4 חזרות אתה צריך להישאר באותו משקל.בבנצ ובור אני צריך ריסט אין שאלה.
בפרס אני עושה ארבע חזרות אז למה לא לעשות ריסט? ואת הריסטים שכן, באותו הזמן?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
4 חזרות אתה צריך להישאר באותו משקל.בבנצ ובור אני צריך ריסט אין שאלה.
בפרס אני עושה ארבע חזרות אז למה לא לעשות ריסט? ואת הריסטים שכן, באותו הזמן?
פעם אחרונה שאני מגיב פה , אם אתה לא עובר ללואו בר .
למה אתה לא מעלה משקל בדדליפט כבר כמה אימונים ? . קראת מה שכתבו לך לפני ? ואת המדריך ?
בסקוואט לא שמתי לב, נזכרתי רק בסט השלישי. בדדליפט זה כבר פסיכוסומטי.פעם אחרונה שאני מגיב פה , אם אתה לא עובר ללואו בר .
למה אתה לא מעלה משקל בדדליפט כבר כמה אימונים ? . קראת מה שכתבו לך לפני ? ואת המדריך ?
מה כל כך רע בHB לדעתך ?
בסקוואט לא שמתי לב, נזכרתי רק בסט השלישי. בדדליפט זה כבר פסיכוסומטי.
אני אעלה פעם הבאה. על איזה מדריך אתה מדבר? של הריסט?
- - - עידכון הודעה - - -
HB יותר קשה מLB משמעותית. מן הסתם קשה יותר להתקדם
הלואו עובד על הארבע ראשי במידה לא מבוטלת .
מבחינת היפרטרופיה הקואד שלי הרבה יותר דומיננטי מההאמס , למרות שאני עושה רק לואו ודדליפט קונבנציונלי .
אני ממליץ על לואו בר כי אפשר לשים יותר משקל וזה נותן יותר מוטיבציה , ואולי גם מתגמל יותר בדדליפט , וכי הוא עושה היי בגלל שהוא מתעצל ללמוד .
ודיברתי לגבי הריסט .
אני עשיתי היי בגלל שאני לא בטוח בטכניקה, ועובדה שכואב לי במקום שאני מניח את המוט, וש90 לואו יותר קשה לי מ90 היי.
סקוואט LB
90
חזרה אחרונה סט אחרון טכניקה שואה.
הפעם החלטתי להתחיל לעשות מתח, בעיקר בשביל הצבא ובגלל שאני לא רואה התקדמות בבור.
מתח מג ( 81.5, PR, מי שהכיר אותי לפני שנה וחצי שנתיים יודע שזה הישג )
4
3
3
3
3
פרס
52
5 חזרות, בכל סט בחזרה החמישית הספוטר נגע למרות שבשני הסטים הראשונים הייתי מצליח, לגבי הסט השלישי לא בטוח
ד"א, נהיו לי יבלות בידיים, בגלל זה בסט האחרון של הפרס שמתי כפפות. פתרונות?
פעם הבאה קודם פרס ואחרי זה מתח
ואולי אתה לא שם במיקום הנכון בלואו? על זה הרוב נופלים בתכל'ס גם לי במשקל מסוים קל יותר בHB (נגיד 90% מהמקסימום) אבל העניין זה שלרוב האנשים יש יותר משקל בLB והתוכנית בכללי מבוססת על LB ודדליפט קונבנציונאלי
- - - עידכון הודעה - - -
ובנושא היבלות יש לך 2 פתרונות:
1. לשים את המוט נכון (להתחיל כבר כשהמוט באצבעות ולא באמצע כף היד ככה העור לא מתקפל והן לא נוצרות)
2. אם היבלות עצמן מפריעות לסט פשוט תחתוך אותן עם סכין אני חושב שאני אתחיל להביא שפיצית למכון ולחתוך כי גם לי זה התחיל להפריע בדדליפט
תודה, ועל זה בדיוק אני מדבר, אני לא בטוח בטכניקה של הלואו.
נב
אולי כדאי לי לעשות מתח ראשון כי זה התרגיל הכי חלש שלי ואני צריך להשתפר בו הכי הרבה, אני מתעייף מהסקוואט ואז זה יותר קשה.
ועכשיו שעברתי ללואו, יקח לי כמה אימונים להתרגל, ואז לעלות בחמישיות?
מתח ממש חשוב לי כי הגב שלי ממש על הפנים ואני רוצה גב חזק. תוסיף ךזה שיש לי רק כמה חודשים ממש להשתפר עד לגיבושים, ימי סיירות וכאלה.מתח זה פחות חשוב מהפרס מקסימום בין הפרס למתח תשב ותנוח 5 דקות לא קרה כלום אם אתה רוצה להגיע כל כך פראש למתח
ולא הבנתי את השאלה אם אתה בSS תעשה 3X5 אם קשה לך תעשה ריסט קטן ותתחיל את הLB .
הכוונה למשקל עבודה. אם בהיי עד עכשיו העלתי 2.5 או חמש כל פעם אז בלואו חמש-שבע?
וגם אני מתאמן עם נעלי ספורט גבוהות. זה קריטי? ואם כן לאיזה תרגילים
מה קשור בולמי זעזועים?נעלי ספורט בחיים אל תיקח למכון בגלל הבולמי זעזועים, קח נעלה שטוחה / נעלה עם סוליה קשיחה
ולפי ההרגשה יותר בכללי זה בהתחלה 5 ואז חותכים ל2.5 תחליט איך אתה חושב שאתה תתקדם יותר טוב
מה קשור בולמי זעזועים?
אני בסביבות 17-18 ואש כבר הרבה זמן. מקסימום נדפוק חיטוב, יעזור לי למתחאתה צריך ללמוד היפ דרייב
שלשה אימונים ותרגיש הרבה יותר קל בלואו באר .
גם לגבי המיקום של המוט , ( למרות שהסנדלר הולך יחף במקרה שלי ) תראה סרטונים .
אל תשנה את הסדר של התרגילים .
ואני חוזר על ההמלצה לאכול לפי תפריט , כי אם תמשיך לעלות הרבה בשומן זה יפריע לך במקרה הטוב , ויגרום לך להפסיק תתכנית במקרה הרע .