נק' מוניטין:
11,185
- 5,953
- 3,737
האחרון שקופץ זה אני(10:47) , 135 ס"מ על 178 גובה- היום אני פחות 2 קילו, אז מקווה שיש לי כבר 140. בכל מקרה תהנו.
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני סתם נכשל כי אני מאבד ריכוז ועוד לא יצא לי לבדוק ,rm1
בקשר לתוכנית, אני כרגע צריך לשפר את הפרס הדדליפט והסקוואט (+הרמות אולימפיות) אז אני בעיקרון מתחיל עוד מעט 5\3\1 דגש על התרגילים שכתבתי, זה בקשר לתרגילי הכוח. ולאחר כל אימון כוח אני משתדל להכניס מטקון של קרוספיט. הרמות אולימפיות בדר"כ אני משתדל להקדיש להם יום בנפרד של אימוני טכניקה וחיזוק פרמטרים חלשים.
בקשה לברך. פעם לפני שהתחלתי להתאמן (ואחרי הניתוח שהייתי שחקן כדורסל ובפוטבול) הברך שלי הייתה מתנפחת ומתמלאת מים והיו שואבים לי מים, גם היה כואב לי בניתוח וגם אפילו עשיתי עוד אורטוסקופיה כדי לגלות שהמיניסקוסים שלי כבר קרועים בפעם השניה (אחרי שתפרו לי אותם פעם אחת) ואין כל כך מה לעשות עם זה יותר. כיום בקרוספיט אין לי שום נפיחות בברך, שום חוסר יציבות שום כאבים. יש לציין שאני עושה אימון ספרינטים בעליה גם פעם בשבוע אז כנראה שהאימונים האלו לא מפריעים לי לברך בשום צורה. (מה שקשה לברך פגועה זה שינוי כיוון מהירים וכו', דברים שעושים בכדורסל\פוטבול וכו' ולא בקרוספיט).
אגב ההוא שאמרת שהוא ממש רזה, הוא בן 16 אז עדיין מותר לו. (כמובן שהוא טוב בניתור ותררגילי משקל גוף וסבולת אבל הוא לא חזק בשום צורה)