ייעוץ אחרי חיטוב,עדיין אחוזי שומן קצת גדולים...

מישהו

משתמש מתחיל
84
0
נק' מוניטין:
0
84
0
התחלה: 101 קילו 24 אחוזי שומן בערך

מצב נוכחי אחרי 3 חודשים : 89 קילו עם 19-18 אחוזי שומן (רובן באיזור המותניים)

הנתונים: בן 25 מטר 95 מתאמן AB 3 פעמים בשבוע ABA ו BAB
תפריט גרעון שלילי במקצת,שומר על תזונה נכונה

העניין זה אני לא יודע לאן להמשיך,אם אני ימשיך לכסח את עצמי מבחינת גרעון ואירובי אני יוריד גם בשומן זה ידוע אבל גם השריר יעלם,לאן אני עתיד להגיע ל85?? זה כבר תת משקל מבחינתי
הפתרון היחיד זה עוד פעם לעשות מאסה ואז חיטוב ואז מאסה וכו...אין זמן לזה!
מה אומרים?

בעיקרון זה מה שאתה משלם על הזנחה של הגוף שלך במשך כזה הרבה זמן
בהנתונים שלך ניראה לי גם ככה אין לך שריר כל כך , ולהתחיל מסה ב 19% זה קצת בעייתי לדעתי
תמשיך להוריד לדעתי לפחות עד 14 ככה

• פותח/ת השרשור
בעיקרון זה מה שאתה משלם על הזנחה של הגוף שלך במשך כזה הרבה זמן
בהנתונים שלך ניראה לי גם ככה אין לך שריר כל כך , ולהתחיל מסה ב 19% זה קצת בעייתי לדעתי
תמשיך להוריד לדעתי לפחות עד 14 ככה

נו מה שאני משלם זה ידוע, העניין זה לאיזה משקל להגיע בשביל שאני יוכל להוריד עוד יותר אפילו בעזרת מסה ושוב חיטוב

נו מה שאני משלם זה ידוע, העניין זה לאיזה משקל להגיע בשביל שאני יוכל להוריד עוד יותר אפילו בעזרת מסה ושוב חיטוב

תראה בסוף זה הכל תלוי בך , יש אנשים שלא מפריעה להם להיות 20% שומן רוב הזמן
אותי אישית מעניין איך אני נראה כל השנה , אז אני מעדיף לא לעבור את ה 18% , ולכן אני כל פעם מנסה לרדת ללפחות 14% לפני מסה
מציעה לך לעשות משהו דומה
אם אין לך כמעט שריר אז לרדת ל 10 אולי באמת יהיה רעיון רע , אבל תרד נגיד ל 15 תעלה קצת שריר עד 20 ואז תוכל לרדת בחיטוב נגיד ל 12% וככה לאט לאט תתייצב שאתה ברוב הזמן על אחוז שומן נמוך

הייתי ממליץ על מאסה ארוכה ואיטית של 7-8 חודשים לפחות, ולעלות בערך 10 קילו במשקל גוף בתקופה הזו.
אין סיבה שתעלה באחוז שומן כ"כ אם התפריט יהיה נקי, סה"כ אתה עדיין מתאמן מתחיל ואין לך מאסת שריר מהותית

בנוסף בגלל העליה במאסת שריר תראה אחרת/יותר חטוב מעכשיו(18% על אדם מאסיבי זה לא כמו 18% על מתאמן מתחיל לדוג')

• פותח/ת השרשור
להיצמד לתפריט זה לא בדיוק הצד החזק שלי,אבל לאכול נכון ולא מוגזם אני יודע
+ 7-8 חודשים זה זמן לא קטן להתמיד בו...השאלה היא אולי ירידה ועליה במשקל במנות קטנות יעשו את העבודה?

- - - עידכון הודעה - - -

תשובה לשאלה האחרונה?...

להיצמד לתפריט זה לא בדיוק הצד החזק שלי,אבל לאכול נכון ולא מוגזם אני יודע
+ 7-8 חודשים זה זמן לא קטן להתמיד בו...השאלה היא אולי ירידה ועליה במשקל במנות קטנות יעשו את העבודה?

- - - עידכון הודעה - - -

תשובה לשאלה האחרונה?...

בחרת תחביב/דרך חיים שאם לא תתמיד בו,לא תצליח ,כך שמה שאמרת לגבי התמדה,זו בעיה.לאכול לא מוגזם זה בסדר,השאלה היא מה הרכב התזונה שלך.
בטח קראת על מסה מלולכלת/נקיה,ההבדלים ביניהם נקבעים בתזונה שלך והיצמדות לתפריט או לערכים מסויימים בתפריט.

להתחיל מסה ב19 % שומן, אני לא מאמין שממליצים את זה פה בפורום, במיוחד שאתה 89 קילו ולא ילד בן 13 ששוקל 50+.
בכל מקרה מציע לך לעשות חיטוב ל15% לפחות ומשם תתחיל מסה של כמה חודשים בצורה "נקייה".
להיות% 20+ זה לא בריא ומסה זה לא תירוץ לזה.

תעלה תמונה בתמונות הגולשים ותשאל את האחוזי שומן שלך.
אני בעברי שקלתי 100.5 עשיתי גם חיטוב ארוך ולא מסודר כמוך(עד 18% - 92 קילו)

ותקשיב לי טוב, תקרא מאמרים ולך לפי הספר, זה עושה פלאים ירדתי 5.5 קילו בחודש,
הרוב משומן אני בטוח בזה, למה אני בטוח? כי אני הולך לפי הספר.

- - - עידכון הודעה - - -

אהה ודחוף תחליף לFBW X3 בשבוע. בAB יוצא לך 4-5 ימים שאתה לא נוגע בקבוצת שריר מסוימת,
ככה בדיוק תאבד שריר

• פותח/ת השרשור
תעלה תמונה בתמונות הגולשים ותשאל את האחוזי שומן שלך.
אני בעברי שקלתי 100.5 עשיתי גם חיטוב ארוך ולא מסודר כמוך(עד 18% - 92 קילו)

ותקשיב לי טוב, תקרא מאמרים ולך לפי הספר, זה עושה פלאים ירדתי 5.5 קילו בחודש,
הרוב משומן אני בטוח בזה, למה אני בטוח? כי אני הולך לפי הספר.

- - - עידכון הודעה - - -

אהה ודחוף תחליף לFBW X3 בשבוע. בAB יוצא לך 4-5 ימים שאתה לא נוגע בקבוצת שריר מסוימת,
ככה בדיוק תאבד שריר

העלתי כבר תמונה,קיבלתי ששקלתי 94 קילו 18%....
עכשיו אני 88...אני מניח שאני בטח 17 או 16 אחוז
דרך אגב...אימוני FBW הם ארוכים מדיי בשביל הלוז שלי (סטודנט שעובד 5 ימים ולומד 3 מה לעושת שנאי לא חייל משוחרר מלא בזמן) אני מתאמן A B A שאם אתה חושב על זה...אין מצב שאני לא נוגע בקבוצת שרירים אחרי הכל חזה עובד גם על אחורית וגב על קדמית וכו....

העלתי כבר תמונה,קיבלתי ששקלתי 94 קילו 18%....
אימוני FBW הם ארוכים מדיי בשביל הלוז שלי (סטודנט שעובד 5 ימים ולומד 3 מה לעושת שנאי לא חייל משוחרר מלא בזמן)

הכל עניין של סדר עדיפויות, אף פעם אין מספיק זמן.
לא יודע אם אתה נשוי או לא ומה אתה לומד, אבל גם בעתיד לא צפוי לך הרבה זמן פנוי.

סתם מתעניין, מתוך התרגילים הבאים - מה אתה מבצע? (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, BOR, מקבילים/מתח עם משקל)

• פותח/ת השרשור
הכל עניין של סדר עדיפויות, אף פעם אין מספיק זמן.
לא יודע אם אתה נשוי או לא ומה אתה לומד, אבל גם בעתיד לא צפוי לך הרבה זמן פנוי.

סתם מתעניין, מתוך התרגילים הבאים - מה אתה מבצע? (סקוואט, דדליפט, בנץ', פרס, BOR, מקבילים/מתח עם משקל)

סקוואט דדליפט בנצ' מתח בלי משקל ולאחרונה הוספתי גם BOR ופרס אבל בישיבה בסמית

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית