הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Deficit Deadlift מהיום

StarDust

משתמש משקיע
6,045
1,273
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
10,290
6,045
1,273
נשרפתי אתמול בים בכתפיים, אז במהלך השבוע הקרוב אני כנראה לא אעשה סקוואטים או בנץ', וכנראה שגם לא פרס. ההתמקדות תהיה בוריאציות של דדליפט, מקבילים, מתח, אולי קצת חתירות וכפיפות מרפקים. בכל מקרה - היום עשיתי סינגלים משני גבהים - 10 ס"מ, 5 ס"מ. כנראה שיכולתי למשוך קצת יותר ב-5 ס"מ, אם לא הייתי שורף את עצמי במידה מסוימת עם הסינגלים מ-10 ס"מ. שבוע הבא אני הולך על סינגלים מהרצפה, השאיפה היא לטווח של 190-200.
וכן, אני יודע שזה מכוער - החזה קורס, וזה גורם לי להילחם ולרעוד בשלב של הנעילה (מהרצפה למדתי לצבור מספיק כוח ומהירות):

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הגב שלך פשוט בין הגרועים שראיתי , זה נראה שאפילו לא אכפת לך לשמור עליו ישר. אתה מהסט אפ פשוט מאבד כיווץ וחבל.
אני גם חושב שההוא מאחורה שבר PR בסמיט.

כן, זה די מכוער..
אני לא כל כך אוהב לעבוד בתרגילי עזר בעצימות כל כך גבוהה (1RM) ונוטה יותר להשאיר את המלחמות לבנץ'/פרס/דד/סקוואט קלאסיים.

מחזיק לך אצבעות לשבוע הבא בדדליפט, תעשה וולסלבה עד שהעיניים שלך יצאו מהחורים לפני המשיכה, זה יעזור (מנסיון) 😃

אני מבין גב קצת עגול בסינגלים, במיוחד בתרגיל הזה אבל:

thats_just_wrong.jpg

זה נראה כמו round back good morning כשהמוט בידיים שלך ב170 קילו

זה משקל יפה במיוחד לתרגיל הזה אבל שמע אתה יודע שזה טכניקה פח.
נכון שזה סינגל, אבל אם אתה לא מסוגל להחזיק בכלל גב, אולי אתה צריך לשאול את עצמך כמה באמת אתה מתחזק.

משקל טוב, אבל אני מציע להיזהר עם התרגיל הזה - אני עשיתי אותו לפני שנתיים ואיבדתי שתי חוליות (L2 T5), עד היום לא מצאו אותן.
כמובן ששאלתי במחלקת אבדות של המכון, אף אחד לא החזיר אותן לקבלה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אחרי שראיתי תתגובות היה לי מעניין לראות תבחור בסמית' מאחורה אבל פחדתי להדליק את הסרטון מהחשש שיעופו לי כמה חוליות רק מלהסתכל על הטכניקה הזאת בסרטון.

לדעתי האישית, זו דוגמה אישית רעה. אבל בכל אופן משקל מאוד מכובד וgrind לא מבייש בכלל. מוניטין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית