הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מבולבל לגמרי,לא יודע איזה תכנית לעשות?

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
אחרי שבועיים של ss שאני עובד על טכניקה ושום טכניקה לא נכונה.. חשבתי להתחיל עם fbw מהפורטל..
הסיבה היחידה שאני חושב לעבור תכנית היא הטכניקה בכל התרגילים. אני פשוט לא מצליח לעשות שום דבר בצורה נכונה (עברתי על כל סרטון ביוטיוב),בהתחשב בעובדה שאני בן 13.7 ולא בטוח שכדאי להתחיל עם ss.
סליחה על החפירה פתחתי לא מעט אשכולות בכמה שבועות האחרונים..
מה דעתכם?

כל תכנית שמבוססת על סקוואט תתאים, אפשר לעשות כל תרגיל מורכב אחר לשאר הגוף
אם אתה מפחד לעשות לחיצות במוט תתחיל במשקולות נניח או במכונה ותעבור למשקולות ואז למוט

אני מבין את החשש להתחיל אימון רציני כשאתה ילד, אז תתאמן בהדרגה

הבסיס לכל תכנית מוצלחת זה סקוואט וצריך ללמוד איך לעשות אותו נכון

• פותח/ת השרשור
כל תכנית שמבוססת על סקוואט תתאים, אפשר לעשות כל תרגיל מורכב אחר לשאר הגוף
אם אתה מפחד לעשות לחיצות במוט תתחיל במשקולות נניח או במכונה ותעבור למשקולות ואז למוט

אני מבין את החשש להתחיל אימון רציני כשאתה ילד, אז תתאמן בהדרגה

הבסיס לכל תכנית מוצלחת זה סקוואט וצריך ללמוד איך לעשות אותו נכון
זאת אומרת שתכנית fbw שכוללת סקוואט,בנץ וכל זה היא תיהיה בסדר?

כן בסדר גמור, צריך להבין שעדיף לעשות תרגילים בטכניקה נכונה מכל דבר אחר, לא שווה שתתחיל SS עם טכניקה לא טובה
אני לפעמים גם שם לילדים בלי ניסיון פיזי כמו צבא/חוג ספורט מכונות בתור התחלה בשילוב של סקוואט עד שהם מתחזקים קצת ועולים במאסה

כולם צריכים לעשות סקוואט בכל מקרה זה הבסיס

• פותח/ת השרשור
כן בסדר גמור, צריך להבין שעדיף לעשות תרגילים בטכניקה נכונה מכל דבר אחר, לא שווה שתתחיל SS עם טכניקה לא טובה
אני לפעמים גם שם לילדים בלי ניסיון פיזי כמו צבא/חוג ספורט מכונות בתור התחלה בשילוב של סקוואט עד שהם מתחזקים קצת ועולים במאסה

כולם צריכים לעשות סקוואט בכל מקרה זה הבסיס
אתה מדריך כושר עם אני מבין נכון?
תודה רבה בכל מקרה,אני יתחיל עם תכנית fbw מהפורטל 3-4 חודשים ויעבור לss

אתה מדריך כושר עם אני מבין נכון?
תודה רבה בכל מקרה,אני יתחיל עם תכנית fbw מהפורטל 3-4 חודשים ויעבור לss

כן, במשרה חלקית מעל שנתיים...

ממליץ לעבור על נושאים נבחרים באתר(תסתכל בהכרזה בראש הפורום) כדי שיהיה תפריט תזונה נכון ותתקדם כמו שצריך
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
כן, במשרה חלקית מעל שנתיים...

ממליץ לעבור על נושאים נבחרים באתר(תסתכל בהכרזה בראש הפורום) כדי שיהיה תפריט תזונה נכון ותתקדם כמו שצריך
בהצלחה
תפריט תזונה כבר יש עם פלוס קלורי של 400,פי 2.5 חלבון,פי 1.2 שומן

Back
למעלה תחתית