הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חרדות בלילה(לפני השינה) מקלן

silco100

משתמש מתחיל
15
0
נק' מוניטין:
0
15
0
אז ככה לפני 3 ימים התחלתי לקחת קלן,הרגשתי בקטנה את התופעות לוואי אבל אתמול היו לי מן חרדות מוזרות בלילה לפני השינה (ושלא לדבר על החוסר שינה),זה נורמלי בהתחלה או שהגוף יתרגל וזה ייפסק?

באיזה מינון אתה לוקח את הכדורים ?
של איזו חברה קנית ?
תן קצת יותר פרטים שנדע מה מי מו.

• פותח/ת השרשור
את הקלן הביאו לי בשקית קטנה בצבע כסף שלא רשום על זה כלום,המינון 40 (פרמידה),לפני כן היו חרדות קצת אבל כשהתחלתי לקחת זה זה התגבר,זה אמור להיפסק ככל שהגוף מתרגל לכדורים?

למה לא קנית את הקלן בתוך חבילה סגורה ואטומה שרשום עליה את החומר?
הדילר מצידו היה מוכר לך כדורי קפאין בתוך שקית

התופעות לוואי הן כל אחד לגופו,זה לרוב מעצים בעיות שכבר יש לך.
לי יש מיגרנות כרוניות וכל יום עם הקלן היה לי מיגרנה עד שהפסקתי אחרי שבועיים,כנראה בגלל שלך יש חרדות זה פשוט מעצים את התדירות שלהן.

קלן עלול לעשות חרדות לאנשים מסויימים.
תתפלא, אבל לכבדי שמיעה במיוחד, מאחר שהם מרגישים את דופק הלב הכללי עולה יותר ולכן המוח הוא טיפוס חרדתי, קיצור פסיכולוגיה משמעממת.

לא עושה לך טוב? תפסיק מיד!

• פותח/ת השרשור
החרדות נובעות מכך כשאני עוצם את העיניים לפני השינה אני מרגיש את הלב פועם בחוזקה ויכול להיות שבגלל זה נוצרות חרדות,ועוד בעיה שבאמצע אימון כוח אני גם מרגיש את הלב פועם בחוזקה זה נורמלי?

החרדות נובעות מכך כשאני עוצם את העיניים לפני השינה אני מרגיש את הלב פועם בחוזקה ויכול להיות שבגלל זה נוצרות חרדות,ועוד בעיה שבאמצע אימון כוח אני גם מרגיש את הלב פועם בחוזקה זה נורמלי?

מתי אתה לוקח את הקלן?

יש לך כנראה נטיה גנטית לחרדות, לכן כל מיני שורפי שומן שמעלים דופק עלולים להצית את החרדה. אני ממליץ לך להפסיק מיד!כמו שכתב לך אביעד.

מכיר את ההרגשה של השמיעה וההרגשה של הדופק ושזה גורם לחרדה, זה מפסיק עם הזמן, וכשזה קורה אני רגיל כבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית