הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תפוס ברמות מטורפות.

• פותח/ת השרשור badsel
  • פורסם בתאריך

badsel

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
ביום חמישי עשיתי את האימון הראשון שלי בתכנית FBW מהפורטל ומיום שישי עד היום כל הגוף שלי תפוס ברמה כזאת שקשה לי להתכופף ולהרים את הידיים.
בעיקר תפוסים החזה והרגלים.
היום אני אמור ללכת לאימון, אבל במצב הזה אני בקושי מתנהל בחיי היום יום, מה לעשות?עבודה על שרירים תפוסים יכולה להחמיר את המצב?

ביום חמישי עשיתי את האימון הראשון שלי בתכנית FBW מהפורטל ומיום שישי עד היום כל הגוף שלי תפוס ברמה כזאת שקשה לי להתכופף ולהרים את הידיים.
היום אני אמור ללכת לאימון, אבל במצב הזה אני בקושי מתנהל בחיי היום יום, מה לעשות?עבודה על שרירים תפוסים יכולה להחמיר את המצב?
זה טבעי לאימונים ראשונים...בעקרון תנסה כן ללכת לאימון יכול להיות שזה ישחרר לך אותם . אם אתה רואה שמאוד קשה לך להרים את המשקלים הרגילים תעשה אימון קל למרות שזה שהשרירים שלך תפוסים לא אומר בהכרח שלא יהיה לך כוח.

תנוח
ככה זה בהתחלה, תמשיך להתאמן זה יפסיק לקרות

כאב של התחלה.. 🙄

ככה זה אצל כולם, תמשיך הכל טוב.

תלך לאימון ותתאמן רגיל, זה יעבור.

קודם כל הגיוני שבאימונים הראשונים ובכלל אחרי אימון עצים הגוף יגיב בצורה של שרירים כואבים ותפוסים.
בשביל למנוע את זה תקפיד בסוף האימון לעשות מתיחות של 12-15 שניות לכל שריר שעבדת עליו באימון (חזה/רחב גבי/ארבע ראשי וכו') זה אמור מאוד לעזור למנוע שרירים תפוסים אחרי אימון, ובלי קשר בתחילת אימון תעשה סיבובי מפרקים למה שהולך לעבוד באימון (ידיים,ברכיים,אגן) זה יכול למנוע הרבה בעיות אורטופדיות.
בהצלחה!

לך לאימון ותעשה חימום לפני האימון ובסופו, כל פעם אתה תרגיש פחות תפוס עד שזה יגמר לך

בשביל למנוע את זה תקפיד בסוף האימון לעשות מתיחות של 12-15 שניות לכל שריר שעבדת עליו באימון (חזה/רחב גבי/ארבע ראשי וכו') זה אמור מאוד לעזור למנוע שרירים תפוסים אחרי אימון,

זה לא נכון.

כמו שכולם אמרו זה יעבור , אם אתה יכול מומלץ כן ללכת ולעשות מה שאתה יכול , אחרי 3-4 אימונים זה לרוב נעלם
לי אישית הדבר היחיד שראיתי שעוזר זה ללכת לסאונה יבשה , יום אחרי זה תמיד עבר (לא יודע אם זה בגלל הזמן או בגלל הסאונה אבל זה עובד)

Back
למעלה תחתית