תוכנית WESTSIDE למתחילים

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
חיפשתי טיפה בגוגל לא ממש מצאתי מידע.
זכור לי שיש תוכנית של WS למתחילים, ועניין אותי לראות אותה, הן מבחינת מבנה וגם לדעת בכללי איזו התקדמות יש שם?
DAVE HOFF תוך שנה ומשהו (התחיל 15 לואי מציין את המשקלים שלו ב-16 על 170 פאונד) הגיע ל-800 סקוואט וזה נשמע מעולה, במיוחד מאחר והתוכנית הראשונה שלו כנראה הייתה WS למתחילים המדוברת ואני חושב על לנסות את זה.

בישראל אין ממש מכונים וציוד שיאפשר לך לעבוד בווסטסייד "הרגילה". תחפש מאמרים של ג'ו דפרנקו על המתכונת של ws4sb (west side for skinny bastards). תעבור גם על הלוגים הישנים בפורום. היו כמה אנשים שעשו אותה בזמנו.

• פותח/ת השרשור
בישראל אין ממש מכונים וציוד שיאפשר לך לעבוד בווסטסייד "הרגילה". תחפש מאמרים של ג'ו דפרנקו על המתכונת של ws4sb (west side for skinny bastards). תעבור גם על הלוגים הישנים בפורום. היו כמה אנשים שעשו אותה בזמנו.

קראתי את המאמרים שלו וגם בפורטל אבל אין שום איזכור להתקדמות...
זו גם הסיבה העיקרית ששאלתי אין מידע על התקדמות וזה מבטל כל אפשרות לשימוש בתכנית

ידידי היקר, בחצי השנה האחרונה ראיתי אותך מתעניין בכל תוכנית אפשרית בשוק, מ SS דרך הליניארית, 531 ו WS, כל זה בעודך עושה תוכניות תזונה שונות ומשונות.
אתה מתנסח היטב ועושה רושם שקורא המון וגם לומד מכך...
אבל מהתמונות והסרטונים שאתה מעלה אני לא רואה שיפור רציני בטכניקה או במסת השריר ....
אני לא תוקף פה, אני מנסה לאפס אותך
רד מכל התיאוריות, המשחקים, השינויים והסיבוכים, תאכל מעל לצריכה הקלורית שלך, תוודא שיש לך מספיק חלבון ותעשה SS כמו בן אדם עד שתפסיק להתקדם מאימון לאימון ....

ושוב, אני לא תוקף ולא מנסה לשכנע, אתה נשמע לי מספיק חכם בשביל להחליט לבד, אבל לפעמים קצת אמת בפנים לא מזיקה.

ידידי היקר, בחצי השנה האחרונה ראיתי אותך מתעניין בכל תוכנית אפשרית בשוק, מ SS דרך הליניארית, 531 ו WS, כל זה בעודך עושה תוכניות תזונה שונות ומשונות.
אבל מהתמונות והסרטונים שאתה מעלה אני לא רואה שיפור רציני בטכניקה או במסת השריר ....
רד מכל התיאוריות, המשחקים, השינויים והסיבוכים, תאכל מעל לצריכה הקלורית שלך, תוודא שיש לך מספיק חלבון ותעשה SS כמו בן אדם עד שתפסיק להתקדם מאימון לאימון ....

ושוב, אני לא תוקף ולא מנסה לשכנע, אתה נשמע לי מספיק חכם בשביל להחליט לבד, אבל לפעמים קצת אמת בפנים לא מזיקה.

הבחור פה צודק לגמרי, כדאי לך להקשיב לו

images

• פותח/ת השרשור
אני עושה SS כבר הרבה זמן ולא מתכנן להפסיק (למרות הרבה פציעות והפסקות שהיו לי לצערי).
מבחינת טכניקה- ה-RM5 שלי (100 ק"ג סקוואט) היה עם טכניקה מאד טובה כשראו את זה מזוויות טובות למרות שלא הייתי מרוכז ולא חשבתי יותר מדי על טכניקה.
עד המשקל הזה הטכניקה הייתה מעולה. שיפרתי אותה מזמן.
מבחינת הלינארית ו-531 זה רק בשביל חיטוב שחשבתי לעשות.
היה אמור להיות המון אירובי (200+ דק' בשבוע) אז התלבטתי ביניהן כי לא הייתי בטוח שאשרוד עם הלינארית ככה.
ה-WS זה כי ראיתי את המאמר של לואי ב-T-NATION שנקרא WESTSIDE WISDOM.
Dave Hoff came to Westside as a 15 year-old high school football player. At 16 and 170 pounds, he was squatting 800, benching 500, and deadlifting 600. At 19 he was the first teenager to squat 1000 and total 2400.Dave was the youngest person ever to total 2400, 2500, 2600, 2700, 2800, and 2900. He has more 2900 totals than anyone on the planet. And remember, he showed up as a high school football player.
למרות שזה ברור שהוא על חומרים, 800 פאונד (363 ק"ג) על 170 פאונד (77.2 ק"ג) תוך שנה וחצי זה הישג מטורף, וזה מעיד שהשיטה הזו לא רק עובדת, היא על סף המושלמת.
מאחר והוא התחיל ב-WS זה אומר שהתוכנית שלו מבוססת על העקרונות של לואי וזה אומר שהגירסה שלו למתחילים אמורה להיות ממש טובה ורציתי לפחות להעיף בזה מבט.
אגב, הייתי מודע שיש לו תוכנית למתחילים, ראיתי פעם בגוגל.
בנוגע ל-CBL- יש פה הרבה שעושים אותה, וכולם קיבלו תוצאות. יש המון כתבות של אנשים שזה עבד להם ומספרים על הדיאטה. זה מוזר אבל זה עובד.

נערך לאחרונה:
ה-WS זה כי ראיתי את המאמר של לואי ב-T-NATION שנקרא WESTSIDE WISDOM.

למרות שזה ברור שהוא על חומרים, 800 פאונד (363 ק"ג) על 170 פאונד (77.2 ק"ג) תוך שנה וחצי זה הישג מטורף, וזה מעיד שהשיטה הזו לא רק עובדת, היא על סף המושלמת.
מאחר והוא התחיל ב-WS זה אומר שהתוכנית שלו מבוססת על העקרונות של לואי וזה אומר שהגירסה שלו למתחילים אמורה להיות ממש טובה ורציתי לפחות להעיף בזה מבט.
כשלואי כותב מספרים על סקוואט,
מיד צריך להבין שמדובר בסקוואט בסגנון הזה:

אם לא הבנת:
עמידה סופר רחבה,
חליפה 1000 שכבות,
רצועות אורך מקסימלי,
מונוליפט,
סקוואט לא מקביל.

בקיצור כל מה שלא מתאים לך.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור

אם לא הבנת:
עמידה סופר רחבה,
חליפה 1000 שכבות,
רצועות אורך מקסימלי,
מונוליפט,
סקוואט לא מקביל.

הסתכלתי עכשיו על חלק מהסקוואטים שלו.
חלקם כמו במה שהראית לא שוברים חלקם שוברים.
בכל מקרה אני מבין שהתוכנית שלו למתחילים לא שווה יותר מדי?

אם לא הבנת:
עמידה סופר רחבה,
חליפה 1000 שכבות,
רצועות אורך מקסימלי,
מונוליפט,
סקוואט לא מקביל.

מה הקטע של הצעיף ? זה כמו פוסי פד להארדקור ?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסתכלתי עכשיו על חלק מהסקוואטים שלו.
חלקם כמו במה שהראית לא שוברים חלקם שוברים.
בכל מקרה אני מבין שהתוכנית שלו למתחילים לא שווה יותר מדי?
היא תתן התקדמות, כמו כל תכנית,
אבל לא כמו SS, לדעתי הכי טובה למתחילים. (מי שעושה אותה פאקינג כמו שצריך)

מה הקטע של הצעיף ? זה כמו פוסי פד להארדקור ?
אולי אתה מתכוון לחלק של החליפה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית