Westside vs The world (Netflix)

MasterSplitter

משתמש משקיע
7,794
6,163
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
18,773
7,794
6,163
הסרט זמין בנטפליקס למי שיש. סרט פאוורליפטינג ראשון שמוצא דרכו למיינסטרים, גאווה גדולה!

לדעתי הסרט לא להיט, אבל הוא בהחלט מעניין.

אם כבר זה מתקשר לנושא... למישהו יש המלצה על סרט טוב בנושא סטרונגמן? (יצא לי לראות את נולדנו חזקים שיש בנטפליקס ואת הדוקו על אדי...)

ואם יש המלצה על סרט טוב על ארנולד גם יהיה נחמד

אם כבר זה מתקשר לנושא... למישהו יש המלצה על סרט טוב בנושא סטרונגמן? (יצא לי לראות את נולדנו חזקים שיש בנטפליקס ואת הדוקו על אדי...)

ואם יש המלצה על סרט טוב על ארנולד גם יהיה נחמד

מה זה נולדנו חזקים? מקווה שזה לא אותו דבר רק עם תרגום שונה אבל יש בערוץ ההיסטוריה (או באתר שלהם) סדרה בשם The Strongest Man in History עם בריאן שואו / אדי / רוברט / ניק. הולכים לכל מיני מקומות עושים אתגרים, כמו TV SHOW כזה שהם גם מדברים למצלמה פה ושם..חחח המרוץ למיליון רק שמרימים כבד.

דוגמה מהסדרה:

מה זה נולדנו חזקים? מקווה שזה לא אותו דבר רק עם תרגום שונה אבל יש בערוץ ההיסטוריה (או באתר שלהם) סדרה בשם The Strongest Man in History עם בריאן שואו / אדי / רוברט / ניק. הולכים לכל מיני מקומות עושים אתגרים, כמו TV SHOW כזה שהם גם מדברים למצלמה פה ושם..חחח המרוץ למיליון רק שמרימים כבד.

דוגמה מהסדרה:

חח מכיר את זה , אני רואה פרק פה פרק שם ביוטיוב... אבל בא לי סרט דוקו טוב באורך מלא

חח מכיר את זה , אני רואה פרק פה פרק שם ביוטיוב... אבל בא לי סרט דוקו טוב באורך מלא

אמרת סרט על ארנולד ולא הזכרת שראית pumping iron? אם לא ראית, יש לך שעה ומשהו לבזבז בכיף. מראה את ארנולד בפיק עם לואי פרינגו (התחרותיות ביניהם)

דוגמה מהסדרה:

Born strong
אם לא ראית, מומלץ מאוד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית