הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קיצור כיבה - יכול להפריע בתהליך אימונים?

• פותח/ת השרשור Shroud
  • פורסם בתאריך

Shroud

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
קיצור קיבה - יכול להפריע בתהליך אימונים?

שאלה קטנה. אני נורא רוצה לעשות קיצור קיבה מכיוון שעברתי דיאטות רבות שבסופן נשברתי.

החלטתי לעשות את הניתוח קיצור קיבה על מנת לרדת במשקל. השאלה שלי היא אחרת:

האם אוכל להתאמן אחריו? כלומר, ללכת למכון, לרוץ, להעלות אפילו מסת שריר בעתיד?

להראות מחוטב ויפה?

תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
חבר שלי עבר קיצור קיבה ואני לא חושב שיש לו בעיה לעשות פעילות גופנית, אבל אולי זה אינדיבידואלי.
עם הדיאטות ניסית לשלב פעילות גופנית?

ניסית קודם את הייעוץ אישי שהפורום מציע לפני שאתה קופץ ישר לניתוחים שיעלו לך בבריאות יותר מהבריאות שאתה רוצה להשיג?

אין לי תשובה בשבילך.
אבל לדעתי אם לא הצלחת להתמיד בדיאטות שהמשמעות שלהן היא שינוי הרגלים בתזונה + ספורט לסייע בירידה במשקל ובשינוי הרכב גוף, קיצור קיבה הוא
לא מה שיעזור לך, אחרי X זמן תחזור להרגלים הקודמים שלך ותעלה חזרה במשקל.
סתם לידע כללי מה ה BMI שלך ?

פנה ליעוץ מקצועי. קיצור קיבה נועד למצבים שממש אין ברירה.
אם אין לך משמעת עצמית לדיאטה מי אמר שלאימוני כוח כן יהיה לך משמעת עצמית? ואל תחשוב שלקצר את הקיבה זה ללקק דבש... פנה לפורום דבר משה או משהו העיקר אל תהרוס לעצמך את הגוף אתה זקוק לתמריצים זה הכל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי את כולכם.

תודה רבה.

לא יודע איך עזרנו אבל רק שתדע גם אם לא נוח לדבר על זה (ובגלל זה שאלתי על BMI ולא על משקל)
מניסיון אישי אפשר לרדת גם 30 וגם 40 ק"ג ע"י שינוי הרגלים + ספורט ולא למות ברעב.
הרבה מזה זה להשתלט על ה"עיניים", בכל מקרה בהצלחה בכל דרך שתבחר.

• פותח/ת השרשור
ה-BMI שלי נורא גבוה, 41.58. אני צריך לרדת, כרגע, 30 קילו בשביל להגיע למה שאני אמור להיות כביכול.

שאלה קטנה. אני נורא רוצה לעשות קיצור קיבה מכיוון שעברתי דיאטות רבות שבסופן נשברתי.

החלטתי לעשות את הניתוח קיצור קיבה על מנת לרדת במשקל. השאלה שלי היא אחרת:

האם אוכל להתאמן אחריו? כלומר, ללכת למכון, לרוץ, להעלות אפילו מסת שריר בעתיד?

להראות מחוטב ויפה?

תודה לעוזרים.

שלום רב, עבדתי עם אנשים שעשו טבעת, שרוול ואחד שעשה מעקף- כולם התאמנו רגיל.
לפי דעתי כמאמן יש להמנע מניתוחים כשמדובר בירידה ריאלית קצרת טווח במשקל(30-40 קילו ולא 120 קילו), אל תשכח שניתוח זה משהו שעושים בהרדמה מלאה ויש סיבוכים וסיכונים ולו הקטנים ביותר.

למנתחים אין בעיה לקחת מישהו עם 40+ BMI ולהציע לו ישר ניתוח, כשבפועל עם עבודה נכונה וליווי צמוד ניתן לרדת יפה.
המתאמן שיא שלי ירד 32 קילו ב7 חודשים תוך כדי תזונה נכונה, אימוני כח והרבה השקעה מצידו.
הייתי מציע לך לחפש בנרות אדם שמבין בתחום(שעבד עם כאלה וגר לידך) ושיוכל ללוות אותך בתהליך בצורה טבעית

ה-BMI שלי נורא גבוה, 41.58. אני צריך לרדת, כרגע, 30 קילו בשביל להגיע למה שאני אמור להיות כביכול.

למרות שזה מפתה לעשות דיאטות כאסח מהירות אני ממליץ לך לנסות לעשות שינוי באורך חיים שלך.
פעילות ספורטיבית בצורה קבועה,לאכול בכמויות יותר קטנות,לאכול מזון יותר "בריא" ועוד.
אל תצפה לעשות את השינוי ולהתחיל את כל זה ביום אחד,תתחיל לסגל לעצמך הרגלים לאט לאט למשל כל יום הליכה 30 דקות,או לא לשתות מיצים ומשקאות מתוקים בימי חול אלא רק בסופשים וגם אז להקצות כמות.
במקום לכוון למטרה גדולה של 30 קילו תתחיל ממטרות ריאליות של הטווח הקצר כמו לרדת 3 קילו ואל תהרוג את עצמך אם אתה לא עומד במטרות האלו.
במקום לקרוא אלף ואחת מאמרים כל יום על כל מיני שיטות ודרכים לרדת פשוט תצמד למשהו אחד ותתמיד בו.
אבל בכל זאת אני ממליץ לך לרכוש ידע בסיסי על תזונה מהמאמרים פה.

בכל מקרה בהצלחה.

אני ירדתי מ BMI 36 ל 26 מ~ 30% שומן לכרגע ~ 17% שומן
מ 115 ק"ג לכרגע~ 83 כרגע.
בהתחלה לבד ואח"כ עם ליווי של דיאטן.
לקח לי שנה וחצי והרבה עבודה אבל זה אפשרי וישנה לך את החיים מקצה לקצה (לטובה)
לגבי שרירי וחטוב זה ענין של טעם ודעה זה אני ב ~86-87 ק"ג:
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=11703&page=25&p=507870&viewfull=1#post507870
כרגע אני עדיין לא מרוצה אבל הכל יחסי 😃
בקיצור שהיה הרבה בהצלחה ואל תתיאש.

Back
למעלה תחתית