הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עזרה בתוכנית החיטוב...

egor012

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
התחלתי בחיטוב לפני כשבועיים , עד היום הורדתי 4 קילו (נכון ליום ראשון שהיה) אני מתאמן פעמיים ביום FULLBODYWORKOUT ועושה ריצה 3 פעמיים בשבוע...
אני בן 21 , 180 , התחלתי במשקל של 83 (כרגע 79)
אני מקפיד על גרעון קלורי שלילי של 500 קלוריות מתחת לתחזוקה... (יוצא סביבות 1670)
אני מנסה לאכול כמה שיותר חלבון , אבל איני מצליח להגיע לרמה המספקת של פי 1.6 ממשקל הגוף..
ולצערי אני נאלץ להשלים את שאר הקלוריות בפחממות , יש אף ימים שאני אוכל אפשר להגיד בכוח בשביל לא ליצור גרעון קלורי שלילי מדיי
אני שוקל לקנות אבקת חלבון , האם כדאי לי ?
והאם זה שאני אוכל יותר פחממות מחלבון אבל עדיין נשאר על גרעון קלורי שלילי של 500 עדין יעזור לי בחיטוב?

תודה רבה מראש לכל העוזרים

דבר ראשון הלוואי שהייתי במצב שלך והייתי צריך לאכול בכוח כדי לא להיות במאזן שלילי מידי חחח, זה נשמע קצת מוזר!
לגבי השאלות, אבקת חלבון היא תוסף מאוד מומלץ, במצב שלך הכי טוב מבחינתך זה חלבון מי גבינה,מתפרק ונספג בשריר בצורה מאוד מהירה ככה שמומלץ שתיקח את זה אחרי אימונים או בבוקר, שייק-שני שייקים ביום יוסיפו לך כנראה את הכמות חלבון שחסרה לך כדי הגיע לסביב ה1.8 גרם לק"ג.
לגבי עניין הפחמימות,עד הסט פויינט (הנקודה שהגוף שלך שואף להגיע מינת אחוז שומן) שאצל רוב האנשים היא סביב ה-15% מאזן קלורי שלילי של 68*משקל השומן בק"ג יעשה את העבודה בהנחה שגם תקפיד על חלבון בכמות מספיקה,תעדיף פחמימות עם ערך גליקמי נמוך,כמה שפחות שומן רווי (מאפים,שוקולדים,גבינות שמנות וכל מה שטעים בקיצור),תשתה הרבה מים וכל הדגשים הידועים שרשומים במאמרים שבאתר.
מתחת לאחוזי שומן של 15-14 כבר מומלץ על דיאטות דלות פחמימה UD2 וכו' אבל בטח דיברתי עכשיו סינית.
הנמלצה שלי,כנס לפורטל קילוגרם ותתחיל לקרוא שם מאמרים,זה יסביר לך המון!
אבל מאזן קלורי שלילי עם הקפדה על כמות חלבון מבפיקה,2-3 אימוני פוולבודי בשבוע ואירובי 3-4 בדופק 60-70% ממקסימום יתנו לך תוצאות יפות 😃 כמובן שזה מאוד בכללי.
בהצלחה גבר!

נערך לאחרונה:
התחלתי בחיטוב לפני כשבועיים , עד היום הורדתי 4 קילו (נכון ליום ראשון שהיה) אני מתאמן פעמיים ביום FULLBODYWORKOUT ועושה ריצה 3 פעמיים בשבוע...
אני מקפיד על גרעון קלורי שלילי של 500 קלוריות מתחת לתחזוקה... (יוצא סביבות 1670)
אני מנסה לאכול כמה שיותר חלבון , אבל איני מצליח להגיע לרמה המספקת של פי 1.6 ממשקל הגוף..
ולצערי אני נאלץ להשלים את שאר הקלוריות בפחממות , יש אף ימים שאני אוכל אפשר להגיד בכוח בשביל לא ליצור גרעון קלורי שלילי מדיי
והאם זה שאני אוכל יותר פחממות מחלבון אבל עדיין נשאר על גרעון קלורי שלילי של 500 עדין יעזור לי בחיטוב?

באופן כללי כמות החלבון המומלצת היא על מנת לשמור מסת שריר/לסייע לבניית מסת שריר ולכן עדיף להגיע לערכים האלו.אבקת חלבון בהחלט יכולה לסייע אבל ישנם מוצרים רבים שהם לא אבקה שיכולים לעזור בהשלמת הערכים,לדוגמא:גבנ"צ 9 אחוז,פסטרמה דלת שומן,קוטג'(בקופסת קוטג' יש 25 גרם חלבון ו-5 גרם פחמימה).
לגבי הפחמימות,בחיטוב אני אישית מעדיף להמעיט. אם כבר אוכלים אז כפי שאמר הבחור לפניי,פחמימות בעלי א"ג נמוך.בכל מקרה,חשוב לציין שבמידה ותהיה בגרעון קלורי באופן קבוע,אתה תרד במשקל גם אם תאכל רק פחמימות.

פעמיים ביום fbw? ואם אתה במאזן קלורי שלילי של 500 היית צריך להוריד קילו בשבועיים לא 4, ממליץ לך לקרוא את המאמר של חיטוב ובאופן כללי לקרוא מאמרים בפורטל ולחזור עם שאלות.

• פותח/ת השרשור
קודם כל תודה לכל העונים , דבר שני התכוונתי לפעמיים FBW בשבוע ** לא ביום...
ולגבי המאמר האמת שקראתי אותו כמה וכמה פעמיים , ולדעתי הורדתי 4 קילו כי רשמו שאם אוכלים הרבה פחממות אז יש גם הרבה נוזלים ונוזלים יורדים מהר יותר מהגוף אז לדעתי חלק מהמשקל הזה ירד לי מהנוזלים... (לפני החיטוב הייתי אוכל המון פחממות)
האמת שאני שואל פה כי כבר קראתי את כל המאמרים ולא מצאתי תשובות לגבי השאלה הספציפית , כי גם אני מעדיף לשמוע את חוות דעתכם האישית...
גם היה רשום שככל שיש יותר שרירים , או שכל שאוכלים יותר חלבון ככה התהליך של החיטוב עובד בצורה יעילה ומהירה יותר , תקנו אותי אם אני טועה...
כי בסופו של דבר אני מעדיף לעשות את הדברים כמו שצריך מלכתחילה מאשר לגלות אחרי כמה חודשים שאכלתי יותר פחממות ופחות חלבונים וזה הניב לי תוצאות פחות טובות....
יש לכם אולי איזה המלצה לגבי איפה עדיף לי לקנות אבקת חלבון ? באזור ראשל"צ ומהו תווך המחירים? בשביל פעם ראשונה אני מעדיף לא לקנות משהו בומבסטי ב400 שקל אלה משהו יותר צנוע.
שוב תודה רבה מראש לעונים

ממליץ לך לעלות ל3 אימוני fbw בשבוע אם אפשרי, ולקחת תוכנית מהפורטל.
וככל שאוכלים יותר חלבון לא יורדים יותר מהר אלא שומרים יותר על מסת השריר, במידה ואת כל הדברים מסביב אתה עושה נכון.
וגם לצריכת חלבון יש גבול*

• פותח/ת השרשור
לא היה רשום שלגוף יותר קשה לפרק חלבון ועצם אכילתו מוסיף לשריפת הקלוריות?

Back
למעלה תחתית