הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
gome12 - אתה מנסה לעשות HB או LB?
הפוזיציה שלך גבולית לצורך LB ואתה יכול להניח את המוט אפילו קצת יותר נמוך לדעתי. אם אתה מנסה לעשות HB זה סיפור אחר לחלוטין, ואני גם צריך לחזור בי מחלק מההערות (למשל זווית הגב).
LB,אני כרגע בSS אבל שהמוט יותר נמוך אני מרגיש שהוא ממש מחליק והוא לא יושב על שום ''מדף'' כמו שריפטו אומר..
היום באימון המוט התיישב ממש טוב לא נמוך מידי ולא גבוה מידי באימונים הקודמים הנחתי את המוט ממש על הצוואר כי שמה היה הכי נוח

אז תמשיך לשים אותו נמוך ותראה את הסרטון של ריפטו שמסביר על מיקום המוט (לא מוצא את הקישור בשלוף, אבל תוכל למצוא בקלות באתר של SS).

• פותח/ת השרשור
הכוונה לזה? :
סט ראשון באימון היום שמתי את המוט נמוך והרגשתי שלא היה שום מדף שהמוט יושב עליו טוב, הרגשתי שהיידים נאבקות עם המוט ובגלל זה עשיתי רק 3 חזרות במקום 5. הידיים היו בצורה כזאת: xzngznlrmmuu.png (צד ימין )ואז יוצא מצב שהמשקל גם על הידיים במקום על הגב

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הכוונה לזה? :
סט ראשון באימון היום שמתי את המוט נמוך והרגשתי שלא היה שום מדף שהמוט יושב עליו טוב, הרגשתי שהיידים נאבקות עם המוט ובגלל זה עשיתי רק 3 חזרות במקום 5. הידיים היו בצורה כזאת: http://up352.***********/up3/xzngznlrmmuu.png (צד ימין )ואז יוצא מצב שהמשקל גם על הידיים במקום על הגב

כן זה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון A
21.7
סקוואט: 60 ק''ג,בשני הסטים הראשונים אני לא הנחתי את המוט טוב (כמו בכל האימונים שהיו לי) וכנראה שבגלל זה נפלתי אחורה כל הזמן והמוט החליק,אימון הבא 65 ק''ג עם סרטון (הסרטונים נמחקו לי משום מה חוץ מהדדליפט)
פרס: 30 ק''ג,חוזר למוט ריק.חרא של טכניקה,talp מהפורום עזר לי אבל אני חייב לעבוד על זה
דדליפט: 50 ק''ג טכניקה,ראיתי את כל הסרטונים של ריפטו על הדדליפט אבל עדיין לא מצליח ואני לא יודע מה הבעיה
אני מקווה שהבעיה בסקוואט נפתרה אבל לעומת זאת מסתבר שאני לא עושה פרס טוב ודדליפט בכלל חרא
פרס: אין לי סרטון מהאימון אבל זה פחות או יותר הטכניקה מפה:
דדליפט:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
אימון A
23.7
האימון הכי טוב שהיה לי בינתיים
סקוואט :65 ק''ג, סוף סוף הנחתי את המוט נכון והעליתי את ההערות לטלפון וזה עזר לי,נראה לי שהיום היה לי את הטכניקה הכי טוב אי פעם.. זה היה קשה משום מה אולי בגלל שלא דחפתי מספיק אוכל כי חשבתי שבגלל שאני עובד על טכניקה אז אין עבודה באימונים.. או שפשוט התחלתי לשבת יותר אחורה ולשבור מקביל..
בנץ: 47.5 pr : היה קשה מאוד
מתח +4 קילו עליי 5x3
סה''כ אימון קשה מאוד,חייב להתחיל לדחוף אוכל,אימון מצוין!

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אני לא מומחה, אבל בבנץ' אתה לא מחזיק את המוט נכון (מפרק כף היד אמור להיות בקו ישר עם האמה) ולא מכופף ככה
וגם זה לא נראה שאתה מקריב את השכמות

• פותח/ת השרשור
אימון B
25.7
סקוואט: 70 ק''ג,מרגיש שממש התשפר התחלתי להרגיש מתיחה שאני דחוף ברכיים החוצה והצלחתי לשבת יותר אחורה,בהתלבטות קשה עם לחתוך ל2.5 כל אימון כדי לחסוך תקיעה או להמשיך ב5 ק''ג
פרס: 25 ק''ג,טכניקה יותר טובה
דדליפט: 60 ק''ג צילמתי רק את הגב,אימון הבא אני יצלם מלמעלה ואת כל הגוף,כל פעם המוט מתקדם קצת ויוצא שבחזרה אחרונה לא רואים כמעת כלום.. מצטער על הסרטון,חוץ מיזה הבנתי שאני לא צריך הגבהה וזה פעם ראשונה שאני שם את המוט מאחורי אמצע כף הרגל תמיד הייתי סתם בא ומרים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בפרס המרפק שלך בפנים, אתה צריך להוציא אותו החוצה ולהבליט חזה

אתה כמו ב 0:17

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
בפרס המרפק שלך בפנים, אתה צריך להוציא אותו החוצה ולהבליט חזה

אתה כמו ב 0:17

סבבה תודה רבה

- - - עידכון הודעה - - -

אני עוד 5 ימים סוגר חודש,בינתיים העליה היא 5 ק''ג מאז שהתחלתי את התכנית,אני רוצה לעלות עוד קילו ב5 ימים האלה, בכללי המטרות לסוף התכנית:
סקוואט: 120-140
בנץ:80
פרס: 45-50
דדליפט: 130

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדדליפט שמור על הגב ישר. וזכור שההורדה של המוט למטה היא אותה פעולה של המשיכה רק הפוך. (אני אומר את זה כי שמתי לב שכשאתה מתחיל להוריד את המוט אתה מכופף את הברכיים). עוד דבר זה שכשאתה מעלה את המוט בסוף תעשה תנועה של נעילה וקח את החזה קצת אחורה.

אני עוקב אחרי הלוג שלך אז יאללה בהצלחה 😃

• פותח/ת השרשור
בדדליפט שמור על הגב ישר. וזכור שההורדה של המוט למטה היא אותה פעולה של המשיכה רק הפוך. (אני אומר את זה כי שמתי לב שכשאתה מתחיל להוריד את המוט אתה מכופף את הברכיים). עוד דבר זה שכשאתה מעלה את המוט בסוף תעשה תנועה של נעילה וקח את החזה קצת אחורה.

אני עוקב אחרי הלוג שלך אז יאללה בהצלחה 😃
תודה רבה,טוב לדעת שמישהו עוקב 😃
בדדליפט הגעתי למצב שאני כבר יכול להעלות משקלים? או שיש עוד הרבה עבודה על טכניקה? (אני יודע שצריך לעבוד על הטכניקה אבל כדי כבר להתחיל לעלות משקלים?)

לדעתי, אם קל לך עם המשקל כרגע אז אתה יכול להוסיף עוד ולשפר את הטכניקה גם בלי לעצור את ההתקדמות.

נראה לי שאתה עושה סקוואט high bar. ב-SS בדרך כלל עושים low bar. נראה לי שאתה שם את המוט על השכמות ולא על השקע שמעל הכתפיים ומתחת לשכמות.
אם אתה עובר ל LB אז תשים את המוט במקום המתאים, קח את הגוף יותר קדימה (אני מתכוון יותר בשיפוע) ותרד קצת יותר.
ותביט בזמן התרגיל יותר למטה, לא ישר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
my.php
נראה לי שאתה עושה סקוואט high bar. ב-SS בדרך כלל עושים low bar. נראה לי שאתה שם את המוט על השכמות ולא על השקע שמעל הכתפיים ומתחת לשכמות.
אם אתה עובר ל LB אז תשים את המוט במקום המתאים, קח את הגוף יותר קדימה (אני מתכוון יותר בשיפוע) ותרד קצת יותר.
ותביט בזמן התרגיל יותר למטה, לא ישר.
התמונה הראשונה זה איך שאני שם תמיד ולפעמים אני מרגיש שאני שם את המוט ממש על העצם:http://sizmedia.com/my.php?i=33ztoykujnzy.jpg
בתמונה השנייה המוט יותר נמוך אבל אני מרגיש שמפרק כף היד ממש מסתובב והמוט מחליק למטה:
http://sizmedia.com/my.php?i=4ywz2htjqgym.jpg

נערך לאחרונה:
שים שוב את המוט באותה צורה ותנסה למצוא את הנקודה שהחלק האחורי של הכתף בולט בזמן שאתה לוקח את המרפקים אחורה, ושים את המוט על הנקודה הזאת.
יש שקע בין הכתף לשכמות ששם אתה שם את המוט.
ברגע שתמצא את הנקודה זה רק עניין של לסדר את האחיזה במוט בצורה שנוחה לך.

כל זה במידה ואתה עובר ל LB.

• פותח/ת השרשור
שים שוב את המוט באותה צורה ותנסה למצוא את הנקודה שהחלק האחורי של הכתף בולט בזמן שאתה לוקח את המרפקים אחורה, ושים את המוט על הנקודה הזאת.
יש שקע בין הכתף לשכמות ששם אתה שם את המוט.
ברגע שתמצא את הנקודה זה רק עניין של לסדר את האחיזה במוט בצורה שנוחה לך.

כל זה במידה ואתה עובר ל LB.
אשמח אם יש לך איזה תמונה כי אני לא מוצא את הנקודה הנכונה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית