לוג Starting Strength חדש

• פותח/ת השרשור gome12
  • פורסם בתאריך

gome12

משתמש פעיל
372
13
נק' מוניטין:
52
372
13
בגלל שהקודם לא היה רציני ועוד לא היה טכניקה טובה וזה,אז אני פתחתי חדש..
נתונים:
משקל: 61-60
גובה :1.71
משקלי התחלה :
סקוואט : 35
בנץ: 35
דדליפט: 45
פרס : 22.5
התחלתי בערך מ65%,לא רוצה להתקע מהר.
אין מטרה כמה שיותר יותר טוב.. השאיפה לעבור את ה100 בסקוואט את ה75 בבנץ ודדליפט לפחות 140
יש תפריט מסודר עם פלוס קלורי של 400 בידיוק,פי 2.5 חלבונים.
אימון A
סקוואט
בנץ
מתח
אימון B
סקוואט
פרס
דדליפט

נערך לאחרונה:
הייתי מוריד 100 קלוריות ביום רגיל ומוסיף את ה-100 חזרה ביום עם אימון.
פלוס של 300 יהיה עדיף לטעמי, למרות שזה לא ממש משנה אם זה פלוס של 350-360 בממוצע שבועי או 300 בדיוק.
בהצלחה תדאג לעלות סרטונים טכניקה.

• פותח/ת השרשור
הייתי מוריד 100 קלוריות ביום רגיל ומוסיף את ה-100 חזרה ביום עם אימון.
פלוס של 300 יהיה עדיף לטעמי, למרות שזה לא ממש משנה אם זה פלוס של 350-360 בממוצע שבועי או 300 בדיוק.
בהצלחה תדאג לעלות סרטונים טכניקה.
תודה רבה,לבנות 2 תפריטים? (יום עם אימון,יום בלי אימון) כאשר ביום עם אימון יש +400 קלוריות וביום בלי אימון יש +300 קלוריות?
30.6
אימון A
סקוואט : 35 ק''ג,קל אבל חייב לעבוד על טכניקה משום מה אני לא מצליח לשבת אחורה
בנץ: 35 ק''ג קל מאוד
מתח: 5x3 אימון הבא מוסיף משקל

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
המוט לא מונח במיקום הנכון (בהנחה שאתה מתכוון לעשות LB).
תקרא שוב את הפרק על סקוואט (ותראה גם את החלק הרלבנטי בסרט).
תנסה אולי לשלוח קודם את הברכיים קדימה (בשליש הראשון של התנועה) ומאותו רגע תקבע אותן ותמשיך רק עם האגן.

• פותח/ת השרשור
המוט לא מונח במיקום הנכון (בהנחה שאתה מתכוון לעשות LB).
תקרא שוב את הפרק על סקוואט (ותראה גם את החלק הרלבנטי בסרט).
תנסה אולי לשלוח קודם את הברכיים קדימה (בשליש הראשון של התנועה) ומאותו רגע תקבע אותן ותמשיך רק עם האגן.
אני לא מצליח,אני ייפול עם אני ינסה זה עיננין של שיווי משקל עם שילוב של גמישות?

אני לא מצליח,אני ייפול עם אני ינסה זה עיננין של שיווי משקל עם שילוב של גמישות?
זה מה שמתחילים חושבים, "אני אפול".
לא, אתה לא תיפול אם תתיישב אחורה ותטה את הגב קדימה.
תנסה לשבת על כיסא, קופסה כלשהי או ספת אימונים בסקוואט, זה יראה לך שאתה לא נופל וגם לא תפחד להתיישב אחורה כי יש לך על מה לשבת.
אל תבנה שני תפריטים, פשוט תוריד מאכל מסויים של 100 קלוריות וביום עם אימון תוסיף אותו.

• פותח/ת השרשור
זה מה שמתחילים חושבים, "אני אפול".
לא, אתה לא תיפול אם תתיישב אחורה ותטה את הגב קדימה.
תנסה לשבת על כיסא, קופסה כלשהי או ספת אימונים בסקוואט, זה יראה לך שאתה לא נופל וגם לא תפחד להתיישב אחורה כי יש לך על מה לשבת.
אל תבנה שני תפריטים, פשוט תוריד מאכל מסויים של 100 קלוריות וביום עם אימון תוסיף אותו.
טוב תודה רבה אימון הבא אני ינסה

איפה אני אמור לשים את הידיים שאני מתרגל את זה?
לא ממש משנה.
או שתדמיין שאתה עם מוט על הגב ותחזיק ככה את הידיים באוויר, או פשוט קדימה בקו ישר או שסתם בצד.
אם אתה רוצה לתרגל עם מטאטא זה נראה דפוק אבל מדמה מוט ויכול לייעל את התרגול.

• פותח/ת השרשור
לא ממש משנה.
או שתדמיין שאתה עם מוט על הגב ותחזיק ככה את הידיים באוויר, או פשוט קדימה בקו ישר או שסתם בצד.
אם אתה רוצה לתרגל עם מטאטא זה נראה דפוק אבל מדמה מוט ויכול לייעל את התרגול.
סבבה תודה רבה,שאלה אחרונה.. אני יכול בינתיים להתקדם במשקלים או שעד שאין לי טכניקה טובה אני לא עולה במשקלים

סבבה תודה רבה,שאלה אחרונה.. אני יכול בינתיים להתקדם במשקלים או שעד שאין לי טכניקה טובה אני לא עולה במשקלים
תתקדם עד שזה מגיע למשקלים כבדים במובן שקשה לך. אם אתה לא תקבל עד אז אישור על טכניקה (כנראה יגידו לך זה כבר בסדר אתה יכול להתקדם, אם לא יגידו כן או לא תשאל) תחכה על המשקל הזה עד שיהיה בינוני-קל ותתקדם עוד טיפה.
הדבר הכי דבילי זה לקפוץ עם טכניקה גרועה, בגלל שלא חיכית שבועיים אולי תהיה לך פריצת דיסק שתדפוק לך יותר משנה של אימונים, וזה חבל מאד.

• פותח/ת השרשור
תתקדם עד שזה מגיע למשקלים כבדים במובן שקשה לך. אם אתה לא תקבל עד אז אישור על טכניקה (כנראה יגידו לך זה כבר בסדר אתה יכול להתקדם, אם לא יגידו כן או לא תשאל) תחכה על המשקל הזה עד שיהיה בינוני-קל ותתקדם עוד טיפה.
הדבר הכי דבילי זה לקפוץ עם טכניקה גרועה, בגלל שלא חיכית שבועיים אולי תהיה לך פריצת דיסק שתדפוק לך יותר משנה של אימונים, וזה חבל מאד.
בינתיים לא קפצתי במשקלים.. אני גם לא יעלה במשקלים עד שלא יהיה טכניקה טובה.. עדיף לא להתסכן

- - - עידכון הודעה - - -

באתי היום לתרגל טכניקה של סקוואט ודדליפט (לא כחלק מאימון) מנסה כמה שיותר כבר לגמור עם הטכניקה המזדיינת הזאת אבל שום דבר לא משתפר ועברתי על הסרטונים של ריפטו 200 פעמים אותו דבר לגבי הדדליפט סטאפ וכל זה..
בדדליפט אני בלי אחיזה משולבת והרגל שלי בחזרה ה3 התחילה לדמם קצת כי המוט משתפשף ברגל חזק,יש משהו לעשות עם זה?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
דדליפט-
הכל מבולגן אצלך.
אתה מתחיל בלי להתמקד בסטאפ, ישר מרים.
קודם כל תצמיד את השוקיים למוט, אחרי זה תתפוס את המוט, בלי לקפל ברכיים.
תתיישב לפוזיציה של דדליפט, תצמיד שכמות וכתפיים ותוצאה חזה, תכווץ את כל הגב.
תתיישב טיפה למטה ככה שתהיה במנח מעולה ותרים.
תרים עד הברכיים ואז תנעל בבום את הברכיים הכתפיים והגב בו זמנית.
בירידה תכופף את הגב עד שהמוט יהיה על הברך ואז תתיישב + גב.

סקוואט-
קודם כל תיישר את הסרטון, אף אחד לא יראה ככה.
תשב יותר אחורה, לתרגל בבית על כסא יעזור כמו שאמרתי.
תדחוף ברכיים החוצה, זה גם יעזור וחשוב בכלליות.
לפני שאתה מתחיל תכווץ גב תחתון וגב עליון + תוציא חזה. תבקש שילחצו לך על נקודה רגישה בגב ואוטומטית תתכווץ, כשזה יקרה ותרגיש את זה אתה תבין מה לעשות.
תקח לפני הירידה אוויר, תחזיק, ותלחץ בכל הכוח את הבטן, כאילו שאתה עומד לתקוע נוד או לחרבן (לי זה עזר עם הבאטווינק).
אתה עושה HB, לא LB.
http://www.tabatatimes.com/wp-content/uploads/2012/08/Squat-Dynamics.jpeg
הכי ימני זה LB, תראה את ההבדל. אתה צריך יותר לנטות קדימה.

• פותח/ת השרשור
דדליפט-
הכל מבולגן אצלך.
אתה מתחיל בלי להתמקד בסטאפ, ישר מרים.
קודם כל תצמיד את השוקיים למוט, אחרי זה תתפוס את המוט, בלי לקפל ברכיים.
תתיישב לפוזיציה של דדליפט, תצמיד שכמות וכתפיים ותוצאה חזה, תכווץ את כל הגב.
תתיישב טיפה למטה ככה שתהיה במנח מעולה ותרים.
תרים עד הברכיים ואז תנעל בבום את הברכיים הכתפיים והגב בו זמנית.
בירידה תכופף את הגב עד שהמוט יהיה על הברך ואז תתיישב + גב.

סקוואט-
קודם כל תיישר את הסרטון, אף אחד לא יראה ככה.
תשב יותר אחורה, לתרגל בבית על כסא יעזור כמו שאמרתי.
תדחוף ברכיים החוצה, זה גם יעזור וחשוב בכלליות.
לפני שאתה מתחיל תכווץ גב תחתון וגב עליון + תוציא חזה. תבקש שילחצו לך על נקודה רגישה בגב ואוטומטית תתכווץ, כשזה יקרה ותרגיש את זה אתה תבין מה לעשות.
תקח לפני הירידה אוויר, תחזיק, ותלחץ בכל הכוח את הבטן, כאילו שאתה עומד לתקוע נוד או לחרבן (לי זה עזר עם הבאטווינק).
אתה עושה HB, לא LB.
http://www.tabatatimes.com/wp-content/uploads/2012/08/Squat-Dynamics.jpeg
הכי ימני זה LB, תראה את ההבדל. אתה צריך יותר לנטות קדימה.
אני ישנן את זה,תודה רבה!

הייתי רוצה להגיב, אבל הצוואר שלי כואב מהסרטון שלך, הולך לשים קרח.

עכשיו ברצינות - כבר רשמתי לך בעבר - תן למישהו את הטלפון שיצלם אותך נורמלי, ותראה את הסרטון הבא:

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
הייתי רוצה להגיב, אבל הצוואר שלי כואב מהסרטון שלך, הולך לשים קרח.

עכשיו ברצינות - כבר רשמתי לך בעבר - תן למישהו את הטלפון שיצלם אותך נורמלי, ותראה את הסרטון הבא:

ציפיתי שתגיד ביותר רצינות במיוחד אחרי שעזרת לי בפעם הראשונה.. אני ייתן למישהו יצלם,דרך אגב מאוד קשה לי לשמור על גב ישר בדדליפט,ובסקוואט קשה לי לשבת אחורה כי אני פשוט נופל,עבדתי בבית בלי מוט ועדיין אני לא מצליח

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
ציפיתי שתגיד ביותר רצינות במיוחד אחרי שעזרת לי בפעם הראשונה.. אני ייתן למישהו יצלם,דרך אגב מאוד קשה לי לשמור על גב ישר בדדליפט,ובסקוואט קשה לי לשבת אחורה כי אני פשוט נופל,עבדתי בבית בלי מוט ועדיין אני לא מצליח

הייתי מגיב לטכניקה - אבל שוב, כתבתי לך כבר פעמיים בעבר לגבי הצילום ועוד אנשים העירו לך, אני לא יכול לתאר לך כמה זה מעיק לראות סרטוני ביצוע בצורה הזו - לא סתם נועלים שרשורים עם סרטונים כאלו בפורום ליפטינג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית