דיון תוסף שינה מעניין שמצאתי

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אחרי 4 ימים בלי שינה נורמלית וזה שאני כל החיים אני קם כמו נרקומן רוסי אחרי לילה של LSD, וודקה ועוד (בקושי קם המיטה, הולך ומתנדנד כמו שיכור, לא שם לב מה אני עושה וכמה פעמים וכו') הרצתי חיפוש על תוספי שינה והתאוששות, מצאתי את זה:
Somnidren-GH של חברת Millennium Sport Technologies.
הרצתי גוגל ומצאתי הרבה לוגים של אנשים שקיבלו מנה בשביל שיפתחו לוג ויספרו על זה.
אנשים ישנים 6-7 שעות וקמים כאילו אמצע היום.
נרדמים מהר, ישנים טוב, אחד ציין שפעם ראשונה אחרי אימון רגליים הוא קם בלי דומס.
http://anabolicminds.com/forum/millennium-sport-technologies/164314-somnidren-gh-ultra.html
זה לוג שכולל אימוני של איזה בילדר והסברים על התוסף (עידכונים):
http://anabolicminds.com/forum/supplement-reviews-logs/166710-legacys-somnidren-gh.html

http://anabolicminds.com/forum/supplement-reviews-logs/144747-somnidren-gh-log.html
אלה לוגים שקיבלו את התוסף בחינם לביקורת אבל אני מאמין שהלוג הוא אמין ולא מחרטטים, פשוט מקבלים תשלום על עידכונים.
ראיתי בעוד כמה מקומות ששיבחו את זה.
אני אזמין את זה בשעות הקרובות ואולי אשלב ZMA בעתיד. שמעו, זה נראה שמצאתי את הפיתרון האלוהי לשינה וכשאקבל אעדכן בלוג איך זה ואתן ביקורת מסכמת פה בפורום.
ועכשיו דונו ושתפו את דעתכם בנושא.

אתה בן 14 עדיף לך ללכת לרופא שיעזור לך בגיל כזה לא אמורות להיות בעיות שינה, עדיף שתמצא פתרון לבעיה במקום לדחוף כל החיים כדורי שינה זה פשוט מטומטם

אתה בן 14 עדיף לך ללכת לרופא שיעזור לך בגיל כזה לא אמורות להיות בעיות שינה, עדיף שתמצא פתרון לבעיה במקום לדחוף כל החיים כדורי שינה זה פשוט מטומטם
צודק..

מה אתה נכנס עכשיו לכדורי שינה?
תבדוק אולי הבעיה יותר פשוטה מזה. לא כל דבר פותרים עם כדור..

• פותח/ת השרשור
זה לא כדור שינה ממש, זה דבר טבעי בסגנון של ZMA.
הקטע המגניב כאן זה לא שנרדמים מהר, לא מתעוררים וכו', אלה זה שגם אם אני ישן 6-7 שעות הגוף מתאושש הרבה יותר טוב מאשר 8 שעות בלי זה ורואים את זה במובנים של אנשים קמים ועל הבוקר מוכנים לתחרות סטרונגמן והם נטולי דומס.
בעיות שינה יש לי רק בזמן האחרון, בדרך כלל לקחתי מלטונין ועזר.

לא מאמין לזה, נשמע לי שטויות.
אחרי ניתוח מסוים נטלתי מנה כפולה של כדור שינה חזק.
אחרי שעה וחצי קמתי..

המלצה שלי, אתה בתור בן אדם עם סדר יום מסודר יחסית(בית ספר לא?) תכנס ללופ קבוע של שעה שבה אתה הולך לישון גם אם אתה לא עייף.
לאט לאט זה יסתדר.

• פותח/ת השרשור
אתה בן אדם הזיה
מודד קוואדס עם יואב דונט
לא מאמין לזה, נשמע לי שטויות.
אחרי ניתוח מסוים נטלתי מנה כפולה של כדור שינה חזק.
אחרי שעה וחצי קמתי..

המלצה שלי, אתה בתור בן אדם עם סדר יום מסודר יחסית(בית ספר לא?) תכנס ללופ קבוע של שעה שבה אתה הולך לישון גם אם אתה לא עייף.
לאט לאט זה יסתדר.
הבעיה שחופש וזה בעייתי.
קראתי על כל המרכיבים, עשיתי חיפוש יסודי ביותר בגוגל במשך יותר מחצי שעה.
הנה רשימת המרכיבים, כולם כולל כולם מסייעים לשינה:
המרכיב העיקרי הוא שמן גאבא.
זה שמן שניתן לאנשים עם מחלות נפש לפעמים בכל מיני כדורים.
זה אמור להרגיע ודברים בסגנון, הנה תשובה של פסיכיאטר:
GABA הינו נוירוטרנסמיטור מעכב במוח. נוירוטרנסמיטור הינו חומר המשמש לקישור בין תאי העצב. כיוון שהוא מעכב, הרי שהפעלה שלו תגרום לעיכוב וירידה בפעילויות מוחיות שונות. חלק מתרופות ההרגעה (כמו ואבן, קלונקס, קסנקס ועוד) עובדות דרך הגברת פעילות GABA, כלומר הן גורמות יותר עיכוב בפעילות מוחית. בגלל שבזמן מתח וחרדה יש עליה בפעילות מוחית, הרי שדרך הגברת GABA החרדה והמתח יורדים.
זה בעצם מרגיע את המוח, מנקה מחשבות (אנשים טענו שהראש שלהם צלול וממש שקט וממוקד וזו הרגשה שמעולם לא הרגישו), מוריד לחצים וכו'.
חומר נוסף הוא מוליך ומווסת עצבי במוח, פנתילאמין.
צמח שעוזר להפרשת הורמון גדילה, הפרשת חומצת האמינו L-DOPA, משפר ריכוז, מצב רוח חשק מיני וכו'.
כולין שזה משהו שעוזר לקליטת תרכובות, משהו כזה.
חומר שעוזר ל-ADHD משפר זיכרון, משפר דיכאון, מאט את התדרדרות תהליכים מוחיים, מסייע לשינה טובה והפחתת סיוטים.
צמח שמרדים ומרגיע.
חסה פראית- מרגיעה ומרדימה.
הרבה חומצות אמינו נפוצות ופחות נפוצות.

יש עוד 5-6 ויטמינים ומינרלים
כל המרכיבים ידועים בסיוע שלהם לשינה.
מסתבר שזה ככול הנראה באמת גורר הפרשה מוגברת של GH מאחר וזה כולל את כל החומרים שדרושים ליצירה שלו, זה יכול אפילו להאיץ את ה-GH ב-300% ויותר.
כעיקרון אין לי סיבה לחקור על זה עוד, אני יודע כל דבר קטן על המוצר הזה, כולל כל המרכיבים וכולל חוות דעת.

אני פשוט קטן אמונה בעניינים האלה ולא מחפש הרפתקאות עם כל מיני מרכיבים מוזרים.
אבל אם בא לך תלך על זה, לא מבוסס אבל באמת לא ממיץ לך להיכנס ללופ הזה של כדורי שינה.

בסופו של דבר זאת בחירתך
אבל בכללי לאנשים שלא נרדמים אני ממליץ לעשות דבר אחד והוא לברר מה הבעיה (לחץ נפשי יכול להיות לפעמים גורם).
כי ברגע שאתה תקח תוסף והוא ירדים אותך אתה תטפל בסימפטום שמן הסתם נובע ממשהו..אם זה בסדר מבחינתך אז שיהיה בהצלחה..אבל אני חושב שזה יכול להיות משהו מעבר לזה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית