הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חזה גדול ושומני של אישה

tomerisra

משתמש מתחיל
8
0
נק' מוניטין:
0
8
0
שלום רב!

אני בגיל 21 שוקל 85 בערך וגובה 1.72
ישלי עודף משקל ואני יחסית נראה בריא?(לא שמן)

ישלי חזה גדול יחסית הורמוני שומני כמו של אישה מבחינת הצורה והעיצוב(לא הגודל)
הייתי מאוד רוצה לדעת האם אפשרי להוריד את זה באיזושהיא דרך של כושר ללא התערבות כירוגית?
אם אני יעשה אימון משקולות והמון המון אירובי, האם זה יעזור?

או שעליי פשוט לשקול ניתוח פלסטי לשאיבת שומן וורקמת השומן מהחזה הקטנת ועיצוב חזה אצל מנתח פלסטי?

ארצה לקבל כל חוות דעת שתוכן להועיל בעניין, עצות, דעות ואם יש אז מניסיון שלכם מעצמכם או ממישהוא שאתם שמעתם/מכירים?

לחטב תעלה תמונה אולי האחוז שומן שלך גבוה

• פותח/ת השרשור
האחוז שומן אכן גבוהה

לא יודע לגבי מה אתה צריך לעשות אבל אם אתה צריך חיטוב ממליץ לך לקרוא את המאמר לחיטוב ובמקום ריצה לעשות אינטרוולים (גם על זה יש מאמר)

Aמע צריך לעבור בעיקר על שכיבות צמיחה...ועם אתה לא רוצה צריך לעשות הרבה במכשיר "פרפר"
תתחיל ממשקל בינוני וכמות חזרות של בערך 15X4..זה לא יעשה לך הגדלת חזה אלה יעצב אותם בצורה "גברית" יותר

Aמע צריך לעבור בעיקר על שכיבות צמיחה...ועם אתה לא רוצה צריך לעשות הרבה במכשיר "פרפר"
תתחיל ממשקל בינוני וכמות חזרות של בערך 15X4..זה לא יעשה לך הגדלת חזה אלה יעצב אותם בצורה "גברית" יותר
א. אומרים שכיבות סמיכה
ב. שריר זה לא פלסטלינה שאפשר לעצב , שריר הוא כמו בלון הוא יכול להתנפח(היפרטופיה) והוא יכול לקטון(אטרופיה) , הצורה של החזה נקבעת בגנטיקה
ג. מה שאתה מתאר בחזה יכול להיות או שכבת שומן שניתן להוריד או גניקומסטיה. לא רשמת כמה אחוז שומן אתה בדיוק, רשמת לא שמן נראה בריא אחוז שומן גבוהה לפי התיאור זה נשמע 18-21 לא סביר שתיהיה הצטברות שומן ברמה כמו שאתה מתאר באחוז כזה אלא אם כן בגנטיקה שלך יש הרבה יותר תאי שומן מהנורמה באיזור הנל.

בגדול האופציה היחידה זה חיטוב לאזור 12 אחוז ולראות האם מדובר בשומן שכן אפשר להוריד
או ניתוח במידה וזה גינוקומסטיה

תשמע אתה צריך להתלבט אזי להגיע לאחוז שומן נמוך יחסית ורק אז תוכל לדעת במה מדובר יכול מאוד להיות שמדובר בהורמנים אך באותה מידה יכול להיות גם שומן

תעשה חיטוב לכל הגוף ובמקביל עבודה ספציפית יותר על שרירי החזה

בהצלחה

Back
למעלה תחתית