הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון חזה

פפפפ

משתמש מתחיל
70
1
נק' מוניטין:
1
70
1
שלום לכולם,כרגע אני מתאמן בבית ואין אפשרות למשקלות מקבילים וכדומה,ובשכיבות שמיכה יש לי לחץ על כף היד,ולכן איני מבצע,יש למישהו עצות מה אני יכול לעשות לחזה בבית?
כרגמט מתאמן רק גב,האם יש סיכון בכך?
*כרגע

ניסית לעשות עם ידיות? לי זה עוזר...

שלום לכולם,כרגע אני מתאמן בבית ואין אפשרות למשקלות מקבילים וכדומה,ובשכיבות שמיכה יש לי לחץ על כף היד,ולכן איני מבצע,יש למישהו עצות מה אני יכול לעשות לחזה בבית?
כרגמט מתאמן רק גב,האם יש סיכון בכך?
*כרגע
תמצא פארק או משהו כזה שיש בו מתח ומקבילים ותתאמן שם.

תעשה על האגרופים או שתקנה ידיות

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה על העצות,שאלה קטנה:מישהו יודע למה יש לי כאב צוואר שמשפיע על הראש כאשר אני עושה פלאנק ב- TRX?

לא
אם זה נמשך פנה ליעוץ מקצועי או שתחליף תרגיל

• פותח/ת השרשור
עשיתי אימון הערב והקפדתי בכל תרגיל להשאיר את הצוואר ניטרלי,הצוואר בהחלט יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש רגישות בצוואר ובראש וכאב בעצמות מעל העיניים מתחת לגבות ועייפות, יש לציין שזה רק לאחר אימון,מה לעשות?זה קצת מטריד אותי
אולי זרימת הדם לראש משתנה במהלך האימון וזה עושה רגישות?

עשיתי אימון הערב והקפדתי בכל תרגיל להשאיר את הצוואר ניטרלי,הצוואר בהחלט יותר טוב, אבל עדיין אני מרגיש רגישות בצוואר ובראש וכאב בעצמות מעל העיניים מתחת לגבות ועייפות, יש לציין שזה רק לאחר אימון,מה לעשות?זה קצת מטריד אותי
אולי זרימת הדם לראש משתנה במהלך האימון וזה עושה רגישות?
כנראה היציבה שלך באזור הצוואר לקויה כמו הרבה אנשים היום. יש תרגילים לזה

Back
למעלה תחתית