הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שין ספלינטס שחוזר

• פותח/ת השרשור DorT
  • פורסם בתאריך

DorT

משתמש משקיע
2,363
624
נק' מוניטין:
1,823
2,363
624
היה לי שין ספלינטס לפני איזה שלושה חודשים, זה עבר כי הפסקתי עם הריצות ועכשיו שחזרתי לריצות אני מרגיש שהשין ספלינטס מתחיל עוד פעם.
אני לא רץ אינטנסיבי במיוחד, התחלתי מפעמיים בשבוע, כל פעם 5 ק"מ וכל שבוע אני מעלה 10%, עכשיו אני כבר רץ 7 ק"מ.

מה עושים? אין לי מחסור בסידן\ויטמינים\מינרלים אחרים או משהו.

תודה.

היה לי שין ספלינטס לפני איזה שלושה חודשים, זה עבר כי הפסקתי עם הריצות ועכשיו שחזרתי לריצות אני מרגיש שהשין ספלינטס מתחיל עוד פעם.
אני לא רץ אינטנסיבי במיוחד, התחלתי מפעמיים בשבוע, כל פעם 5 ק"מ וכל שבוע אני מעלה 10%, עכשיו אני כבר רץ 7 ק"מ.

מה עושים? אין לי מחסור בסידן\ויטמינים\מינרלים אחרים או משהו.

תודה.

יכול להיות בעיה בסגנון הריצה, נעליים לא מתאימות, עומס גבוה מדי. גם 5 ק'מ יכול להיות הרבה.

• פותח/ת השרשור
יש לי נעליים מסדרת ה GEL של ASICS ואני שם מדרסים, אני לא מסיים את הריצה שאני "גמור".
איך אפשר לדעת אם יש לי בעיה בסגנון הריצה?

תודה מראש.

היה לי ככה גם פעם.. אצלי הבעיה נפתרה עם מדרסים שהתאימו לי לכף רגל עם חבישת גבס.
אף פעם לא ניסיתי מדרסים מוכנים מראש. אם זה המקרה אצלך אולי כדאי שיתאימו לך.

עכשיו, עוד משהו שאני לא בטוח בו (לא זוכר כבר מאיפה אני יודע את זה כי אצלי זה היה מזמן)
אני חושב שזה טעות שאתה מתחיל ישר מחמש קילומטרים. אתה צריך לחזק את השרירים שעובדים בריצה. אם אתה ישר קופץ לאימונים קשים ולא בהדרגה אז יכול להיווצר מצב בו השרירים לא מסוגלים להתמודד ונוצר עומס על העצם.
אני חושב שכדאי שתתחיל מריצות קצרות יותר ובנוסף תעשה תרגילים לחיזוק הרגליים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית