הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

דיון מגנזיום נוזלי

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
biot מהפורום שלנו הביא לתשומת ליבי על מגנזיום נוזלי שלא מלכלך ונראה כמו מוצר שהוא הרבה יותר נוח מאבקה, עם עוד תוספות חיוניות. אז למי שהמכון כושר עושה בעיות עם אבקה "מלכלכת", אפשר לרכוש את המוצר הבא ולראות אם זו אלטרנטיבה יעילה.
http://www.bodybuilding.com/store/liquid-grip/liquid-grip.html

ניסיתי אצל הדוקטור וזה באמת יכול להיות תחליף מצוין.
כמובן שאחרי איזה שני סטים הייתי צריך להוסיף עוד כמות ואז נאלצתי ללכלכך את הרצפה (ואז לנקות אותה).

תודה משה בהחלט נראה מאד מאד שימושי.
למרות שאף פעם לא העירו לי שאני מלכלך את הרצפה אני מרגיש מאד לא נעים שמישהו צריך לנקות לי, אני בעצמי לא מצליח לנקות את הרצפה עם המגבונים, אני רק מורח את זה.

קוד 10% הנחה למי שצריך:

קוד:
STAIRMILL10

אני השתמשתי באבקה וראיתי שזה מלכלך ולא היה לי נעים...
מה גם שאני טס המון במסגרת העבודה ולסחוב מגנזיום אבקתי די מפחיד אותי (לך תדע מה יעשו לתיק שלי כשיעבירו אותו שיקוף).
קניתי את הנוזל הזה, וזה עובד ממש טוב. שם טיפה (קוטר של מטבע) לפני סט כבד, נותן לזה להתייבש עד שהיד מכוסה לבן (ממש כמו מגנזיום רגיל).
יכול להיות שאנשים שמרימים יותר כבד ממני ישימו גם בין הסטים...
בכל מקרה - אני עברתי לזה ממגנזיום אבקתי וזה ממש נוח.

אני השתמשתי באבקה וראיתי שזה מלכלך ולא היה לי נעים...
מה גם שאני טס המון במסגרת העבודה ולסחוב מגנזיום אבקתי די מפחיד אותי (לך תדע מה יעשו לתיק שלי כשיעבירו אותו שיקוף).
קניתי את הנוזל הזה, וזה עובד ממש טוב. שם טיפה (קוטר של מטבע) לפני סט כבד, נותן לזה להתייבש עד שהיד מכוסה לבן (ממש כמו מגנזיום רגיל).
יכול להיות שאנשים שמרימים יותר כבד ממני ישימו גם בין הסטים...
בכל מקרה - אני עברתי לזה ממגנזיום אבקתי וזה ממש נוח.

אם אתה נלחץ מזה שזה אבקה, תקנה בלוקים.

זה שאני משתמש בו לפחות , פחות יעיל מאבקה .
( אין לי בעיות אחיזה , ורצון ליצור יותר אנטגוניזם כלפיי ממה שקיים כבר , אז משתמש בזה )

איך הכמות בבקבוק יחסית לבלוק ?

הרבה פעמים יוצא לי ליצור במכון אווירה כאילו הגיעה הכריסמס .. אל תמרחו את המגנזיום על השטיח קחו מגבת ותטפחו על השטיח בחוזקה זה יוציא את המגנזיום .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית