נק' מוניטין:
62
- 128
- 1
שלום לכולם, הייתי כאן בפורום כשהתחלתי להתאמן בחדר כושר בתכנית FBW כשנה לקראת הגיוס שלי לצבא, ושמרתי על תזונה ואימונים בהתמדה מדהימה, עד הגיוס שבו הרצף הטוב נשבר.
אני 1.78
83.3 קילו
לא בטוח כמה אחוזי שומן, אבל יש מסת שריר מספקת בהחלט.
יש לי בעיה עם השומן שנותר לי בפלג גוף התחתון ובמיוחד באיזור המותניים (ירדתי כ30 קילו תוך כדי שמירה מיטבית על מסת שריר)
ואני רוצה להתחיל לבצע חיטוב בצבא.
הבנתי שזה מאוד קשה עד בלתי אפשרי באמת לחטב בצבא.. בגלל התזונה המסריחה שהצבא מספק
אבל יש חדר כושר ואפשר להשיג ירקות.
הבעיה היא שאי אפשר לכתוב תפריט מסודר לכל יום ויום, אלא רק מתווה.
כמה בעיות שצריך למצוא להן פתרון
*מסגרת צבאית - לא כל פעם אוכל לצאת מהבסיס להתאמן בחדר כושר או לצאת לריצה בגלל משימות בסיסיות.
*מגבלות תזונתיות - אני מנסה לתסף באבקת חלבון אבל זה לא מספיק. האוכל מפוצץ בשמן, מטוגן ואין לי מושג מה וכמה לשים על הצלחת.
*כתיבת תפריט - משהו קריטי מאוד בחיטוב הוא כתיבת תפריט שלפיו הולכים. כל יום יש אוכל אחר ואני לא יודע לחשב לפי כמויות.
האם ניתן ליצור תפריט שמיועד לימים דינאמיים שאין לי מושג מה יהיה לאכול?
אני אשמח לכל טיפ ממישהו שעבר את מה שאני עובר או שיש לו רעיונות לפתור את העניין.
אני מאוד מאמין בפורום שיעזור לי כמו שעזר לי פעם 😃
תודה מראש.
נ.ב: איזה אירובי כדאי לי לבצע על מנת למקסם ירידה באחוזי שומן? הבנתי שHIIT זה ממש טוב. איך אני בונה תכנית כזאת? ולכמה זמן ריצה? כמה פעמים בשבוע? האם כדאי לבצע בנוסף ריצה אירובית לאחר אימון HIIT?
אני 1.78
83.3 קילו
לא בטוח כמה אחוזי שומן, אבל יש מסת שריר מספקת בהחלט.
יש לי בעיה עם השומן שנותר לי בפלג גוף התחתון ובמיוחד באיזור המותניים (ירדתי כ30 קילו תוך כדי שמירה מיטבית על מסת שריר)
ואני רוצה להתחיל לבצע חיטוב בצבא.
הבנתי שזה מאוד קשה עד בלתי אפשרי באמת לחטב בצבא.. בגלל התזונה המסריחה שהצבא מספק
אבל יש חדר כושר ואפשר להשיג ירקות.
הבעיה היא שאי אפשר לכתוב תפריט מסודר לכל יום ויום, אלא רק מתווה.
כמה בעיות שצריך למצוא להן פתרון
*מסגרת צבאית - לא כל פעם אוכל לצאת מהבסיס להתאמן בחדר כושר או לצאת לריצה בגלל משימות בסיסיות.
*מגבלות תזונתיות - אני מנסה לתסף באבקת חלבון אבל זה לא מספיק. האוכל מפוצץ בשמן, מטוגן ואין לי מושג מה וכמה לשים על הצלחת.
*כתיבת תפריט - משהו קריטי מאוד בחיטוב הוא כתיבת תפריט שלפיו הולכים. כל יום יש אוכל אחר ואני לא יודע לחשב לפי כמויות.
האם ניתן ליצור תפריט שמיועד לימים דינאמיים שאין לי מושג מה יהיה לאכול?
אני אשמח לכל טיפ ממישהו שעבר את מה שאני עובר או שיש לו רעיונות לפתור את העניין.
אני מאוד מאמין בפורום שיעזור לי כמו שעזר לי פעם 😃
תודה מראש.
נ.ב: איזה אירובי כדאי לי לבצע על מנת למקסם ירידה באחוזי שומן? הבנתי שHIIT זה ממש טוב. איך אני בונה תכנית כזאת? ולכמה זמן ריצה? כמה פעמים בשבוע? האם כדאי לבצע בנוסף ריצה אירובית לאחר אימון HIIT?