הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יוהימבין - איזה סוג של אירובי לעשות?

• פותח/ת השרשור idan707
  • פורסם בתאריך

idan707

משתמש פעיל
794
195
נק' מוניטין:
428
794
195
קראתי כל מיני פרוטוקולים לגבי היוהימבין, ואני רואה דעות חלוקות לגבי סוג האירובי שצריך לעשות.
השאלה שלי האם 15 דקות של אינטרוולים (HIIT) שלאחריו 20 דקות של אירובי בינוני (LISS) הוא מתכון טוב?
כמובן בהנחה שהיוהימבין נקלח כמובןן על בטן ריקה בצום לפני ואחרי.
יש להוסיף שכאשר אני יהיה עליו אני לא יהיה בדיוק על דלת פחמימות מאמין בסביבות ה150 ליום.
אז איזה פרוטוקול מתאים לי?

קראתי כל מיני פרוטוקולים לגבי היוהימבין, ואני רואה דעות חלוקות לגבי סוג האירובי שצריך לעשות.
השאלה שלי האם 15 דקות של אינטרוולים (HIIT) שלאחריו 20 דקות של אירובי בינוני (LISS) הוא מתכון טוב?
כמובן בהנחה שהיוהימבין נקלח כמובןן על בטן ריקה בצום לפני ואחרי.
יש להוסיף שכאשר אני יהיה עליו אני לא יהיה בדיוק על דלת פחמימות מאמין בסביבות ה150 ליום.
אז איזה פרוטוקול מתאים לי?
איזה מין הפרוטקולים מתאים לך תלוי בעיקר בהעדפה האישית, בלוח הזמנים שלך ובכוח הרצון שלך. הפרוטוקול הכי נפוץ ועדכני זה פרוטוקול 4 וזה דומה למה שציינת.

• פותח/ת השרשור
אני מצטט מהמאמר בנוגע לפרוטוקול 4
מתי אפשר לאכול?תאכל ארוחה המבוססת על חלבון מיד לאחר הפרוטוקולים הללו. אם אינך יכול להביא את עצמך למצב של אכילה (לכל אלו שאומרים עכשיו, איך אפשר שלא לאכול אחרי דבר כזה? נסו ותראו), לפחות תכין שייק חלבון למכון ותשתה במכון.

אני לא אמור לחכות כמה שעות אחרי האירובי? ופה רשום לקחת את החלבון אחרי האירובי זה לא מסתדר לי.
ועוד שאלה אם אין לי כדורי קפאין האם שתי כוסות קפה שחור יכולים להוות תחליף? האם יש בהם פחמימה?

אני מצטט מהמאמר בנוגע לפרוטוקול 4
מתי אפשר לאכול?תאכל ארוחה המבוססת על חלבון מיד לאחר הפרוטוקולים הללו. אם אינך יכול להביא את עצמך למצב של אכילה (לכל אלו שאומרים עכשיו, איך אפשר שלא לאכול אחרי דבר כזה? נסו ותראו), לפחות תכין שייק חלבון למכון ותשתה במכון.

אני לא אמור לחכות כמה שעות אחרי האירובי? ופה רשום לקחת את החלבון אחרי האירובי זה לא מסתדר לי.
ועוד שאלה אם אין לי כדורי קפאין האם שתי כוסות קפה שחור יכולים להוות תחליף? האם יש בהם פחמימה?
זה נכון בהנחה שאתה לא לוקי יוהימבין. אם אתה לוקח את התכשיר, אתה מחוייב לפעול לפי חוקי האינסולין שמוסברים בנעוץ בפורום סטרואידים.
קפה יכול לבוא במקום כדורי קפאין ואין בהם פחמימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית