תוכנית אני צריך תוכנית אימונים ותזונה

• פותח/ת השרשור Srolik
  • פורסם בתאריך

Srolik

משתמש מתחיל
19
0
נק' מוניטין:
0
19
0
שלום לכולם, אני חדש בפורום!מראש, אני מצטער על הכתיב,ה אני ממש ממהר.וזה לא תוכנית, זה בעיה,או כל משהוא אחר, ניסיתי לערוך, אבל לא נראה לי שיש אפשרות לשנות לבעיה, בכל זאת, לא ראיתי.

אני מתאמן ממש הרבה זמ,ן היו הפסקות, אבל בחיים לא היו תוצאות, לא הייתי מקפיד על תזונה, כי אני לא יודע מה לאכול, איך, ומתי?

עכשיו לפני שלושה שבועות, נרשמתי לחדר כושר חדש, חשבתי שאולי יהיה מדריך טוב סוף סוף, בפעם הראשונה אבל המדריך הוא ממש גרוע, בנה לי תוכנית למסה עם 12 חזרות, בלי סוף תרגילים, זמן אימון יחסית ארוך, וסטים בלי סוף שלא נגמרים, משחק אותה מבין, הטמבל.קראתי אולי מיליון מאמרים, אבל זה כבר מסבך, אני צריך חיטוב, אבל המדריך שאל אות,י אם אני רוצה חיטוב, או מסה אמרתי מסה, והוא אמר לי, שאני צריך לאכול, ממש הרבה ,ולהשמין, ולהתאמן, ואני יחסית במשקל תקין, אפילו קצת יותר, ממה שצריך.

אני צריך תוכנית אימונים ותזונה למסה, אם יש מוכנים, אתם בטוח לא תבנו לי, במצב הגרוע שלי, עם מדריך כוסית, קוקסינל ודיסלקט, בלי להגזים, אפילו הוא לא שומע טוב, ואם אני שואל אותו שאלה, התשובה ממש גרועה.קראתי ממש הרבה מאמרים, אבל זה רק מבלבל אותי, במקום לעזור.

תודה רבה............!

נערך לאחרונה:
יש עוד המון תוכניות אתה יכול לעיין שם בקטגוריית "תוכניות אימון", תוכנית אימונים הינה אינבידואלית מאחד לאחר ובלי להכיר לעומק את המתאמן ואת כל רצונותיו, רוטינת החיים שלו, העדפות התרגילים שלו, התזונה שלו ותהליך ההתאוששות שלו יהיה מאוד קשה להתאים תוכנית אימונים אישית בשביל זה יש איש מקצוע וזה לא משהו שעושים על גבי דפי הפורום.
הלינק שהבאתי לך הן תוכניות לא רעות שאפשר להתקדם איתן בצורה גלובלאית, יותר מכך צריך להתאים אישית - כמה יהיה הבדל? אי אפשר לדעת תלוי גם במצב המתאמן (אם מתחיל או מתקדם וכו'),
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
איך אני עובד abcd או abc ab fbwמבחינת הימים.ואיזה תוכנית הכי מומלצת למסה? כמובן לא מתחיל וכמה פעמים בשבוע?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משה לא ענית לי, איך אני עובד abcd ab abc מבחינת הימים?, ולא כתוב מתחת לכל התוכניות, איך שאמרת.תודה.........

נערך לאחרונה:
תעבוד AB או אימון אחיד כל פעם (ׂA)
אפשר ככה( הX זה יום מנוחה)
אם זה אימון אחד AXAXAX (יום אימון ,יום מנוחה)
אם זה אימון מפוצל ABXABXX
או AXBXAXBXAXB וכו..

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית