הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

האם אפשר להעלות מסה בצורה משמעותית בגיל 38 ?

shlomisa

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
שלום לכולם.
אני בן 38, 1.74 שוקל 73 .
אני מאוד רוצה לחטב את הגוף שלי, להגדיל את שרירי החזה והידיים בצורה משמעותית ולהראות טוב יותר.
בעבר הרחוק מסת השרירים שלי היתה גדולה יותר אבל עם הזמן זה ירד.

השאלה שלי היא בעצם האם בגיל הזה אפשר להעלות את מסת השריר ולחטב את הגוף בצורה סבירה ? (לא מעוניין להיות body builder ) .
האם בכלל שווה להיכנס לזה או שאתמקד בירידה במשקל .

תראה אם היית מוסיף תמונה זה היה מכוון אותנו מה להציע לך... ככה לפי התיאור אני לא יודע כמה אחוזי שומן יש לך ולכן אי אפשר להציע לך כלום.
אני משער שאתה צריך לחטב (להוריד את השומן, שיורד מכל הגוף ואין אפשרות לבחור מקומות שירד בהם) ואחר כך לעשות מסה
רק ככה אתה תגדל שרירים, אי אפשר לעלות מסת שריר ולהוריד שומן רציני תוך כדי.

לגבי הגיל - לא חסר אנשים בגילך שמצליחים מעולה. אל תדאג.

שלום לכולם.
אני בן 38, 1.74 שוקל 73 .
אני מאוד רוצה לחטב את הגוף שלי, להגדיל את שרירי החזה והידיים בצורה משמעותית ולהראות טוב יותר.
בעבר הרחוק מסת השרירים שלי היתה גדולה יותר אבל עם הזמן זה ירד.

השאלה שלי היא בעצם האם בגיל הזה אפשר להעלות את מסת השריר ולחטב את הגוף בצורה סבירה ? (לא מעוניין להיות body builder ) .
האם בכלל שווה להיכנס לזה או שאתמקד בירידה במשקל .
אפשר לעשות את זה בכל גיל ו 38 זה עוד יחסית צעיר. אתה בהחלט יכול לשפר את הרכב גופך תוך אפילו 4-6 חודשים עם אימונים לפי הספר. קח בחשבון שלא ניתן לעלות במסת השריר ולרדת בשומן בו זמנית (לפחות לא באופן יעיל/משמעותי) ולכן יש להתחיל בבחירת מטרה בודדת ולרוץ איתה למשך זמן.

Back
למעלה תחתית