הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אני מנסה להעלות מסה - ופשוט אין תיאבון

• פותח/ת השרשור lasrix
  • פורסם בתאריך

lasrix

משתמש מתחיל
148
17
נק' מוניטין:
20
148
17
אהלן חברים

אני בן 23, גובה 1.90 שוקל 76, המבנה שלי מאוד רזה.
אני עד עכשיו שומע מאנשים בעלי ניסיון שאנשים כמוני פשוט חייבים לאכול כמו פסיכים, וזו לא הגזמה.
בכל מקום שבו הייתי ובכל עזרה שקיבלתי תמיד נושא התזונה היה במקום הראשון. ככה שהבנתי מאנשים
ש"אקטומורפים" כמוני חייבים לאכול יותר מהשאר..

העניין הוא.. שאני לא אכלן גדול ואת זה הבנתי לא מזמן. תמיד חשבתי שאני אוכל הרבה,
אבל אני לא. אני אוכל כמויות קטנות על פני כל היום, ובעיקר שטויות.

מה עושים אם אין לי תיאבון כזה מפלצתי? לדחוף בכוח?

במידה ואתה כבר מתאמן ואוכל נכון יחסית, והמשקל שלך כרגע קבוע, מספיק שתוסיף קצת כל כמה ימים עד שתתחיל לעלות במשקל בקצב סביר.
בין אם זה כוס חלב, חופן אגוזים או כל דבר שעולה לך לראש, תבסס לך לאט לאט את הכמויות שאתה צריך

אהלן חברים

אני בן 23, גובה 1.90 שוקל 76, המבנה שלי מאוד רזה.
אני עד עכשיו שומע מאנשים בעלי ניסיון שאנשים כמוני פשוט חייבים לאכול כמו פסיכים, וזו לא הגזמה.
בכל מקום שבו הייתי ובכל עזרה שקיבלתי תמיד נושא התזונה היה במקום הראשון. ככה שהבנתי מאנשים
ש"אקטומורפים" כמוני חייבים לאכול יותר מהשאר..

העניין הוא.. שאני לא אכלן גדול ואת זה הבנתי לא מזמן. תמיד חשבתי שאני אוכל הרבה,
אבל אני לא. אני אוכל כמויות קטנות על פני כל היום, ובעיקר שטויות.

מה עושים אם אין לי תיאבון כזה מפלצתי? לדחוף בכוח?

מכיר את הבעיה שלך ומזדהה איתה, אצלי זה לא שאין תיאבון יש אבל לפעמים הכמויות והמרדף אחרי האוכל מעייף, אבל אין ברירה.
מה שאני ממליץ לך כמו ש"קוצר" אמר לנסות לעלות לאט לאט עד שתסתגל, דחוף אוכל אבל לא ברמה שאתה מקיא עד השקיבה תתרגל לכמויות כי בסופו של דבר הכל הרגל.
בנוסף ממליץ לך בתור התחלה אם אתה מתקשה להגיע לערכים הסופיים אז לאכול דברים קטנים שנותנים בוסט מבחינה קלורית כמו שוקולד וכו'- כלומר צ'יטים אבל שים לב!

בסס אצת רוב התזונה שלך ברמה של ה- 85-95% על אוכל "נקי" ולפי רמת הקושי שלך תשלים באמצעות- עוגיות/גלידה/חלב/חמאת בוטנים/שוקולד/חטים וכו'

זה רק בתור התחלה,לאחר שתתרגל תנסה להמיר חלק מהתזונה "המלוכלכת" לתזונה נקיה יותר"...

עוד המלצה זה שיק ביתי עתיר קלוריות- חלב+פירות+שיק חלבון/יוגורט/+אגוזים/חלווה/חמאת בוטנים+ ש"ש/מוזלי יכול להגיע ל 1000 קל' בקלות.

מקורות שומן יחסית עתירים בקל'- טחינה/אגוזים/בוטנים אתה יכול לטחון לך בכיף ולנסות להגיע לערכים שלך...

בהצלחה

Back
למעלה תחתית