הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנועת הטבעונות המיליטנטית - תנועה 269 בפעולת ענישה.

דפוקים אחושרמוטה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
:suicide:facepalm:s59::bad:
שיחיו ויתנו לחיות אלפי שנים אכלו בשר פתאום המפגרים האלה נזכרים להתלונן

ראיתי עכשיו סרטון שלהם בתל אביב, פשוט מזעזע, הם תפסו אמא וילדה ועשו לאמא דברים נוראיים.
אני לא מבין איך מישהו לא התקשר למשטרה או התערב, טרוריסטים לכל דבר.

ראיתי עכשיו סרטון שלהם בתל אביב, פשוט מזעזע, הם תפסו אמא וילדה ועשו לאמא דברים נוראיים.

אפשר קישור? נשמע הזוי על גבול החארטה.

מה הם סתם הולכים ברחוב ותופסים אנשים שאוכלים בשר ומתעללים בהם?

שים את הקישור פה, שני הסירטונים ששמו פה היו בשיתוף פעולה (מבויימים).

עזוב אין שום סיכוי שאני נכנס לזה שוב, חפש בערוץ שלהם worldwide tour tel aviv shocking , משהו בסגנון

ראיתי את זה עכשיו

די ברור שזה מבויים, נראה לך באמת שאנשים היו עומדים מסביב ומצלמים את זה ולא עושים כלום אם זה היה אמיתי.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
היה יכול להיות מצחיק אם הם מישהו היה רואה את זה מהצד לא היה מבין ודופק להם מכות

אני יכול להבין טבעונות, ומה שהסרטונים האלה מביאים איתם.. למרות הקיצוניות יש בטבעונות חשיבות מוסרית גדולה.

יש מוסר בלא להתעלל בבעלי חיים לשחוט אותם במוות מהיר לגדל אותם בתנאים טובים.
אין שום מוסר בלא לאכול אותם זה הטבע זה שרשרת המזון ואי אפשר לשנות את זה. שיצילו זברות מאריות אז, חלילה יסבלו מהמוות הנוראי הזה.

יש מוסר בלא להתעלל בבעלי חיים לשחוט אותם במוות מהיר לגדל אותם בתנאים טובים.
אין שום מוסר בלא לאכול אותם זה הטבע זה שרשרת המזון ואי אפשר לשנות את זה. שיצילו זברות מאריות אז, חלילה יסבלו מהמוות הנוראי הזה.
להגיד שזה הטבע זה קל,
אנחנו בתור הגזע העליון יש לנו אלטרנטיבות אחרות למזון .

מוסר זה משהו שמשתנה מאדם לאדם.
אני לא חושב שצריך לקבוע לאף אחד מה מוסרי ומה לא.

מסכים עם KMAN. המוסר שלי אומר לי לגנוב בשביל להאכיל את המשפחה שלי עם 10 ילדים. המוסר שלך אולי יגיד לך לקבץ נדבות, לעשות פה ולעשות שם רק לא לגנוב.
אני עושה מה שמוסרי, מה הבעיה עם זה?
מוסר זה דבר תלוי איזור, חינוך וכו', זה משתנה מאדם לאדם (ולא כמו שהדתיים טוענים שזה מושרש בנו. ע"ע קניבלים, אנסים, רוצחים) ולכן זה מוסרי בעיניך ובעיניי לא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית