הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנועת זהות,באמת מפלגה קפיטליסטית ליברלית?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך

biker

משתמש קבוע
1,863
619
נק' מוניטין:
600
1,863
619
שוקל להתפקד למפלגה,לא משנה אם ישנה ממשלת ימין או שמאל בשלטון,הכסף שלי מתבזבז על מיסים,מה גם שהצמח הירוק אסור.
השאלה היא האם יש משהו רציני שעומד מאחורי המפלגה,או שכמו המפלגה של יאיר לפיד,כחלון וכו',אחרי שהמושב מתחמם מספיק בכיסא הכנסת ההבטחות מתפוגגות?
מישהו היה במפגשים שלהם?

פייגלין הוא סבבה רק חבל שהוא דתי פסיכי.
''הר הבית שלנו ואנחנו צריכים להלחם עליו''
וואלה לא מתחשק לי מלחמת עולם שלישית וגם ככה אמריקה תחליט מתי יש מלחמה ומתי אין.

פייגלין הוא סבבה רק חבל שהוא דתי פסיכי.
''הר הבית שלנו ואנחנו צריכים להלחם עליו''
וואלה לא מתחשק לי מלחמת עולם שלישית וגם ככה אמריקה תחליט מתי יש מלחמה ומתי אין.
להיות בעד הפרדת הדת מהמדינה ו"דתי פסיכי" לא הולכים ביחד כ"כ, לפחות לא לדעתי.

לכל אלו שבאמת מאמינים שיש עוד סיכוי למדינה הזאת, רק משה פייגלין יכול לעזור. הוא לא מושחט,ליברל והכי חשוב מבין שהכל התחיל ונגמר בהסכם אוסלו(הוא היחידי שנוגע בפרה הקדושה הזו).

בלי קשר מזכיר לכולכם שע"פ ניסיון עבר פה בארץ, לא משנה כמה הם קיצונים לשמאל או ימין, בסופו של יום כל מי שמגיע לשלטון מתמרכז לפי המציאות..

ועם קשר לדעתי פייגלין מציג נוף קצת שונה בפוליטיקה, למרות שאני לא מסכים איתו בהכל.

אחי בסוף הכל אותו זבל...
שום דבר לא נעשה...
מבטיחים לך הרים לפני הבחירות.. ואיך שגומרים... הולכים לישון!!! עד שצריכים את הקול שלך שוב...

אני אישית מציע לך לחשוב לכיוון הגירה במידה ואתה יכול ורוצה..

לא , לא דבש באף מקום... אבל הרבה יותר טוב מפה!!
בהרבה מקומות אתה עובד פחות , הרמת חיים יותר גבוהה...
אין לך חרדים שדוחפים את האף שלהם לכיס שלך ורוצים שתממן אותם ועוד אומרים לך באיזה ימים אתה תוכל לעבוד על מנת שתוכל לממן אותם בשביל לא לפגוע בחבר הדמיוני שלהם....

לכל מקום יש יתרונות וחסרונות , אבל בישראל בשנים האחרונות על "כף" החסרונות מצטברת הרבה יותר מסה...

חחח... איזה בילדינג ואיזה נעליים...
ישראל זה כמו האנורקסיות שרצות על המסלול בחדר כושר!!! ומחכות שארצות הברית תאכיל אותה...

איך אפשר שלא להיות אתאיסט??

אתה מכיר מישהו בוגר שמאמין בפיית השיניים , או בארנב הפסחא?
אז אני לא מאמין שיש מישהו עם זקן יושב למעלה... שמוריד לי XP או מוניטין כל פעם שאני מבצע מעשה אונן... או מבצע משכב זכר!! או שאני לא ממתין 6 שעות בין בשרי לחלבי... 😣

אז אני לא מאמין שיש מישהו עם זקן יושב למעלה... שמוריד לי XP או מוניטין כל פעם שאני מבצע מעשה אונן... או מבצע משכב זכר!! או שאני לא ממתין 6 שעות בין בשרי לחלבי... 😣
מוריד מוניטין 😆

לא מכבד מה שאתה רושם. ממתי אמונה שלך שווה לאמונה של אחרים? כל אחד והאמונה שלו(ואני רושם את זה כאתאיסט).

באופן כללי, בגלל הדימיון העשיר שיש לאדם הוא מאמין בהרבה מיתוסים שונים. זה לא משהו ששייך רק לדתיים.
מעניין מתי דת תחשב או תוגדר רשמית כמחלת נפש או הפרעה נפשית לפי הDSM....
😆
חריגה סטטיסטית- זה כל הסיפור..

לא מכבד מה שאתה רושם. ממתי אמונה שלך שווה לאמונה של אחרים? כל אחד והאמונה שלו(ואני רושם את זה כאתאיסט).

ברגע שבגלל הדימיון שלך אתה לא רוצה לעבוד.. ורוצה שאני אממן אותך... ועוד מכתיב לי איך לחיות את החיים שלי ובאיזה ימים נוח לך שאני אעשה דברים... אז כן יש לי בהחלט בעיות עם הדימיון המפותח שלך!!!

תראה למשל את האמיש... הם גם כת דתית... אבל הם חיים בתוך עצמם! הם לא מבקשים כלום מאף אחד. לא כסף , לא אוכל... לא שמירה וביטחון מארגונים שהם מסרבים לתרום להם ועוד פוגעים בהם פיזית...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית