הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תנועת זהות,באמת מפלגה קפיטליסטית ליברלית?

• פותח/ת השרשור biker
  • פורסם בתאריך
ברגע שבגלל הדימיון שלך אתה לא רוצה לעבוד.. ורוצה שאני אממן אותך... ועוד מכתיב לי איך לחיות את החיים שלי ובאיזה ימים נוח לך שאני אעשה דברים... אז כן יש לי בהחלט בעיות עם הדימיון המפותח שלך!!!

תראה למשל את האמיש... הם גם כת דתית... אבל הם חיים בתוך עצמם! הם לא מבקשים כלום מאף אחד. לא כסף , לא אוכל... לא שמירה וביטחון מארגונים שהם מסרבים לתרום להם ועוד פוגעים בהם פיזית...
כן, אבל, תהיה בטוח שגם הדמיון שלך ושל כולם מכתיב לאנשים איך לחיות.. למשל גבולות בין מדינות, הגדרה של רכוש, כסף..

איך הדימיון שלי משפיע על אנשים בדיוק?
היום דמיינתי למשל שאני "שירה נסיכת הכוח" אז... מה קיבלתי מזה?
ביטוח לאומי הכניס לי כסף לחשבון?? הכניס לי קצבת אברכים? הבטחת הכנסה? קצבה למשפחה מרובת ילדים?

איך הדימיון שלי משפיע על אנשים בדיוק?
היום דמיינתי למשל שאני "שירה נסיכת הכוח" אז... מה קיבלתי מזה?
ביטוח לאומי הכניס לי כסף לחשבון?? הכניס לי קצבת אברכים? הבטחת הכנסה? קצבה למשפחה מרובת ילדים?
אתה חושב שרק דת מדמיינים?
אתה חושב שלחתיכת נייר שאתה קורא לה כסף באמת הייתה משמעות ללא הדימיון העשיר של בני האדם?

אתה חושב שרק דת מדמיינים?
אתה חושב שלחתיכת נייר שאתה קורא לה כסף באמת הייתה משמעות ללא הדימיון העשיר של בני האדם?
הגדרנו לדף נייר הזה ערך. אבל זה לא דמיון זה בסה"כ פתרון במקום מסחר פיזי.

כסף הוא סוג של סחר חילופין... ברור שלנייר עצמו אין ערך , הנייר מייצג משהו... זה לא משנה עם זה ביטקויין.... חרוזים... או מתכת נדירה וחסרת ערך...

אבל הדת היא בסופו של דבר הרסה את העולם... עכשיו ממש מתחת לאף שלנו סדרי עולם משתנים בגלל שאנשים בורחים ממלחמות דם מטורפות!!
זה ממש מפגר אנשים אשכרה רבים למי יש את הפוקימון הטוב יותר.... והורגים אוכלוסיות שלמות בשביל זה... או הורגים אותך בגלל שלא קראת ושיננת מספיק את מגדיר הפוקימונים המלא... נו באמת!!! כמה דפוק עוד העולם יכול להיות!!!!! 😣

הגדרנו לדף נייר הזה ערך. אבל זה לא דמיון זה בסה"כ פתרון במקום מסחר פיזי.
וזאת כמובן הגדרה שאפשרית רק לבעלי דימיון.. לוקחים משהו חסר משמעות ומעניקים לו כזו.
עזוב, אם אתה רוצה דוגמא אחרת למשהו שהתפתח תודות לדמיון- מדינה. לקחנו חתיכה של שטח והענקנו לה משמעות.. יצרנו כל מיני סמלים..הימנון.. דגל...

וזאת כמובן הגדרה שאפשרית רק לבעלי דימיון.. לוקחים משהו חסר משמעות ומעניקים לו כזו.
עזוב, אם אתה רוצה דוגמא אחרת למשהו שהתפתח תודות לדמיון- מדינה. לקחנו חתיכה של שטח והענקנו לה משמעות.. יצרנו כל מיני סמלים..הימנון.. דגל...
אבל זה לא דמיוני. החלפנו משהו פיזי אחד במשהו אחר.
זה שזה גמל או שזה שטר של 200 שקל זה לא משנה.

אבל זה לא דמיוני. החלפנו משהו פיזי אחד במשהו אחר.
זה שזה גמל או שזה שטר של 200 שקל זה לא משנה.
עזוב כבר חפרתי על זה מספיק בפינת הליברטריאניזם ואני מעדיפה שלא להכנס לחפירות האלה שוב.. 🫤 אם בא לך תקרא את מה שרשמתי שם

כסף הוא סוג של סחר חילופין... ברור שלנייר עצמו אין ערך , הנייר מייצג משהו... זה לא משנה עם זה ביטקויין.... חרוזים... או מתכת נדירה וחסרת ערך...

אבל הדת היא בסופו של דבר הרסה את העולם... עכשיו ממש מתחת לאף שלנו סדרי עולם משתנים בגלל שאנשים בורחים ממלחמות דם מטורפות!!
זה ממש מפגר אנשים אשכרה רבים למי יש את הפוקימון הטוב יותר.... והורגים אוכלוסיות שלמות בשביל זה... או הורגים אותך בגלל שלא קראת ושיננת מספיק את מגדיר הפוקימונים המלא... נו באמת!!! כמה דפוק עוד העולם יכול להיות!!!!! 😣
אבל הרקע למלחמות הוא לא רק דת במובן שאתה מגדיר (אמונה באלוהים)..
הרבה סכסוכים על רקע פער אידיאולוגי (חברתי, כלכלי..) והרצון לכפות אותו על הכלל.

המלחמה הקרה למשל הייתה על רקע סכסוך אידיאולוגי חברתי.. ופילוסופיה כלכלית..
שתי מדינות על, שהיו חלוקות על אופי יצור הכסף ופיזורו.

ואם נכנס למלחמת העולם השנייה אז גם..

לא אמרתי שרק דת גורמת למלחמות...
ולגבי מלחמת עולם השנייה שוב חד משמעית "דת" היטלר ותורת הגזע העליון שלו... ושטיפת המוחות שלו שסחפה את גרמניה לאובדן שפיות...
עד כמה שידוע לי ביהדות יש משהו מאוד דומה לתורת הגזע.... זה נקרא העם הנבחר... 🙄 אתה יכול רק להיוולד לעם הנבחר...

לא אמרתי שרק דת גורמת למלחמות...
ולגבי מלחמת עולם השנייה שוב חד משמעית "דת" היטלר ותורת הגזע העליון שלו... ושטיפת המוחות שלו שסחפה את גרמניה לאובדן שפיות...
עד כמה שידוע לי ביהדות יש משהו מאוד דומה לתורת הגזע.... זה נקרא העם הנבחר... 🙄 אתה יכול רק להיוולד לעם הנבחר...
כי כל רעיון אידיאולוגי הוא דת.. גם קומוניזם, קפיטליזם, הומניזם..

מה ההבדל בין האידיאולוגיה שדוגלת בעליונות גזע מסויים או אידיאולוגיה שדוגלת בכך שחיי האדם שווים יותר מחיי בעל חיים?
וזו הוכחה לכך שכולנו תומכים באידיאולוגיה (דת) כז או אחרת. גם אם אתה בטוח שזה מוצדק.

ושוב אני אומר שאין לי שום בעיה עם הדת!
יש לי בעיה עם הכפייה דתית!

ונסכם בזה:

גבר בא לך להאמין בגנדלף שמשחק איתך מחבואים כבר 3000 שנה סבבה... אבל בחייאת צא לעבוד ורד לי מהתלוש משכורת! תודה!!

נערך לאחרונה:
ברגע שבגלל הדימיון שלך אתה לא רוצה לעבוד.. ורוצה שאני אממן אותך... ועוד מכתיב לי איך לחיות את החיים שלי ובאיזה ימים נוח לך שאני אעשה דברים... אז כן יש לי בהחלט בעיות עם הדימיון המפותח שלך!!!
אתה רושם לי את זה כאילו זה שיחה בין אתאיסט לחרדי..ושוב, אני אתאיסט בעצמי.

אני שמח שגם לך זה קל... 😆
אגב, אמנם מסכים איתך אבל אתה מדבר כמו ילד בן 15, אתה לא מאמין באלוהים אפשר לעשות את זה עם עצמך.
למרות שתכלס אם היה אלוהים הוא היה מחליף בגנטיקה בין ה''עם הנבחר'' לרוסים
לא בקטע גזעני אבל כמעט ולא יוצא לי לראות רוסים במכון שלי עם פחות מ80 בנץ ואנשים חדשים לגמרי שלא היו במכון אף פעם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית