הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט בחיטוב

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
בן 31, 1.73, 90 ק"ג. מעריך שנמצא כרגע ב16%שומן.עושה 3 אימוני כוח בשבוע ובימי המנוחה אירובי 45דק' בקצב די רגוע.לפי הנוסחאות במדריך החילוף חומרים היומי הכללי(ללא פעילות)עומד על כ-2200קל'.בימי אימון כוח אני מכניס כ-1700קל' ובימי אירובי כ2000קל' כמות הפחמימות היומית נעה בין 50-100 והשומן 100-60 בהתאמה ליום.מעמיס כל 10-12 יום.מה דעתכם על הנתונים?האם יש בעיה עם 100ג' טחינה גולמית?(כמובן שהיא נחשבת בתפריט והיא משביעה מאד).תודה

כל עוד זה מסתדר בערכים אין שום בעיה .
בבקשה פעם הבאה תחסוך שאלות (מפגרות) כאלה .
וגם אם אתה מתעצל לקרוא , יש לך פורום מתחילים בתזונה ואימונים בשביל זה .

• פותח/ת השרשור
המאמרים באתר מענינים ומעשירים,קראתי את אלו שמתייחסים לשאלה שלי.אשמח לקבל חוות דעת נוספות

תעשה לדעתי כל שבוע, זה יהיה עדיף.
אתה יכול לעשות את מתכונת העמסות שלי-
שבוע 1- נקייה, 200-300 מעל הנייטרלי המון המון פחמימה. זה כולל ארוחות של 2 פיתות חמות בלי כלום.
שבוע 2- העמסה בינונית- 700-800 מעל הנייטרלי עם פינוק סטייל מקדונלדס.
שבוע 3- כמו 1
שבוע 4- התפרעות, העמסה מלוכלכת (הגעתי ל-5000-6000 קלוריות בלי לשים לב. קופסת ערגליות, עוגות, פיצות וכו') וכו'.
אפשר גם לעשות 1 נקי 2 בינוני 3 נקי 4 בינוני וכו', או 1-3 נקי ו-4 בינוני וכו', העיקר שמדי פעם תהיה העמסה של לפחות 700-800 מעל הנייטרלי, לעשות סדר רציני בחילוף החומרים ולהמשיך הלאה.

• פותח/ת השרשור
תעשה לדעתי כל שבוע, זה יהיה עדיף.
אתה יכול לעשות את מתכונת העמסות שלי-
שבוע 1- נקייה, 200-300 מעל הנייטרלי המון המון פחמימה. זה כולל ארוחות של 2 פיתות חמות בלי כלום.
שבוע 2- העמסה בינונית- 700-800 מעל הנייטרלי עם פינוק סטייל מקדונלדס.
שבוע 3- כמו 1
שבוע 4- התפרעות, העמסה מלוכלכת (הגעתי ל-5000-6000 קלוריות בלי לשים לב. קופסת ערגליות, עוגות, פיצות וכו') וכו'.
אפשר גם לעשות 1 נקי 2 בינוני 3 נקי 4 בינוני וכו', או 1-3 נקי ו-4 בינוני וכו', העיקר שמדי פעם תהיה העמסה של לפחות 700-800 מעל הנייטרלי, לעשות סדר רציני בחילוף החומרים ולהמשיך הלאה.
הצעה מעניינת,כשאני מעמיס אז מעמיייייס.מה שאתה אומרה זה שאני צריך להקפיד על העמסות תכופות יותר?אני רק חודשיים בתוך הדיאטה ולחכות 10 ימים בין העמסה להעמסה זה לא קשה במיוחד כרגע.

הצעה מעניינת,כשאני מעמיס אז מעמיייייס.מה שאתה אומרה זה שאני צריך להקפיד על העמסות תכופות יותר?אני רק חודשיים בתוך הדיאטה ולחכות 10 ימים בין העמסה להעמסה זה לא קשה במיוחד כרגע.
היתרונות בהעמסות כאלה לא מעטים- אתה לא מאפשר לחילוף החומרים לרדת יותר מדי אם בכלל, אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר ובכבד (וזה מאד חשוב בדל) וגם מאפשר להתאפק. במקום לחשוב פאק עוד 9-10 ימים אני אוכל לאכול משהו טעים, עד אז אני אסבול אתה תחשוב אה נו לא ביג דיל, עוד 6-7 ימים אני אוכל בגדול.

משהו אולי לגבי תדירות העמסה,פעילות אירובית?
יש כאן מומחים הרבה יותר רציניים ממני לעניינים אלה, אבל למיטב ידיעתי אתה פועל נכון (לפי החישוב שלי אתה אוכל בערך 200 גר' חלבון ביום, בטח יהיו מי שימליצו לך להעלות את זה קצת על חשבון הפחמימות)

• פותח/ת השרשור
היתרונות בהעמסות כאלה לא מעטים- אתה לא מאפשר לחילוף החומרים לרדת יותר מדי אם בכלל, אתה ממלא את מאגרי הגליקוגן בשריר ובכבד (וזה מאד חשוב בדל) וגם מאפשר להתאפק. במקום לחשוב פאק עוד 9-10 ימים אני אוכל לאכול משהו טעים, עד אז אני אסבול אתה תחשוב אה נו לא ביג דיל, עוד 6-7 ימים אני אוכל בגדול.
התפריט עד עכשיו נוח,לא מרגיש רעב או איזה צורך מיוחד לפחמימה אולי עד ליומיים לפני ההעמסה.פשוט נראה לי שאם אעמיס אחת לשבוע אולי זה פחות אפקטיבי במיוחד כי זו העמסה כבדה,אני טועה?

התפריט עד עכשיו נוח,לא מרגיש רעב או איזה צורך מיוחד לפחמימה אולי עד ליומיים לפני ההעמסה.פשוט נראה לי שאם אעמיס אחת לשבוע אולי זה פחות אפקטיבי במיוחד כי זו העמסה כבדה,אני טועה?
אל תעשה העמסות כבדות, תעשה כמו שציינתי וזה יהיה מעולה, בלי לפגוע בירידה.
יומיים שלושה אחרי תשקול יותר מן הסתם אבל זה ירד מהר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית