הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 100*15 סקוואט

• פותח/ת השרשור Echo25
  • פורסם בתאריך

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
בואו תגידו ש100 קילו זה קצת אבל אל תשוו 15 חזרות ל5 😣

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
יפה מאוד. אני לא יגזים ואגיד שאתה עושה רבע סקוואט אבל בכל זאת רב החזרות אתה לא שובר.

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לא יודע על מה אתה מדבר, אולי בחלק מהחזרות אני רק מגיע ל90 אבל אני בהחלט שובר, הזווית גם יכולה להטעות אותך כי בכל זאת הברך יותר קרובה למצלמה מהאגן

שובר מקביל, הזוית מטעה מאוד ! (חוץ מ-2 חזרות)
סחתיין על המשקל מה ה-RM5 שלך?
דרך אגב יש לך נעליים כמו שלי...אתה עושה איתם גם דדליפט ?

אחי, תגיד את זה לשופט שיפסול את זה.
במחשבה שניה, זה לא ממש יעניין את השופטים בתחרות בילדינג.

• פותח/ת השרשור

143*9 לשיא
לא עובד חמישיות
עושה רק סטיף לג

אם הזווית מטעה איך אתה יודע שהוא שבר?

- - - עידכון הודעה - - -

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????? לא יודע על מה אתה מדבר, אולי בחלק מהחזרות אני רק מגיע ל90 אבל אני בהחלט שובר, הזווית גם יכולה להטעות אותך כי בכל זאת הברך יותר קרובה למצלמה מהאגן

סתרת את עצמך.... אפילו אתה אומר שאתה מגיע רק ל90.

- - - עידכון הודעה - - -

כי היא רק מטעה אבל אם תסתכל שוב תראה שהוא כן שובר.

ולמה אתם חייבים להתעסק בקקי ולהיות כאלה קטנוניים תפרגנו...

רק מטעה אבל אם תסתכל שוב תראה שהוא כן שובר.
אתה מאמין לעצמך, אחי?
איזה קטע, ראיתי שוב ואני עדיין באותה הדעה.

חלאס להיות יפה נפש, אף אחד לא מבקש ממך להיות פרקליטו של אליק.
אף אחד פה לא זלזל, רק מציינים את העובדה שבחלק מהחזרות חסר לו עומק.
סה״כ עבודה יפה, רק יש עוד מה לשפר.

נערך לאחרונה:

יפה מאוד. אני לא יגזים ואגיד שאתה עושה רבע סקוואט אבל בכל זאת רב החזרות אתה לא שובר.

"יפה מאוד" לא מספיק מפרגן בשבילך?
ניסיתי לתת ביקורת בונה לבחור... שיעשה עם זה מה שהוא רוצה.
הסתכלתי שוב והוא עדיין לא שבר.
ואם אתה חושב שלשבור מקביל זה להתעסק בקקי אז אין לי מושג מה אתה עושה כאן בכלל.

לא מבין מה הקטע של הפימפומים האלה, במיוחד בסקוואט, זה פשוט עושה טכניקה פח..

לדעתי הדרך הכי טובה לראות אם הוא שובר או לא זה להתסכל על הפס של המכנס, אפשר לראות שהוא מקביל לרצפה ברוב החזרות משמע אתה מגיע למקביל, חסר לך יחסית קצת עומק.
יפה מאוד

143*9 לשיא
לא עובד חמישיות
עושה רק סטיף לג
א. אני לא מאמין שאתה עושה 143 ל9 חזרות.
ב. אני מוכן להתערב שאתה עושה דדליפט רומני אבל קורא לו סטיף לג דדליפט כי מי שלימד אותך את זה הוא וינגייט בוי, ובוינגייט החליטו שאין דבר כזה דדליפט וסטיף לג דדליפט, יש רק דדליפט רומני - וקוראים לו סטיף לג דדליפט.

אני לא בטוח שזה היית אתה אז סליחה מראש אם אני מתבלבל, אבל אני דיי בטוח שכבר העלית סרטון אחד שלא שברת בו מקביל והגענו למסקנה שאתה לא יודע איך מודדים את העומק. אז אזכיר שוב:
hip joint must drop under the patella.
זה לא לפי הירך התחתונה שלך, לא לפי איפה התחת, לא לפי מתי ההאמסטרינגס נוגעים בתאומים ולא לפי מתי הקווים על המכנסיים בצורה של חיוך

באופן כללי - 15 חזרות בתרגיל כוח זה משהו שנעשה על ידי מי שלא מבין את טבע התרגיל, וזה משהו שצריך סיבה מאוד טובה בשביל לעשות אותו.

אה, וגם לא סיימת את כל החזרות \:

מצטער שאני לא מפרגן, פשוט יש לי יותר מידי כנגד צורת העבודה הזו. אבל זה לא אומר שאני לא מעריך במידה כזו או אחרת.

נערך לאחרונה:
זה באמת גבולי וברוב הייתי אומר שאתה לא שובר מקביל. שיחקנו כבר את המשחקים האלה של זווית מצלמה. מצלמה יכולה לשקר רק אם מצלמים מעל גובה האגן. כשמצלמים מהרצפה אפילו סקוואט גבולי יראה כאילו הוא שובר לפעמים.

בהצלחה בפעמים הבאות, סה"כ זה עניין של סנטימטר שניים.

כל הכבוד אליק, לדעתי בעיקר בגלל שמיהרת משום מה, עומק החזרות לא היה שווה, יש חזרות שרואים בבירור(לקראת הסוף) שאתה רחוק מתנועה מלאה.
שים לב לא לתת לברכיים לקרוס.

• פותח/ת השרשור
א. אני לא מאמין שאתה עושה 143 ל9 חזרות.
ב. אני מוכן להתערב שאתה עושה דדליפט רומני אבל קורא לו סטיף לג דדליפט כי מי שלימד אותך את זה הוא וינגייט בוי, ובוינגייט החליטו שאין דבר כזה דדליפט וסטיף לג דדליפט, יש רק דדליפט רומני - וקוראים לו סטיף לג דדליפט.

אני לא בטוח שזה היית אתה אז סליחה מראש אם אני מתבלבל, אבל אני דיי בטוח שכבר העלית סרטון אחד שלא שברת בו מקביל והגענו למסקנה שאתה לא יודע איך מודדים את העומק. אז אזכיר שוב:
hip joint must drop under the patella.
זה לא לפי הירך התחתונה שלך, לא לפי איפה התחת, לא לפי מתי ההאמסטרינגס נוגעים בתאומים ולא לפי מתי הקווים על המכנסיים בצורה של חיוך

באופן כללי - 15 חזרות בתרגיל כוח זה משהו שנעשה על ידי מי שלא מבין את טבע התרגיל, וזה משהו שצריך סיבה מאוד טובה בשביל לעשות אותו.

אה, וגם לא סיימת את כל החזרות \:

מצטער שאני לא מפרגן, פשוט יש לי יותר מידי כנגד צורת העבודה הזו. אבל זה לא אומר שאני לא מעריך במידה כזו או אחרת.
143*9 לא ירדתי מספיק , הורדתי ל135 עשיתי 9 חזרות וירדתי כמו שצריך.
לא הבנתי מה הקפיצה שלך לגבי הסטיף לג? אפשר לקרוא לו רומני ואפשר לקרוא לו סטיף, בכל אופן מי שלימד אותי זה דני קגנוביץ ולא וינגטאי, המאמנים של וינגייט שילמדו את התרגיל הזה יתנו לי לכופף ברכיים בצורה שרוב הלחץ יורד מהאמסטרינג ועובר לגב , כמעט כמו בדדליפט קלאסי.

אין לי כח לדון בזה אז פשוט אימון רגליים הבא אבקש ממישהו לצלם אותי בזווית נורמאלית ותוכלו לראות הכל כמו שצריך
זה באמת גבולי וברוב הייתי אומר שאתה לא שובר מקביל. שיחקנו כבר את המשחקים האלה של זווית מצלמה. מצלמה יכולה לשקר רק אם מצלמים מעל גובה האגן. כשמצלמים מהרצפה אפילו סקוואט גבולי יראה כאילו הוא שובר לפעמים.

בהצלחה בפעמים הבאות, סה"כ זה עניין של סנטימטר שניים.
אין לי כח לדון בזה אז פשוט אימון רגליים הבא אבקש ממישהו לצלם אותי בזווית נורמאלית ותוכלו לראות הכל כמו שצריך
רק מטעה אבל אם תסתכל שוב תראה שהוא כן שובר.
אתה מאמין לעצמך, אחי?
איזה קטע, ראיתי שוב ואני עדיין באותה הדעה.

חלאס להיות יפה נפש, אף אחד לא מבקש ממך להיות פרקליטו של אליק.
אף אחד פה לא זלזל, רק מציינים את העובדה שבחלק מהחזרות חסר לו עומק.
סה״כ עבודה יפה, רק יש עוד מה לשפר.
אלי סי*

- - - עידכון הודעה - - -

אמרתי שאני מגיע רק ל90 בחזרות גבוליות

143*9 לא ירדתי מספיק , הורדתי ל135 עשיתי 9 חזרות וירדתי כמו שצריך.
לא הבנתי מה הקפיצה שלך לגבי הסטיף לג? אפשר לקרוא לו רומני ואפשר לקרוא לו סטיף, בכל אופן מי שלימד אותי זה דני קגנוביץ ולא וינגטאי, המאמנים של וינגייט שילמדו את התרגיל הזה יתנו לי לכופף ברכיים בצורה שרוב הלחץ יורד מהאמסטרינג ועובר לגב , כמעט כמו בדדליפט קלאסי.

אפשר לקרוא לו איך שרוצים. אפשר גם לקרוא לו סקוואט, רק שהוא לא. זה נקרא דדליפט רומני. אם לימדו אותך את התרגיל הזה עם ברכיים כפופות מעבר לפשוט לא נעולות, אז טעו. מבחינת הברכיים, דווקא בוינגייט מלמדים אותו כמו שצריך (עם ברכיים פשוט לא נעולות).

• פותח/ת השרשור
אפשר לקרוא לו איך שרוצים. אפשר גם לקרוא לו סקוואט, רק שהוא לא. זה נקרא דדליפט רומני. אם לימדו אותך את התרגיל הזה עם ברכיים כפופות מעבר לפשוט לא נעולות, אז טעו. מבחינת הברכיים, דווקא בוינגייט מלמדים אותו כמו שצריך (עם ברכיים פשוט לא נעולות).

מבצע ככה

וממה שזה נראה:
חזרה של מקביל
חזרה של שבירת מקביל
רוב החזרות שלי ככה או ככה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
איזה יופי, עכשיו אנחנו יודעים ממי וינגייט למדו לקרוא לתרגיל בשם הלא נכון שלו. מעניין מה אותם אנשים יענו כשישאלו אותם איך קוראים לתרגיל מסויים, וידגימו סטיף לג דדליפט באמת 🤡

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית