הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

גב תחתון עם הקרנה להמסטרינג

Chicago

משתמש משקיע
2,614
147
נק' מוניטין:
1,611
2,614
147
זה התחיל מזמן במשחק כדורגל עשיתי תנועה לא במקום ומאז יש לי כאבים בגב תחתון עם הקרנה להמסטרינג ולפעמים גם שאני הולך אז יש כאבים וגם הכף רגל נרדמת באמצע. איזה צילום לעשות הכי טוב ?

הייתי עושה עד עכשיו סקוואט ודדליפט לא היו כאבים בכלל.
היום באתי לעשות סקוואט ובחימום באתי להתיישב אחורה והיו כאבים עזים בגב תחתון

נערך לאחרונה:
הקרנות מהגב התחתון והרגל שנרדמת זה מה שמדאיג פה , אם אתה שואל אותי זה נראה כמו פריצת דיסק
לך לרופא

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
יש לי את זה הרבה זמן. ועשיתי סקוואט ודדליפט בלי בעיה. יכול להיות שהיום עשיתי תנועה לא טובה שהעירה את הפציעה.

אנשים גם יכולים להסתובב הרבה זמן עם פריצת דיסק אבל זה לא שהיא התנועה העירה את הפציעה , לפי דעתי היא רק החמירה אותה

• פותח/ת השרשור
ממש לא. הייתי במיון קיבלתי זריקה לכאבים עשיתי צילום (לא CT) הכאבים בגב התחתון נעלמו כמעט רק הכאבים בהמסטרינג נשארים

בדרך כלל צילום רגיל/CT לא מצביעים על הבעיה רק MRI אבל לפי מה שהבנתי קשה מאוד מאוד להשיג את זה בארץ ....
יכול להיות גם שהזריקה רק הרגיעה את המקום כמו הרדמה קטנה

• פותח/ת השרשור
האמסטרינג הורג אותי אני לא יכול לעמוד על הרגל הרבה זמן רק שאני שוכב זה לא כואב אני מרגיש כאילו ניקרע לי השריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית