הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מתחיל דיבול היום

mambaahi

משתמש מתחיל
19
1
נק' מוניטין:
-2
19
1
שלום לכולם 😃

אני מתחיל היום (15.7) דיבול. סייקל ראשון ויחיד. 6 שבועות. יש לי 200 כדורים.

אני אקח שעתיים לאחר ארוחת בוקר ושעתיים ארוחה לפני אימון. אני לוקח 2 כדורים בבוקר ו2 לפני אימון ככה שזה יוצא 40 מ"ג כהתחלה. לאחר שבועיים אני יעבור ל60 מ"ג כל יום ואז שבועיים אחרונים עוד פעם 40 מ"ג.

אז יש לי כמה שאלות שאני עוד לא סגור עלייהן ואשמח אם תענו לי עלייהן בהקדם האפשרי כי זה די דחוף.

1. מותר להביא ביד בזמן הסייקל? (נכון שאלה קצת מטומטמת, אבל זה סייקל ראשון ואני גם ככה מפחד ולחוץ אחושרמוטה עכשיו מיזה אז רק ליתר בטחון)
2. לדוגמא אני קם ב10 ואוכל ארוחת בוקר. אחרי הארוחת בוקר אני לוקח 2 כדורים. אחרי חצי שעה אני פתאום רעב עוד פעם. מותר לי לאכול? (אותו דבר לגבי הצהריים. (שעתיים לפני האימון))
3. אחרי כמה זמן אני יראה תוצאות? האם אני אראה תוצאות של כוח על היום הראשון? אמרו לי שכוח זה ישר בא באימון הראשון מרגישים את זה.

תודה רבה לעוזרים.

יוסי יד 50 הזה , רק עושה צרות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אתה אומר שכל זה יכול לקרות לי ביגלל 6 שבועות דיאנבול? למדתי וקראתי על זה מלא. קראתי על מלא אנשים שלקחו וזה לא מה שקרה והם רק מרוצים מהתוצאות.
אז ..?
אני חושב שזה מתחיל מדיבול , והסייקל השני שלך ימשיך בטרן לבד או דקה , כנראה שאתה עוד צלחת לבן אדם שלך שנראה טוב
בתכלס בענף הזה אל תאמין לאף בן אדם שמוכר לך רק על עצמך קודם כל כן , תקרא הרבה !!! מידע זה כח ...

• פותח/ת השרשור
תענו לי עכשיו בכנות בלי יותר מדי שטויות כי זה מה שחשוב לי כרגע לא התוצאות שאחרי. קודם כל בריאות.

אם אני מריץ עכשיו דיבול 6 שבועות ואז עושה מנוחה של 6 שבועות. ברגע שאני יפסיק תדיבול עדיין ישאר לי ביצים מצומקות? אני לא יוכל להביא ביד? הזין לא יעמוד לי?
אני מדבר איתכם על זה. זה מה שחשוב לי כרגע.

אם זה ביגלל שהתוצאות לא ישמרו לי יותר מדי אחרי זה אז זה כבר בעיה אחרת שהיא הרבהג€‹ יותר קטנה בשבילי.

אתה צריך להבין שזה לא רק הביצים זה גם הכבד , דיבול רעיל לכבד
וקח בחשבון שתצטרך לעשות פיסיטי אם אתה כל כך מתעקש לעשות דיבול סולו

אני לא מבין למה אתה עושה את זה.
כול מי שהגיב פה אומר לך להתחיל סייקל ראשון של טסט.

אני לא מתיימר להבין בדברים כאלו אבל רוב מי שהגיב כן מבין.

תסלח לי כן, אבל זה שנראה מעולה והמליץ לך על הסייקל הזה אין לו טיפת הבנה בחומרים. וגדילה זה לא הפקטור היחיד שיש לחשוב כשמשתמשים בחומרים.

עצם העובדה שאתה שואל שאלות מהסוג הזה, רק מראה שאתה לא מוכן בכלל להשתמש בסוג הזה של החומרים.
בן כמה אתה בכלל?

אז בוא אני אנסה טיפה לחדד מה אתה הולך לעשות:
1. אתה הולך להשבית אצלך ציר שנקרא HPTA (לא נראה לי שאתה יודע מה זה) תבדוק מה זה אומר.
2. האשכים שלך הולכים להצטמק.
3. אתה הולך להתנפח כמו בלון
4. כן, אתה תעלה בכוח.
5. אתה תעלה בטיפה שריר כי דיבול לבד הוא לא ממש אנאבולי, אפילו שעולים איתו מיליון קילו מים, זה לא שריר.
6. אתה תרד הכל בסוף ואם לא תעשה PCT כמו שצריך אתה גם תסבול מכך שאפילו ביד לא תוכל לעשות כי לא יעמוד לך. שלא נדבר על בחורות וחוסר חשק מיני.
7. אתה מרעיל את הכבד הצעיר שלך.
8. אם תהיה בר מזל אולי גם תפתח ג'ינו קטן.

תגיד, אתה נורמלי? מה זה לסמוך על מישהו רק בגלל שהוא גדול.
לאנשים יש בעיה בהגיון, רואים מישהו גדול ומניחים שהוא יודע מה זה ואיך שומרים על עצמנו בריאים. לך תשאל אותו מה זה אומר 17AA

חביבי, תפסיק לפני שתעשה לעצמך נזק.
ואם הייתי יכול הייתי שולח אותך לאנשים שעברו לי בידיים אחרי שהם לא מתפקדים מינית, עייפים ולא יודעים איך זה קרה להם.
שלא נדבר על כאלו שעכשיו מטופלים כל החיים בTRT , כי הגוף שלהם לא מסוגל לחזור לעצמו (לא שאני טוען שזה יקרה לך מדיבול אחד).
חבל שהם לא מסכימים לחשוף עצמם פה, אני רוצה לבקש מהם שידברו שאולי אנשים יבינו עם מה יש להם עסק.
אני זוכר שראיתי סרטון של תקופת ארנולד,שהוא מדבר על אותו דיבול (הארנולדים) ועל זה שהוא היה לוקח אותם לבד לפני אימונים (בלי שום חומר אחר),ברור שזאת הייתה תקופה שלא ידעו הרבה לגבי אופן השימוש היו לוקחים את הכדורים ומתאמנים ברגיל,אבל ארנולד לא להתנפח כמו בלון וג'ינו לא היה לו,למעשה הוא נראה נהדר תמיד.
נ.ב
לא בא לעודד שימוש בדיבול לבד,ולא מבין בחומרים הטענה הייתה רק לצורך קבלת הסבר לתגובה של אביעד.

• פותח/ת השרשור
תוכלו להסביר לי איך זה הגיוני שעם דיבול לבד זה רעיל לכבד ועם טסט זה לא?

יענו הטסט מנטרל את זה ?

מתי היה לך יום הולדת 10 ?

דיבול ככה או ככה רעיל לכבד
טסט זה לא מה שעושים אחרי שיעורי נהיגה זה טסטוסטרון , הורמון .
תמשיך להביא ביד ותעזוב את כל העניין של חומרים בבקשה

תוכלו להסביר לי איך זה הגיוני שעם דיבול לבד זה רעיל לכבד ועם טסט זה לא?

יענו הטסט מנטרל את זה ?
הטסט לא מנטרל שום דבר חוץ מאת הטסט הטבעי שלך , אחי לא נראה לי שאתה יודע בכלל מה אתה עושה , טסט לא רעיל לכבד .
דיבול כן מעל 6 שבועות לא ישאר לך כבד ... הוא שייך לקבוצת אלפא אלקלאיד 17 בכדי לשרוד בכבד ובגלל זה הרעילות שלו , אבל זה לא העניין פה , הקטע הוא שאם תיקח דיבול לבד סתם תעלה בנוזלים תראה בלון ואחרי חודש וחצי תירד זה שווה לך ? חבל על הכסף שלך ובמיוחד על הבריאות , אם כבר קח קריאטין

• פותח/ת השרשור
מתי היה לך יום הולדת 10 ?

דיבול ככה או ככה רעיל לכבד
טסט זה לא מה שעושים אחרי שיעורי נהיגה זה טסטוסטרון , הורמון .
תמשיך להביא ביד ותעזוב את כל העניין של חומרים בבקשה

מה אתה מטומטם?
כולם פה אומרים דיבול לא טוב לכבד קח את זה עם טסט. אני יודע מזה טסט.

אז שאלתי מה יעזור לי לקחת תדיבול עם הטסט על ההתחלה?

ממליצים להמנע מדיבול בכלל , אם זה סייקל ראשון שלך אז אם כבר תעשה טסט או סוסטנון למרות שאני לא ממליץ אבל אתה נעול על דיבול , בסופו של דבר אתה סתם מחפש את האישור שלנו

רגע רגע רגע.
דיבול לא יהרוג אותך אבל הוא כן יגרום לערכי הכבד שלך לטוס למעלה, כמה? תלוי בגנטיקה שלך. אני מכיר בחור שערכי הכבד שלו עמדו על 770 כשהמקס' הוא 35.
וזה כבר ממש גבוה, ברמה של נזק צלקתי לכבד בלתי הפיך!

דיבול לא מריצים בלי טסט' כי הוא פשוט לא ממש ממש יעיל בלי, הוא בעיקר יגרום לעליה בנוזלים ועליה בכוח ולא לפיתוח שריר משמעותי
אם תוסיף לו טסט' כבר תסחוט מהעליה בכוח והעליה בטסט' גדילה רצינית הרבה יותר.

בנוסף לדיבול בלי טסט' יש תופעות לא נעימות של ירידה בחשק המיני ואפילו אימפוטנציה.
זה משתנה מאדם לאדם, אבל זה יכול לקרות וזה קורה אצל לא מעט.

נ.ב.
אם הדיון הזה ממשיך להיות טיפשי ומטומטם עם מילים של ילדים בכיתה א' אני נועל את כל הדיון הזה.
לא לא, אני מוחק את כל הדיון הזה ומשעה את כל מי שאין לו יכולת לדבר כמו אדם נורמלי.
תחסכו מכולנו את הירידות אחד על השני, אף אחד פה לא כזה גאון וזה כולל אותי, אז קצת כבוד.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית