הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג אימון לבר אור

aloniman

משתמש פעיל
889
18
נק' מוניטין:
94
889
18
הלוג הזה הוא בשביל שאני יוכל לתעד את כל האימונים שלי עד הבוחן בר אור שיהיה לי עוד משהו כמו חצי שנה. (שואף להוציא לפחות 70)
עד יום רביעי אני התאמן כל יום וביום שישי אני יעשה עוד אימון.
בראשון הבא (28) יש לי אימון מטווחים ואחרי זה מסע ככה שאני לא התאמן.
האימונים שלי פחות מסודרים עכשיו ואני התאמן בעיקר על בטן (כדי לשפר כפיפות בטן) ואני יעשה גם שכיבות שמיכה.
אני יעשה SW ולא מכון..
שיאים כרגע:
שכיבות שמיכה: 50 (המטרה-85)
כפיפות בטן: 75 (המטרה-100)
השבוע הזה אני לא יעבוד על ריצות.

- - - עידכון הודעה - - -

אימון בטן+ שכיבות שמיכה
30 toe touche
15 knee hugs
50 sit ups
50 sit ups
3 min jumping jacks
1:10 plank
0:30 static push ups
15 knee hugs
10 diamond pus ups
10 wide push ups
10 regular push ups

עם חצי שנה ובלי עודף משקל(?) לא מבין למה אתה שואף רק ל70
בהצלחה

הלוג הזה הוא בשביל שאני יוכל לתעד את כל האימונים שלי עד הבוחן בר אור שיהיה לי עוד משהו כמו חצי שנה. (שואף להוציא לפחות 70)
עד יום רביעי אני התאמן כל יום וביום שישי אני יעשה עוד אימון.
בראשון הבא (28) יש לי אימון מטווחים ואחרי זה מסע ככה שאני לא התאמן.
האימונים שלי פחות מסודרים עכשיו ואני התאמן בעיקר על בטן (כדי לשפר כפיפות בטן) ואני יעשה גם שכיבות שמיכה.
אני יעשה SW ולא מכון..
שיאים כרגע:
שכיבות שמיכה: 50 (המטרה-85)
כפיפות בטן: 75 (המטרה-100)
השבוע הזה אני לא יעבוד על ריצות.

- - - עידכון הודעה - - -

תקן אותי אם אני טועה, אבל 75 ש"ש ו-86 בטן זה הרף העליון מבחינת בראור, כך שאין באמת טעם לשפר את התוצאות שלך ליותר מזה.
ככה אתה צובר 30 נקודות וכדי להשלים ל-70 אתה צריך לרוץ 2000 בערך ב-9:00-9:30 דקות. בכל הכבוד, חצי שנה זה מספיק זמן כדי לרדת מ-8:30 גם אם לא רצת מטר בחיים שלך. אם יש לך קצת רבאק ותתאמן במטרה לרוץ 2000 הכי מהר שתוכל, אתה יכול גם לרדת מ-7:30.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
תקן אותי אם אני טועה, אבל 75 ש"ש ו-86 בטן זה הרף העליון מבחינת בראור, כך שאין באמת טעם לשפר את התוצאות שלך ליותר מזה.
ככה אתה צובר 30 נקודות וכדי להשלים ל-70 אתה צריך לרוץ 2000 בערך ב-9:00-9:30 דקות. בכל הכבוד, חצי שנה זה מספיק זמן כדי לרדת מ-8:30 גם אם לא רצת מטר בחיים שלך. אם יש לך קצת רבאק ותתאמן במטרה לרוץ 2000 הכי מהר שתוכל, אתה יכול גם לרדת מ-7:30.

בהצלחה.

העניין הוא שעוד מעט אני יצתרף לפנימייה הצבאית ושם יהיו לי 4- 5 מדסים בשבוע!
ככה שקשה לי להעריך מה יהיה הכושר שלי עד הבר-אור ולכן אני מאמין ש70 זה הרף המינימאלי.
כרגע השיא שלי ב2000 זה 8:55, אבל הכושר בטח ירד אחרי החודש הזה.

אז על אחת כמה וכמה - אם תרוץ 4-5 מדסים בשבוע במשך חצי שנה, אין שום סיכוי שאתה לא שובר 80-90 בציון שלך בבר-אור.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית