ייעוץ האם אפשרי לעשות SS במצב של משקלים סבירים ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
השאלה ככה , אני עשיתי SS רק משהו כמו חודש וחצי וסיימתי את התוכנית עם 115 סקוואט , 135 דדליפט , 87 בנץ (לחמישיות) ועברתי לחיטוב והאמת שנחלשתי .
אני מסיים בקרוב מאוד את החיטוב והמשקלים שלי (נכון להיום) :
סקוואט : 110 (RM3)
דדליפט : 140 (RM3)
בנץ: 77 (RM3)
פרס: 50 (RM3)
אני שוקל כרגע 67 אבל אני על דל פחמימה ככה שעם נוזלים אני משהו כמו 70 .

השאלה שלי האם אני יכול לחזור לSS כי מצד אחד אני לא בדיוק עם משקלים של "מתחיל" אבל מצד שני המשקלים לא גבוהים בכלל ויש כאלה שמסיים SS עם משקלים גבוהים יותר .

האם אני יכול לעשות SS ?

• פותח/ת השרשור
לא סיימת SS, אם זה מה שאתה שואל.
זה עובדה , השאלה היא האם אני יכול לחזור ולהפציץ איתה (כמובן אחרי ריסט רציני ) ולסיים אותה כמו גדול .
כי האמת שעד כה שיתפתי רק 2 אנשים ושניהם היו נגד

בטח שזה אפשרי, בתור מתאמן מתחיל יש לך עוד הרבה משקל להוסיף על המוט.
שמת כבר חגורה במשקלים האלה?

• פותח/ת השרשור
בטח שזה אפשרי, בתור מתאמן מתחיל יש לך עוד הרבה משקל להוסיף על המוט.
שמת כבר חגורה במשקלים האלה?
לא שמתי עדיין חגורה (רק באוטו 😛)
סבבה תודה !!
אשמח לשמוע גם עוד אנשים בכל זאת למרות שאני דיי סומך על פסיכו.

אני לא מבין..איך זה שאני כזה חרא בפרס...אני רואה אנשים ששוקלים הרבה פחות ממני ואו שעוקפים אותי בפרס או שמרימים קרובים למשקל שלי...

אהמ, בכל אופן..תחזור לSS, יש לך עוד לאן לעלות. הייתי בSS קרוב ל4 חודשים(עם הפסקה של שבועיים באמצע)ובכיף יכלתי למשוך אותה עוד.

אני לא מבין..איך זה שאני כזה חרא בפרס...אני רואה אנשים ששוקלים הרבה פחות ממני ואו שעוקפים אותי בפרס או שמרימים קרובים למשקל שלי...

אהמ, בכל אופן..תחזור לSS, יש לך עוד לאן לעלות. הייתי בSS קרוב ל4 חודשים(עם הפסקה של שבועיים באמצע)ובכיף יכלתי למשוך אותה עוד.
כמה הפרס שלך וכמה אתה שוקל?

יכול להיות שהטכניקה שלך לא טובה? גם יכול להיות שזה הצד החלש שלך(למשל אני עשיתי פרס 50 ל3x5 על 67 קילו ורק 90 קילו דדליפט...)
כן..כל מה שקשור אצלי לחזה/ידיים אני על הפנים.
יש לי נק ג'רק גם של 60 בקושי, בנץ' פרס של 97 לשלוש..בקיצר לא משהו
לעומת זאת אני יושב על 157 ל5 בדדליפט ו170 לשלוש בסקוואט..חח

מז"א משקלים סבירים?
מי קבע לך מה המשקל הסביר שלך?

אם המקסימום שאתה יכול להרים זה 97 ק"ג בבנץ פרס, זה מה שאתה יכול להרים כרגע. זה הכוח שלך ואתה תתקדם.
זה המקסימום שלך... מה אתה חושב שאנשים התחילו מ-150 קילו? אז כרגע אתה יותר חלש מהממוצע, כולם התחילו מתחת לממוצע.

אם אתה מרים מתחת לכמה שאתה יכול (במודע) אז זה בעיה בראש ולא בכוח. אבל אני מניח שאין לך שום בעיה ואתה מרים כמה שאתה יכול, נכון?

רק אל תגיע למצב של overtraining והכל יהיה בסדר.

נערך לאחרונה:
תתחיל ss בלי לחשוב פעמיים לדעתי...אם עדיין לא מיצית את סף ההתקדמות שלך בתוכנית אז אין לך מה להפסיד, אתה לא יכול להפסיד שום דבר !

שמע, אתה לא היחידי שיוצא מחיטוב ועושה שוב SS כי לא עשה אותה כמו שצריך בפעם הראשונה,
דבר גם עם הוקיסט שוקיסט וomer מהפורום ותעשה כמוהם.

• פותח/ת השרשור
שמע, אתה לא היחידי שיוצא מחיטוב ועושה שוב SS כי לא עשה אותה כמו שצריך בפעם הראשונה,
דבר גם עם הוקיסט שוקיסט וomer מהפורום ותעשה כמוהם.
מה הכוונה לעשות כמוהם ? הרי אין פה כל כך איך לגוון ...

- - - עידכון הודעה - - -

מה הבעיה לחזור ? לא מיצית את התוכנית עוד
גם אני חשבתי מההתחלה שאין בעיה , אבל לאלה שסיפרתי על כוונתי לא היו בעד, אז שאלתי ...אין לי מה להפסיד.

מה הכוונה לעשות כמוהם ? הרי אין פה כל כך איך לגוון ...

- - - עידכון הודעה - - -

גם אני חשבתי מההתחלה שאין בעיה , אבל לאלה שסיפרתי על כוונתי לא היו בעד, אז שאלתי ...אין לי מה להפסיד.
כמוהם, דבר איתם, תתיעץ איתם, גם הם יוצאים מחיטוב ועושים SS, דבר איתם מבחינת כמה % ריסט למשקלים או איך לחזור מחיטוב [קפיצות בפחמימה עד הניטראלי] וכו'.
עברתי איתם כבר על הכל, אתה לדעתי באותו המצב כמוהם, הם יכולים לעזור לך הרבה.

• פותח/ת השרשור
כמוהם, דבר איתם, תתיעץ איתם, גם הם יוצאים מחיטוב ועושים SS, דבר איתם מבחינת כמה % ריסט למשקלים או איך לחזור מחיטוב [קפיצות בפחמימה עד הניטראלי] וכו'.
עברתי איתם כבר על הכל, אתה לדעתי באותו המצב כמוהם, הם יכולים לעזור לך הרבה.
הבנתי אותך ...
תודה !

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית