לוג SS - עד שתצא הנשמה

10 דק' בשלב שלך זה מוגזם ויותר מידי, זה גורע ולא מועיל כי אתה מקרר את הגוף יותר מידי לפני הסטים.

סגרת 14 חזרות, על מה ולמה ריסט?
תמיד תנסה את כל החזרות, גם אם אתה חושב שאתה בטוח נכשל, בשביל זה יש מוטות ביטחון, ורק קוקסינלים מוותרים מראש.

• פותח/ת השרשור
סגרת 14 חזרות, על מה ולמה ריסט?
תמיד תנסה את כל החזרות, גם אם אתה חושב שאתה בטוח נכשל, בשביל זה יש מוטות ביטחון, ורק קוקסינלים מוותרים מראש.
הייתי על 33.75 כל צד. נכשלתי. ניסיתי אותו עוד אימון, הצלחתי 3X5. העלתי ל35 כל צד ונכשלתי. זאת לא התקדמות שאמורה להיות למתאמן שהתחיל SS לפני שלושה שבועות. אני אעשה ריסט ל27.5 כל צד, ואתקדם משם.

יש לך 3 ניסיונות לסגור 3x5 לפני שאתה מתחיל ריסט, עוד לא הגעת לשם, אין מה לעשות ריסט.
אם אתה נכשל בעוד 2.5 בסקוואט, סימן שאתה לא אוכל כמו שצריך\לא מתאושש כמו שצריך.

הייתי על 33.75 כל צד. נכשלתי. ניסיתי אותו עוד אימון, הצלחתי 3X5. העלתי ל35 כל צד ונכשלתי. זאת לא התקדמות שאמורה להיות למתאמן שהתחיל SS לפני שלושה שבועות. אני אעשה ריסט ל27.5 כל צד, ואתקדם משם.
לא מדברים לפי כל צד, מדברים בסך הכל כולל המוט (יש מוטות של 17, של 20, של 15 ושל 22.5).

לפי מה שאתה אומר מספיק לי לנוח 5 דקות? כלומר שאם אני אכנס לסט אחרי 5 דקות, ואם אני אכנס אחרי 10 דקות, זו תיהיה אותה רמת קושי?
לא בדיוק יכול להיות שיותר יכול להיות שפחות...
ריפטו אומר שכדי לנוח כמה שמרגישים שצריך אבל לא להגזים (10 דקות ומעלה)

• פותח/ת השרשור
יש לך 3 ניסיונות לסגור 3x5 לפני שאתה מתחיל ריסט, עוד לא הגעת לשם, אין מה לעשות ריסט.
אם אתה נכשל בעוד 2.5 בסקוואט, סימן שאתה לא אוכל כמו שצריך\לא מתאושש כמו שצריך.
עליתי 2 קילו מאז שהתחלתי את הSS, צריך לעלות בקצב גבוה יותר? 2 קילו ב17 ימים.

לא מדברים לפי כל צד, מדברים בסך הכל כולל המוט (יש מוטות של 17, של 20, של 15 ושל 22.5).
כן תסתכל בעדכונים הקודמים שלי אני לרוב מעדכן בסה"כ משקל על המוט, שכחתי הפעם. בכל מקרה תודה על ההערה 😃
מה הדעה שלך לגבי ההתקדמות שלי? יש צורך בריסט?

אין צורך בריסט.
קודם תגיע ל-3 אימונים שאתה באמת מנסה בכל הכוח לעלות ולא מצליח לסגור ולכן אתה מפיל את המוט על המוטות ביטחון (כשל), ואז תחשוב על ריסט.

• פותח/ת השרשור
האימון היום: 27.7:
סקוואט: 75 ק"ג 3X5
בנצ: 56 ק"ג 3X5, ממש מרוצה. חזרה אחרונה בסט השלישי עלתה די לאט.
דדליפט: 80 ק"ג 1X5. שיפור גדול בטכניקה.
אני צריך את עזרכתם למציאת מחקר שמוכיח שסקוואט מעבר למקביל לא פוגע בברכיים
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=43756

• פותח/ת השרשור
האימון היום 30.7:
סקוואט: 80 ק"ג 3X5. קליל. סוף סוף הגיעו האולסטרס שהזמנתי! נמאס להתאמן עם נעלי ספורט.
סט שלישי: http://www.youtube.com/watch?v=ha-ce2EtGOs&feature=youtu.be

פרס: 37 ק"ג 3X5. הסט הראשון היה מלחמה, שני הסטים האחרים עלו יותר מהר. מרוצה!
סט שלישי: http://www.youtube.com/watch?v=-y1PHd3IG3g&feature=youtu.be

מתח: מ.ג+3.75 ק"ג עליי. מיואש מהתרגיל. שני סטים ראשון עוד איכשהו הצלחתי עם טכניקה זוועה, (לא עליתי עד הסוף ממש), סט שלישי כבר התייאשתי. פשוט לא הולך לי במתח, הגעתי למצב שאני מתבאס מהאימון בגלל התרגיל הזה. אני חושב להחליף אותו בחתירת פנדליי, מה אתם אומרים?

• פותח/ת השרשור
סקוואט: 85 ק"ג 3X5. קל. אימון הבא אני מעלה ל90 ק"ג, וזה בעצם המשקל שנכשלתי בו בפעם האחרונה שניסיתי אותו (לפני הריסט). אני מקווה שאחרי הריסט ההתקדמות שלי תיהיה יותר טובה.
סט שלישי:
http://www.youtube.com/watch?v=03I0ZcP-YHU&feature=youtu.be

בנצ':58.5 ק"ג 5,5,4. משמאל לימין. אימון הבא אני מעלה משקל, נקווה לטוב ;). אז אימון הבא פלטה כל צד!

דדליפט: 87.5 ק"ג 1X5.
סט שלישי:
http://www.youtube.com/watch?v=Ktsj3173fxk&feature=youtu.be

• פותח/ת השרשור
אתה מתאמן יום אחרי יום?
מה פתאום. אני מתאמן בשלישי, חמישי ושבת. האימון היום: 3.8:
סקוואט: 90 ק"ג 3X5. מתחיל להיות קשה. המדריך חפר לנו כל הזמן, ואמר ש5 חזרות זה למתאמנים מתקדמים בלבד, ושאנחנו נשבור לעצמנו את הגב, ושאנחנו מחזיקים את המוט לא נכון וצריך להחזיק את המוט עם היד מעוקמת, כדי שהמוט לא ייפול :banghead:. בגללו הייתי צריך לחכות 20 דקות בין הסט השני לשלישי...
סט שלישי:

פרס: סט ראשון ניסתי 39.5 ק"ג ונכשלתי ברביעית,הורדתי ל37 ק"ג וסגרתי 2X5. אימון הבא ננסה שוב את המשקל.

פנדליי: 42.5 ק"ג. לא קשה, אבל ברור לי שהטכניקה די נוראית כי זאת פעם ראשונה שאני עושה את התרגיל בSS.
סט שלישי:
הערות על הטכניקה?

• פותח/ת השרשור
האימון היום: 6.8:
סקוואט: 92.5 ק"ג 3X5. בערך כמו אימון קודם, אולי יותר קל.
סט שלישי:

בנצ: 61 ק"ג 3X5. הייתה מלחמה אבל מרוצה שסגרתי!

דדליפט: 92.5 ק"ג 1X5. החזרה האחרונה מגעילה.

נערך לאחרונה:
סקוואט- הברכיים גולשות.
דדליפט תישען יותר אחורה. תרים חזה, כתפיים אחורה. תחת נמוך ותישמור על גב ישר.

• פותח/ת השרשור
סקוואט- הברכיים גולשות.
דדליפט תישען יותר אחורה. תרים חזה, כתפיים אחורה. תחת נמוך ותישמור על גב ישר.
אה לא ראיתי את התגובה שלך, איך למנוע מהברכיים לגלוש קדימה? יש עוד דרכים חוץ מ"לשבת אחורה"?

האימון מה9.8:
סקוואט: 95 ק"ג 554 משמאל לימין. הרגשתי לא ממש טוב אחרי הסט השלישי, אבל עשיתי את הסט השלישי ונכשלתי בחזרה האחרונה.
בגלל שהרגשתי לא טוב החלטתי לעשות פרס וחתירה קלים.
סט שלישי:

פרס: 32 ק"ג 3X5.

פנדליי: 44.5 ק"ג 3X5.
סט שלישי:

הברכיים עדיין גולשות וזה לא קשור ללשבת אחורה זה קשור לעלות מהבור עם התחת.

נערך לאחרונה:
לא ממש הבנתי למה התכוונת, הכוונה היא להיפ דרייב?

בערך, אני מדבר על זה שאתה יוצא מהבור אז הברכיים הולכות הרבה קדימה. זה לא טוב, תקבע אותן במקומן ותדחוף אותן חזק לצדדים. זה קשור גם להיפ-דרייב אבל פשוט תילמד לקבע אותן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית