עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקי, אני אנוח באיזור ה5 דקות. ומה לגבי הריסט? כדאי?10 דק' בשלב שלך זה מוגזם ויותר מידי, זה גורע ולא מועיל כי אתה מקרר את הגוף יותר מידי לפני הסטים.
הייתי על 33.75 כל צד. נכשלתי. ניסיתי אותו עוד אימון, הצלחתי 3X5. העלתי ל35 כל צד ונכשלתי. זאת לא התקדמות שאמורה להיות למתאמן שהתחיל SS לפני שלושה שבועות. אני אעשה ריסט ל27.5 כל צד, ואתקדם משם.סגרת 14 חזרות, על מה ולמה ריסט?
תמיד תנסה את כל החזרות, גם אם אתה חושב שאתה בטוח נכשל, בשביל זה יש מוטות ביטחון, ורק קוקסינלים מוותרים מראש.
לא מדברים לפי כל צד, מדברים בסך הכל כולל המוט (יש מוטות של 17, של 20, של 15 ושל 22.5).הייתי על 33.75 כל צד. נכשלתי. ניסיתי אותו עוד אימון, הצלחתי 3X5. העלתי ל35 כל צד ונכשלתי. זאת לא התקדמות שאמורה להיות למתאמן שהתחיל SS לפני שלושה שבועות. אני אעשה ריסט ל27.5 כל צד, ואתקדם משם.
לא בדיוק יכול להיות שיותר יכול להיות שפחות...לפי מה שאתה אומר מספיק לי לנוח 5 דקות? כלומר שאם אני אכנס לסט אחרי 5 דקות, ואם אני אכנס אחרי 10 דקות, זו תיהיה אותה רמת קושי?
עליתי 2 קילו מאז שהתחלתי את הSS, צריך לעלות בקצב גבוה יותר? 2 קילו ב17 ימים.יש לך 3 ניסיונות לסגור 3x5 לפני שאתה מתחיל ריסט, עוד לא הגעת לשם, אין מה לעשות ריסט.
אם אתה נכשל בעוד 2.5 בסקוואט, סימן שאתה לא אוכל כמו שצריך\לא מתאושש כמו שצריך.
כן תסתכל בעדכונים הקודמים שלי אני לרוב מעדכן בסה"כ משקל על המוט, שכחתי הפעם. בכל מקרה תודה על ההערה 😃לא מדברים לפי כל צד, מדברים בסך הכל כולל המוט (יש מוטות של 17, של 20, של 15 ושל 22.5).
מה פתאום. אני מתאמן בשלישי, חמישי ושבת. האימון היום: 3.8:אתה מתאמן יום אחרי יום?
אה לא ראיתי את התגובה שלך, איך למנוע מהברכיים לגלוש קדימה? יש עוד דרכים חוץ מ"לשבת אחורה"?סקוואט- הברכיים גולשות.
דדליפט תישען יותר אחורה. תרים חזה, כתפיים אחורה. תחת נמוך ותישמור על גב ישר.
לא ממש הבנתי למה התכוונת, הכוונה היא להיפ דרייב?הברכיים עדיין גולשות וזה לא קשור ללשבת אחורה זה קשור לעלות מהבור עם התחת.
לא ממש הבנתי למה התכוונת, הכוונה היא להיפ דרייב?