הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עזרה בתפריט לעלייה במשקל

• פותח/ת השרשור uadnal
  • פורסם בתאריך

uadnal

משתמש מתחיל
45
0
נק' מוניטין:
-4
45
0
הי,
החלטתי להתחיל לנסות את תוכנית SS, ובהתאם רציתי גם תפריט תזונה מתאים.
אני בן 21, גובה 1.73, משקל 66= RMR 2000.
ובגדול, אני מה שנקרא "אקטומורף".

עכשיו, התפריט שמפורט במאמר של SS לאנשים רזים:
א. שונה לחלוטין מהתפריט של שיש ב"תפריטי תזונה לגברים למטרת העלאה במסת השריר".
ב. נראה לא באמת ריאלי, עם הרבה יותר מדי דברים נקיים.

ניסיתי לחפש בפורום ובפורטל, אבל או שיש כלום, או שיש יותר מדי מידע על דברים כלליים.

לכן, בגלל שאין לי אפשרות להתייעץ עם דיאטנית, אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבניית תפריט מתאים.

תודה רבה בכל מקרה 😃

• פותח/ת השרשור

קראתי את המאמר הזה, והוא קצת יותר מדי.
הבעיה היא שכל יום אני אוכל ארוחת צהריים וערב שונה שלא בשליטתי, שקשה לי לפרט אותה למרכיבים בשביל המחשבונים.
קיוויתי אם מישהו יכול לתת לי בסיס של תפריט אותו אני אוכל להתאים יותר אלי, או המלצות לארוחת בוקר/ביניים לילה או אפילו למאכלים ספציפיים שמומלצים לעלייה במשקל. ובכלל, טיפים לשגרת תזונה וחיים החדשה.

הבעיה היא שכל יום אני אוכל ארוחת צהריים וערב שונה שלא בשליטתי, שקשה לי לפרט אותה למרכיבים בשביל המחשבונים.
קיוויתי אם מישהו יכול לתת לי בסיס של תפריט אותו אני אוכל להתאים יותר אלי, או המלצות לארוחת בוקר/ביניים לילה או אפילו למאכלים ספציפיים שמומלצים לעלייה במשקל. ובכלל, טיפים לשגרת תזונה וחיים החדשה.

לא מרכיבים פה תפריטים. יש תפריטים מוכנים בפורטל.
אם יש לך שאלות ענייניות, שאל.

אתה מוזמן לכתוב פה מה הם אותם מרכיבים שיש בארוחת הערב והצהריים כדי שנבין ונוכל לתת לך חוות דעת עליהם

מה זה יותר מידי? לקרוא?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית