נק' מוניטין:
932
- 1,911
- 431
- בית
מבין כל חנויות המזון המהיר, איזה הכי מומלצת (הכי בריאה)? (אני מתכוון לשווארמה, פיצה, המבורגר וכו')
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
טיעון מנצח אחי.
אה?אי אפשר לא להיות שמן ולא להיות רזה
השמנה ומחלות: הדעה שלי מגובה בלינק ע"י מחקר מבוסס על 3 מיליון איש שמראה שאין בעיה עם BMI עד 30(לא מדבר על השמנה חולנית או 40% שומן- אני לא אידיוט), הדעה שלך מבוססת על פופוליזם כמו הרבה דברים בחיים.
יש הרבה רופאים שאומרים שסקוואט מלא יגרום לך לעשות ניתוחי החלפת ברכיים בגיל 50...
"החרטוט" שלי: אתה רשמת שBMI מתאים לרוב האוכלוסיה(חוץ מאנשים שריריים), אני רשמתי שזה לא מתאים לאף אחד והיה צריך לצאת משימוש לפני 40 שנה(איך לעזאזל זה בדיוק מה שאמרת? בגלל שנתתי דוגמה לאדם פעיל פיזית? הדעה שלנו ממש לא זהה facepalm)
אוכל בריא : מזון בעל ערך גלוקמי נמוך , עשיר בסיבים תזונתיים ובויטמינים , עשיר בחלבונים דל בשומן (ועם כבר מכיל שומן אז חומצות חיוניות כגון אומגה 3 ולא מלא בשומן טראנס\רווי) .
זה בעקרון ההגדרה היום , לא שאני מסכים עם הכל אבל זאת ההגדרה כביכול.
נ.ב אם שואלים אותי מה המאכל הכי בריא שאני מכיר זה סלמון
אתה קורא למה שהוא רשם טיעון, אווירה מפרגנת היום?
תחליף רופא.ולפי הרופא אני עדיין במשקל עודף.. (אני על 14 אחוז שומן לפי הפורום)
בינתיים מצאתי איזו נוסחה שאמורה לבצע את הקישור BMI- %שומן אבל - כפי שהעירו אחרים בצדק - מן הסתם כל ההתיחסות ל BMI היא עבור אוכלוסיה של לא-מתאמנים.
מאחר ויש כאן לא מעט אנשים שיש להם מושג טוב על אחוז השומן שלהם, מסקרן לדעת באיזו מידה הנוסחה מדויקת עבור מתאמנים. הנה היא:
Adult Body Fat % = (1.20 x BMI) + (0.23 x Age) - 16.2 (לגברים) - קדימה, בידקו וספרו.
וואו! אתה מוכן לפרסם את הנתונים שלך?הנוסחה הזאת פספסה אותי ב 50% בערך (או 100%, כלומר הכפילה את אחוז השומן שלי)
הנוסחא היא לינארית ומניחה כי bmi גבוה יותר שווה יותר אחוזי שומן וזה כמובן לא מדויק בחלק מהמקריםהנוסחה הזאת פספסה אותי ב 50% בערך (או 100%, כלומר הכפילה את אחוז השומן שלי)
כמובן. השאלה היא עד כמה הסטיה גדולה עבור אוכלוסיית המתאמנים עם פרופורציות שריר/שומן שונות מאלה של האוכלוסיה הכללית. אם מספיק אנשים ייענו לאתגר ויפרסמו את הנתונים שלהם זה יכול להיות מעניין.הנוסחא היא לינארית ומניחה כי bmi גבוה יותר שווה יותר אחוזי שומן וזה כמובן לא מדויק בחלק מהמקרים
האמת שיצא לי 12% שומן וזה בערך מה שאני עומד עליובינתיים מצאתי איזו נוסחה שאמורה לבצע את הקישור BMI- %שומן אבל - כפי שהעירו אחרים בצדק - מן הסתם כל ההתיחסות ל BMI היא עבור אוכלוסיה של לא-מתאמנים.
מאחר ויש כאן לא מעט אנשים שיש להם מושג טוב על אחוז השומן שלהם, מסקרן לדעת באיזו מידה הנוסחה מדויקת עבור מתאמנים. הנה היא:
Adult Body Fat % = (1.20 x BMI) + (0.23 x Age) - 16.2 (לגברים) - קדימה, בידקו וספרו.
אני מקוה שאתה לא מתכוון אלי. לידיעתך: בפורום הזה אני לא חכמולוג, אני גאון של אימא!
יופי, תודה. אני מבין שרזית באיזה שני קילו מאז שעדכנת את הפרופיל שלך.האמת שיצא לי 12% שומן וזה בערך מה שאני עומד עליו
עליתי, לא יצא לי 12.00יופי, תודה. אני מבין שרזית באיזה שני קילו מאז שעדכנת את הפרופיל שלך.