הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חזרה לSS אחרי ניתוח

Rasmalo

משתמש משקיע
2,627
276
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,075
2,627
276
בשישי האחרון עברתי ניתוח, ההחלמה הצפויה היא שבוע. חשבתי שאני אהיה גיבור גדול וחמישה ימים יספיקו לי, אבל אני עדיין מרוסק לגמרי, גם מההתאוששות וגם מהאנטיביוטיקה.
לא אוכל כמעט. לא נשקלתי אבל בטח איבדתי 2ק"ג לפחות.

אני רוצה לחזור לSS ביום שבת. בשישי אני הולך לעבודה, ואני אראה אם זה יתאפשר פיסית.
בכל מקרה, אני צריך לחשוב (ושתעזרו לי לחשוב). איך הכי כדאי לי לחזור.

לפני הפגרה סיימתי עם 130*5*3. אין לי סבלנות לדילואד.
מה אתם אומרים לחזור בסטים פרימידה נגיד 115, 120, 125?
זה ייתן את הפידבק שהגוף צריך? או שאין ברירה וצריך דילאוד.

כשלי יצא להיות חולה שבוע וחצי ללא אימון עשיתי פירמידה בשביל ההתאוששות,
נראה לי שזה עדיף לך לי זה הלך טוב

125 סט אחרון נשמע הגיוני, מקסימום לא מצליח תזרוק תמוט...
לדעתי יותר חשוב באימון חזרה מהפסקה זה לקבל פידבאק לאיזה משקלי עבודה לחזור מאשר לקבל אפקט של אימון.

אני אישית לא הייתי בכלל חושב על לנסות 125, אפילו שמדובר בפירמידה.
אימון ראשון הוא חזרה לשגרה, הגוף עדיין צריך להתאושש מהניתוח. לא הייתי עובר את ה110 לחמישייה אחת, וגם זה לא בטוח ותלוי איך אתה מרגיש באותו יום. אימון שני כבר הייתי מרגיש בטוח יותר לעלות את המשקל ב5-10 ק"ג, בהתאם לביצועים של האימון הראשון.

הכי חשוב - תרגיש טוב!

תקשיב אני לא רופא ואף אחד פה לא , הייתי ממליץ לך להתיעץ עם רופא לגבי זה , ובלי קשר לתת לעצמך פרק זמן של מנוחה אחרי סוג כזה של ניתוח , למרות שניתוח ראש יכול להיות משהוא קל (אסתתים למינהם).

והכי חשוב תרגיש טוב , להתאמן יש לך ולנו כול החיים 😃

• פותח/ת השרשור
לכל ה"מודאגים", אני לא אעשה שום דבר שיהיה גדול עליי. אני לא מאלה. אם אני לא מרגיש 95%, אני לא הולך בכלל. ואם החימום לא 100%, אני עושה קצת ארובי והולך הביתה.

אז תעשה אימונים קלים כמו שאמר פה אחד , הרבה חזרות או פרמידה , תחזור למשקלי עבודה שלך בטווח של שבועיים שלוש... בכול מקרה ככה אני הייתי נוהג, לאט ובזהירות!

ואין קשר לאיך אתה מרגיש... לא מדובר תמיד על הרגשה , גוף שמחלים אחרי פציעה צריך פרק זמן שלו על מנת להחלים בכול מיני מישורים , לאוו דווקא מקום הניתוח.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית