עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני אענה לך באותה השאלה, מה יקרה אם תוריד את החגורה ותעשה 180, אחרי שעבדת מ100 ל180 עם חגורה?
אני אענה לך באותה השאלה, מה יקרה אם תוריד את החגורה ותעשה 180, אחרי שעבדת מ100 ל180 עם חגורה?
איפה טענו שהקור נחלש? הוא פשוט לא יהיה חזק כמו הקור של מי שמרים 140 בלי החגורה, כלומר זה שהתאמן ללא החגורה הוציא יותר מהתרגיל ממה שזה שהתאמן עם החגורה.
אוקיי, צדקתי. אתה חושב שחגורה גורמת לך לעבוד פחות ושתרים איתה יותר משקל סתם ככה. תן לי לחדש לך: בניגוד לציוד כמו למשל חליפה שפשוט "עושה בשבילך עבודה", חגורה רק גורמת לך להיות מסוגל להשתמש ביותר ממה שיש לך, כי היא נותנת קונטרה לשרירי הליבה ומאפשרת להם לעבוד יותר חזק. בגלל זה מרימים איתה יותר משקל, לא בגלל שום סיבה אחרת. היא לא אוגרת אנרגייה סביב מפרק בחלק האקצנטרי ומשחררת אותה כשאתה עובר לקונצנטרי.
וגם מבחינת בטיחות היא חשובה בחלק מהמקרים.
זה נחמד שאתה יודע להסביר איך חגורה עובדת, מה שקרוספיר כתב לפני כמה הודעות זה שהוא לא מבין למה הוא משתמש ברצועות ברכיים, ומילא בחגורה. זאת אומרת, שהוא חושב שעם חגורה אתה תרים יותר, איך בדיוק מה שכתבת סותר את הטענה המוצדקת שהוא כתב? עדיין לא ענית לי אם תעשה את השיא שלך שקבעת בעזרת חגורה, גם בלעדיה.אוקיי, צדקתי. אתה חושב שחגורה גורמת לך לעבוד פחות ושתרים איתה יותר משקל סתם ככה. תן לי לחדש לך: בניגוד לציוד כמו למשל חליפה שפשוט "עושה בשבילך עבודה", חגורה רק גורמת לך להיות מסוגל להשתמש ביותר ממה שיש לך, כי היא נותנת קונטרה לשרירי הליבה ומאפשרת להם לעבוד יותר חזק. בגלל זה מרימים איתה יותר משקל, לא בגלל שום סיבה אחרת. היא לא אוגרת אנרגייה סביב מפרק בחלק האקצנטרי ומשחררת אותה כשאתה עובר לקונצנטרי.
וגם מבחינת בטיחות היא חשובה בחלק מהמקרים.
אי אפשר לדעת. אבל בוודאות מי שירים 140 עם חגורה ומי שירים 140 בלי חגורה, זה שירים בלי- הקור אצלו יותר חזק
- - - עידכון הודעה - - -
facepalm
אני בטוח שגם לך אין תשובה טובה לזה, אני פשוט מציע שתיקח את המשקל שאתה עובד איתו כרגע עם חגורה, ותבצע אותו בלעדיה, ותגיע למסקנות הללו לבד.אתה כותב דברים ברורים מעליהם שלא סביבן הדיון.
איך החגורה מפריעה/פוגעת/מעכבת התחזקןת של הקוררר?
מדוע מומלץ להתקדם בלעדיה?
באת לעצבן?אני בטוח שגם לך אין תשובה טובה לזה, אני פשוט מציע שתיקח את המשקל שאתה עובד איתו כרגע עם חגורה, ותבצע אותו בלעדיה, ותגיע למסקנות הללו לבד.
באת להתעצבן כי לאנשים יש דיעה מנוגדת לשלך? מי שהמטרה שלו להרים יותר משקל, רצוי שישתמש בחגורה, ורצועות ברכיים, וכל דבר שמאושר בתחרות שבה הוא עומד להשתתף. קראתי הרבה חומר אינפורמטיבי ודוקומנטרי של קואן וקירק, ושניהם עבדו ללא חגורה באוף סיזן שבין תחרויות. למה אתה חושב שהם עשו את זה, כדי להיות גברים או כדי לחזק את ה"קוררררר" שאתה נהנה לכתוב ולזלזל בעבודה שהיא קשה יותר?באת לעצבן?
אתה חושב שלא ברור למישהו שלא ארים משקל זהה עם חגורה או בלעדיה?
תענה לשאלות שלי או שתציג טיעונים אחרים.
או שתפסיק לבלבל את המוח.
באת להתעצבן כי לאנשים יש דיעה מנוגדת לשלך? מי שהמטרה שלו להרים יותר משקל, רצוי שישתמש בחגורה, ורצועות ברכיים, וכל דבר שמאושר בתחרות שבה הוא עומד להשתתף. קראתי הרבה חומר אינפורמטיבי ודוקומנטרי של קואן וקירק, ושניהם עבדו ללא חגורה באוף סיזן שבין תחרויות. למה אתה חושב שהם עשו את זה, כדי להיות גברים או כדי לחזק את ה"קוררררר" שאתה נהנה לכתוב ולזלזל בעבודה שהיא קשה יותר?
אם היית ספורטאי בעברך (לא שאני אומר שלא, אבל אם כן אתה תבין מיד את מה שאני הולך לומר) - היית יודע שבאימונים מתאמנים קשה יותר מאשר במשחק, בתנאים קשים יותר, בכוונה תחילה כדי שהמשחק ירגיש קל יותר. עכשיו אתה יכול לקחת את האלגוריה הזאת לעולם הפאוורליפטינג ואימוני הכוח, רק תצא מנקודת הנחה שלא כולם מתאמנים כדי להיות פאוורליפטרים.
לא תכננתי להגרר לדיון כשברור שאף אחד לא ישנה את עמדתו בנושא בגלל תגובה בפורום, אבל איכשהו נגררתי. זו התגובה האחרונה שלי בהחלט בנושא, אם אתה רוצה לדסקס על הנושא אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
באת להתעצבן כי לאנשים יש דיעה מנוגדת לשלך? מי שהמטרה שלו להרים יותר משקל, רצוי שישתמש בחגורה, ורצועות ברכיים, וכל דבר שמאושר בתחרות שבה הוא עומד להשתתף. קראתי הרבה חומר אינפורמטיבי ודוקומנטרי של קואן וקירק, ושניהם עבדו ללא חגורה באוף סיזן שבין תחרויות. למה אתה חושב שהם עשו את זה, כדי להיות גברים או כדי לחזק את ה"קוררררר" שאתה נהנה לכתוב ולזלזל בעבודה שהיא קשה יותר?
אם היית ספורטאי בעברך (לא שאני אומר שלא, אבל אם כן אתה תבין מיד את מה שאני הולך לומר) - היית יודע שבאימונים מתאמנים קשה יותר מאשר במשחק, בתנאים קשים יותר, בכוונה תחילה כדי שהמשחק ירגיש קל יותר. עכשיו אתה יכול לקחת את האלגוריה הזאת לעולם הפאוורליפטינג ואימוני הכוח, רק תצא מנקודת הנחה שלא כולם מתאמנים כדי להיות פאוורליפטרים.
לא תכננתי להגרר לדיון כשברור שאף אחד לא ישנה את עמדתו בנושא בגלל תגובה בפורום, אבל איכשהו נגררתי. זו התגובה האחרונה שלי בהחלט בנושא, אם אתה רוצה לדסקס על הנושא אתה מוזמן לשלוח הודעה פרטית.
עבודה עם חגורה תורמת פחות לשרירי הקור זה הכל וזה מה שניסינו להגיד כל הנושא הזהחבל. דווקא כשענית יותר לעניין.
אתה מציג טיעון למה עבודה ללא חגורה היא מומלצת, ואני שואל למה עם חגורה זה פחות מומלץ.
למה עובדים ללא חגורה באוף סיזן?
כי המשקלים הם קלים יותר להתמודדות לאחר שכבר נבנה קור חזק באמצעות חגורה!
אין ספק או ויכוח שעבודה ללא חגןרה תורמת ומועילה. אני לא מסכים שטוענים שעבודה עם חגורה, תורמת פחות. קילו על הגב מוסיף קילו לבטן. החגורה לא מוסיפהמשקל יש מאין. הבטן צריכה להתחזק עבור כל משקל שמוסיפים, בדיוק כמו בעבודה ללא חגורה.
בוודאי שזה מה שאתה חושב. הנה, גם כתבת את זה:נכון זה בדיוק מה שאני חושב facepalm
עבודה עם חגורה תורמת פחות לשרירי הקור זה הכל וזה מה שניסינו להגיד כל הנושא הזה
עכשיו אני גם אגיב לך. איך בדיוק חגורה תורמת פחות לשרירי הקור במידה והיא נותנת להם התנגדות על מנת לעבוד יותר חזק?עבודה עם חגורה תורמת פחות לשרירי הקור זה הכל וזה מה שניסינו להגיד כל הנושא הזה
עובדה ואתה ואמרת בעצמך שזה שאתה עושה איקס משקל עם חגורה לא אומר שתעשה איקס משקל בלי חגורה והסיבה לכשל הזה תהיה ההתמודדות של שריר הקור והזוקפים עם המשקל בלי החגורה, משמע תהיה התקדמות יותר גדולה בעבודה בלי חגורה בשרירי הקור והזוקפים אך לא נטען פה לעולם שעבודה עם חגורה מבטלת לגמריי את העבודה בשרירי הקור והזוקפים אלו טענות שניסית לכניס לפה שלי ושל השלד או אי הבנת הנקרא שלך , אבל אני שמח שבסוף הבנת מה שאמרנו.
הוא כן חושב מה שכתבתי. הנה, הציטוט ממש כאן ^^^זה נחמד שאתה יודע להסביר איך חגורה עובדת, מה שקרוספיר כתב לפני כמה הודעות זה שהוא לא מבין למה הוא משתמש ברצועות ברכיים, ומילא בחגורה. זאת אומרת, שהוא חושב שעם חגורה אתה תרים יותר, איך בדיוק מה שכתבת סותר את הטענה המוצדקת שהוא כתב? עדיין לא ענית לי אם תעשה את השיא שלך שקבעת בעזרת חגורה, גם בלעדיה.
תודה על האינפורמציה הנשגבת.
עבודה עם חגורה תורמת פחות לשרירי הקור זה הכל וזה מה שניסינו להגיד כל הנושא הזה
עובדה ואתה ואמרת בעצמך שזה שאתה עושה איקס משקל עם חגורה לא אומר שתעשה איקס משקל בלי חגורה והסיבה לכשל הזה תהיה ההתמודדות של שריר הקור והזוקפים עם המשקל בלי החגורה, משמע תהיה התקדמות יותר גדולה בעבודה בלי חגורה בשרירי הקור והזוקפים אך לא נטען פה לעולם שעבודה עם חגורה מבטלת לגמריי את העבודה בשרירי הקור והזוקפים אלו טענות שניסית לכניס לפה שלי ושל השלד או אי הבנת הנקרא שלך , אבל אני שמח שבסוף הבנת מה שאמרנו.
זה נחמד שאתה יודע להסביר איך חגורה עובדת, מה שקרוספיר כתב לפני כמה הודעות זה שהוא לא מבין למה הוא משתמש ברצועות ברכיים, ומילא בחגורה. זאת אומרת, שהוא חושב שעם חגורה אתה תרים יותר, איך בדיוק מה שכתבת סותר את הטענה המוצדקת שהוא כתב? עדיין לא ענית לי אם תעשה את השיא שלך שקבעת בעזרת חגורה, גם בלעדיה.
תודה על האינפורמציה הנשגבת.
אי אפשר לדעת. אבל בוודאות מי שירים 140 עם חגורה ומי שירים 140 בלי חגורה, זה שירים בלי- הקור אצלו יותר חזק
- - - עידכון הודעה - - -
נכון זה בדיוק מה שאני חושב facepalm
רגע רגע, אז אם אד קואן וקירק עשו את זה, זה אומר שזו הדרך הכי טובה, אידיאלית וחכמה בשביל להתחזק? ואם, נגיד, אני אביא לך ליפטר שמתאמן תמיד עם חגורה, והוא ברמה שלהם - זה בהגדרה אומר שאתה טועה. נכון או כן?באת להתעצבן כי לאנשים יש דיעה מנוגדת לשלך? מי שהמטרה שלו להרים יותר משקל, רצוי שישתמש בחגורה, ורצועות ברכיים, וכל דבר שמאושר בתחרות שבה הוא עומד להשתתף. קראתי הרבה חומר אינפורמטיבי ודוקומנטרי של קואן וקירק, ושניהם עבדו ללא חגורה באוף סיזן שבין תחרויות. למה אתה חושב שהם עשו את זה, כדי להיות גברים או כדי לחזק את ה"קוררררר" שאתה נהנה לכתוב ולזלזל בעבודה שהיא קשה יותר?
🥰ניצחת. גבר