אוקיי אז אני מתאמן דיי הרבה זמן בתוכנית הלינארית של ביל סטאר, בסבב הראשון היו לי תוצאות טובות, ובשני הרבה פחות.
המשקלי עבודה שלי הם:
דדליפט- 140
חזה-97.5-100
קלין- 92.5-95 ( 3 חזרות)
פרס- 60
סקוואט- 85 ( 20 חזרות )
יש לציין שכל המשקלים הם לחמישייה חוץ ממה שציינתי בסוגריים. הסיבה לכמות חזרות בסקוואטים היא בגלל הצבא- לא יכול להיות כלכך תפוס בסטים הכבדים של החמישייה ( לא מתאים לתפקיד הצבאי שלי ).
אז עכשיו אני רוצה לנסות תוכנית 'היפרטרופיה' ולראות איך הגוף מגיב בהשוואה לתכנית כח שהייתי עושה עד עכשיו.
יש לי כמה שאלות לפני..
1. אם קראתי נכון, אני עושה 6 אימונים שהם אותו הדבר למשך 6 ימים ? זאת אומרת שהחזה למשל עובד יום אחרי יום רצוף ? לא נראה הגיוני...
2. כל תרגיל אני מבצע ל 2-3 סטים ?
3. התוכנית עובדת ככה שבשבוע הראשון אני עובד על טווח ה 15 חזרות, בשבוע השני על 10 חזרות, ובשלישי 5 ? זה תקף על כל התרגילים ? גם התרגילים המבודדים ?
יש לי קצת הרבה בלבול לגביי התוכנית הזאת, אשמח אם תוכלו לעזור לי..
המשקלי עבודה שלי הם:
דדליפט- 140
חזה-97.5-100
קלין- 92.5-95 ( 3 חזרות)
פרס- 60
סקוואט- 85 ( 20 חזרות )
יש לציין שכל המשקלים הם לחמישייה חוץ ממה שציינתי בסוגריים. הסיבה לכמות חזרות בסקוואטים היא בגלל הצבא- לא יכול להיות כלכך תפוס בסטים הכבדים של החמישייה ( לא מתאים לתפקיד הצבאי שלי ).
אז עכשיו אני רוצה לנסות תוכנית 'היפרטרופיה' ולראות איך הגוף מגיב בהשוואה לתכנית כח שהייתי עושה עד עכשיו.
יש לי כמה שאלות לפני..
1. אם קראתי נכון, אני עושה 6 אימונים שהם אותו הדבר למשך 6 ימים ? זאת אומרת שהחזה למשל עובד יום אחרי יום רצוף ? לא נראה הגיוני...
2. כל תרגיל אני מבצע ל 2-3 סטים ?
3. התוכנית עובדת ככה שבשבוע הראשון אני עובד על טווח ה 15 חזרות, בשבוע השני על 10 חזרות, ובשלישי 5 ? זה תקף על כל התרגילים ? גם התרגילים המבודדים ?
יש לי קצת הרבה בלבול לגביי התוכנית הזאת, אשמח אם תוכלו לעזור לי..