הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

WhiteNigga

משתמש מתחיל
23
0
נק' מוניטין:
0
23
0
קוראים לי גל, התחלתי SS לפני בערך 3 שבועות.
שמעתי שזה חשוב לפתוח לוג ונראה לי שפה זה יהיה הרבה יותר מסודר ממחברת...
גובה: 174
משקל: 66
התחלתי להתאמן בחדר כושר לפני בערך שנה, אבל רוב הזמן עשיתי תתוכניות שהמאמנים נתנו ואני לא מחשיב את זה להתאמן 😉 ... לפני בערך 3-4 חודשים התחלתי סקוואט, בנצ' ופרס.

משקלי שיא לפני ה-SS:
סקוואט: 74 קילו 3X8
בנצ': 56.5 קילו 3X8
דדליפט: 82.5 קילו 3X5
פרס: 31.5 3X8
מתח: עם 6.25 קילו עליי 3X8
משקל גוף בהתחלה: 64.3

אני אוכל בערך 3350-3500 קלוריות ביום.

האימון אתמול:
סקוואט: 3X5 87.5 היה קשה אבל לא נוראי
בנצ': 3X5 60 היה די קל
דדליפט: 1X5 90 היה בינוני אימון הבא 100!
מ.גוף: 66.1

סקוואט סט שלישי:

דדליפט:

אני ישמח לשמוע הערות על הטכניקה, שניהם זה PRים.

מתאמן עם itamar8910 מפה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בסקוואט: לא שובר מקביל , אתה קורס עם החזה , לא מתיישב מספיק אחורה ולא פותח ברכיים לצדדים (תוריד משקל ותעבוד שוב על טכניקה)
בדדליפט: הסטאפ שלך לא טוב (אתה בכלל לא מערב את הרגליים) , גב עקום כי אתה לא שומר על חזה מורם ( כנל ).

• פותח/ת השרשור
בסקוואט: לא שובר מקביל , אתה קורס עם החזה , לא מתיישב מספיק אחורה ולא פותח ברכיים לצדדים (תוריד משקל ותעבוד שוב על טכניקה)
בדדליפט: הסטאפ שלך לא טוב (אתה בכלל לא מערב את הרגליים) , גב עקום כי אתה לא שומר על חזה מורם ( כנל ).

אוקיי תודה רבה על ההערות!
בסקוואט אני ינסה לשפר את מה שאמרת (אני בכל מקרה לא מעלה משקל בסקוואט כי שמו לי בדיוק גשר אז לא הייתי יכול לאכול טוב) ואני יעלה היום סרטון של הטכניקה.
בדדליפט אימון הבא זה יהיה בסדר שאני יעלה משקל כרגיל וינסה לעבוד על הטכניקה או לא לעלות משקל ולעבוד על טכניקה? (ממש רוצה כבר שתי פלטות 😃)

תגיד כדאי לעשות סקוואטים אם הרגליים תפוסות? (מהדדליפט איך שהוא - פעם ראשונה)

מצטער שזה לא קשור לכלום אבל זה דחוף
אין עם זה בעיה , זה רק חומצות חלב .
בנוסף זה שאתה עם רגליים תפוסות לא אומר שאתה לא תצליח להרים יותר משקל באימון הבא .

אין עם זה בעיה , זה רק חומצות חלב .
בנוסף זה שאתה עם רגליים תפוסות לא אומר שאתה לא תצליח להרים יותר משקל באימון הבא .
אם כואב לו הרגליים מהאימון הקודם בדדליפט זה DOMS אין שום קשה לחומצות חלב..

אם כואב לו הרגליים מהאימון הקודם בדדליפט זה DOMS אין שום קשה לחומצות חלב..

אין לי מושג למה זה, אבל כאב לי בחלק האחורי של הרגל, המסטרינג אני חושב? אני מרגיש את זה בעיקר במתיחה בתחילת התנועה בסקוואט

בכל מקרה עשיתי סקוואטים והעלתי משקל, יש ממה לדאוג?

אין לי מושג למה זה, אבל כאב לי בחלק האחורי של הרגל, המסטרינג אני חושב? אני מרגיש את זה בעיקר במתיחה בתחילת התנועה בסקוואט

בכל מקרה עשיתי סקוואטים והעלתי משקל, יש ממה לדאוג?

יש שתי אפשרויות, אני לא יכול להגיד לך מה הבעיה ביניהן כי לא ראיתי אותך ואני גם לא רופא..:
1) DOMS - כאבי שריר מאוחרים, אופייני למי שמתחיל להתאמן ולא עשה את זה בצורה הדרגתית נכונה, או שפשוט נתן אימון ממש חזק (אם מעניין אותך ללמוד מזה בדיוק תיכנס לגוגל ותקרא... בכללי זה קרעים מיקרוסקופים בשריר)
2) מתחת שריר או רצועה באיזור שם...

מציע לך להמשיך להתאמן כרגיל אם תראה שהכאבים מחמירים תלך לרופא.. אם לא אז אין מה לדאוג..

• פותח/ת השרשור
היום היה אימון B:
היה אימון נוראי, אתמול שמו לי גשר ואני והשיניים ממש כואבות ולא יכול לאכול כלום רק לשתות ויוגורט אז התזונה בימים האחרונים הייתה נוראית. גם לפני האימון לקחתי משכח כאבים שאולי יעזור לי עם הכאב באימון, וזה רק גרם לי להיות לא מפוקס באימון... 😣

מ.גוף: 66.3 במפתיע עליה במשקל...

סקוואט: ניסיתי לעבוד על טכניקה אבל החלטתי להשאר על אותו משקל כמו אימון קודם ולנסות ככה לעבוד על טכניקה.
היה נורא קשה לא הייתי מפוקס בכלל. עשיתי 2X5 עם 87.5 אבל הטכניקה לא הייתה טובה אז סט שלישי הורדתי ל80 קילו ועשיתי עוד 5 חזרות
סרטון סט שלישי:
אני חושב שיש צורך לעשות ריסט, גם שמתי לב שאני נח הרבה יותר מדי בין הסטים (יותר מ10 דקות)

פרס: גם היה קשה כי לא הייתי מרוכז סט ראשון שני נחתי יותר מדי למטה וזה ממש הקשה אותי. סט ראשון חזרה אחרונה כשעליתי למעלה לקחתי את המוט ממש אחורה מדי וכמעט נפלתי אחורה... 👏 סט שלישי היה הרבה יותר קל מהראשון והשני אבל עדיין קשה.
סט שלישי:
שמתי לב שאני עולה טיפה על קצות האצבעות בתחילת העלייה אני יעבוד על זה אימון הבא...

מתח: 3X5
הייתי אמור לעשות עם 6.25 קילו עליי עשיתי ככה סט ראשון אבל היה ממש קל.
סט שני העלתי ל7.5 והיה קל.
סט שלישי העלתי ל-8.75 והיה כבר טיפה קשה. יצא פירמידה כזאת...

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
לדעתי אין שום צורך בריסט,תאכל טוב ועם עוד 2-3 אימונים אתה נתקע על המשקל תעשה ריסט

• פותח/ת השרשור
אוקיי אז מזמן לא עדכנתי את הלוג כי לא היה לי כל כך זמן אז אני ירשום כאן את ה3 אימונים האחרונים.
אימון 27.7:
סקוואט: עשיתי ריסט בשביל לעבוד על טכניקה. 75 קילו 3X5. די קשה... מוזר.
בנצ': 61 קילו 3X5. די קשה אבל לא נוראי.
דדליפט: עשיתי גם ריסט בשביל לעבוד על טכניקה. 80 קילו 1X5. סבבה לא קשה וגם לא ממש קל.
קשה לי לאכול בגלל הגשר...
מ.גוף: 66.1

אימון: 30.7:

מ.גוף: 65.2 :( ממש התבאסתי שלא הייתי יכול לאכול אוכל קשה בגלל הגשר אז זה הרס לי את ההתאוששות ממש.
סקוואט: 80 קילו 3X5 קשה כבר...
פרס: 40 קילו. עשיתי 4 חזרות סט ראשון ואז סט שני 3. ואז הורדתי ל37.5 ועשיתי סט שלישי 5 חזרות. אני די בטוח שזה בגלל ההתאוששות ככה אימון לפני זה הייתי קילו יותר...
מתח: 10 קילו עליי 3X5 סבבה לא מאוד קשה.

אימון: 1.8
מ.גוף: 65.9 התחלתי לדחוף אוכל כי אני סוף סוף יכול לאכול.
סקוואט: 85 קילו 3X5 קשה.
בנצ' 63.5 קילו 3X5 סוף סוף בנצ' קשה!
דדליפט: 90 קילו 1X5 הרבה הרבה יותר קשה מפעם שעברה שעשיתי 90 קילו...

יש לך בסקוואט כמה בעיות:
א. המוט הרבה מאחורי מרכז הרגל, למעשה הוא מאחורי הרגל לגמרי, זה אומר שהמוט לא מעל מרכז הכובד ומקשה עליך להרים, תישען יותר קדימה עם הגב.
ב. בעלייה אל תישען קדימה ותידחוף את הברכיים מעבר לאיפה שהן. ברכיים מקובעות במקומן.
ג. אתה נילחם על העומק המון יחסית למישהו שעשה כמה מאות סקוואטים בחייו, תעבוד על הגמישות יותר.
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
יש לך בסקוואט כמה בעיות:
א. המוט הרבה מאחורי מרכז הרגל, למעשה הוא מאחורי הרגל לגמרי, זה אומר שהמוט לא מעל מרכז הכובד ומקשה עליך להרים, תישען יותר קדימה עם הגב.
ב. בעלייה אל תישען קדימה ותידחוף את הברכיים מעבר לאיפה שהן. ברכיים מקובעות במקומן.
ג. אתה נילחם על העומק המון יחסית למישהו שעשה כמה מאות סקוואטים בחייו, תעבוד על הגמישות יותר.
בהצלחה

תודה רבה על ההערות!
יש לי כמה שאלות רק:
-כשאתה אומר להישען קדימה יותר עם הגב אתה מתכוון עם הגב העליון להישען קדימה או עם כל הגב (לשנות פשוט את הזווית שלו)
-איך אתה ממליץ לי לעבוד על הגמישות?
-שכחתי לשאול את זה עד עכשיו אבל כשאני שם את המוט על הגב כואב לי טיפה מעל הסקפולה השמאלית זה כואב גם כשאני לוחץ על המקום אבל בצד ימין אני לא מרגיש כאב בכלל. יש לך מושג מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שאני ממקם את המוט לא נכון?

תודה רבה על ההערות!
יש לי כמה שאלות רק:
-כשאתה אומר להישען קדימה יותר עם הגב אתה מתכוון עם הגב העליון להישען קדימה או עם כל הגב (לשנות פשוט את הזווית שלו)
-איך אתה ממליץ לי לעבוד על הגמישות?
-שכחתי לשאול את זה עד עכשיו אבל כשאני שם את המוט על הגב כואב לי טיפה מעל הסקפולה השמאלית זה כואב גם כשאני לוחץ על המקום אבל בצד ימין אני לא מרגיש כאב בכלל. יש לך מושג מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שאני ממקם את המוט לא נכון?

-כמובן שאני מתכוון עם כל הגב כי אם תישען רק עם הגב העליון- הגב יהיה עגול ואנחנו לא רוצים את זה.
-תאמת, אני לא עושה מתיחות בכלל ואין לי בעיות עומק בסקוואט ככה שאני לא בדיוק הבן אדם לישאול אבל תקפיד בסוף כל אימון לעשות מתיחות סטטיות ואולי חימום יותר טוב עם מתיחות דינמיות קצת בתחילת האימון.
-הכאב הזה יכול להיגרם מחוסר ניסיון, כלומר העצם שם עוד לא רגילה לעומס והיא קצת כואבת. יכול להיות גם שאתה לא שם את המוט כמו שצריך, קשה לראות בצילום. אם הכאב נמשך תפנה לרופא, זה יכול להיות הרבה דברים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית