הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS

• פותח/ת השרשור
עדכון מהאימון של היום ה3.8.13:
סקוואט: 87.5 קילו 3X5 היה קשה בערך כמו אימון קודם אולי טיפה יותר, זה המשקל שהייתי בו לפני הריסט. היה יותר קל ממה שזכרתי אותו אבל עדיין ממש קשה.
פרס: 40 קילו אחרי הכשל באימון קודם ניסיתי עוד אימון. הרגשתי את הכתפיים שלי ממש עייפות מהבנצ' אימון קודם.
2X5 ואז פתאום סט שלישי חזרה שניה נכשלתי זה היה ממש מוזר אז החלטתי לנסות חזרה שלישית והצלחתי אותה ואז רביעית נכשלתי עוד פעם.
מתח: 11.25 קילו עליי היה קשה אבל 3X5
מ.גוף: 66.4 מתחיל לחזור לעצמי.
מחר שמים לי גשר למטה שוב שבוע שאני לא יוכל לאכול אוכל קשה..... נחזור לשני ליטר חלב ביום

• פותח/ת השרשור
אימון 6.8.13:
סקוואט 90 קילו 3X5... PR היה קשה בערך כמו אימון קודם. ניסיתי באימון הזה להסתכל למעלה כמו בסרטון של ELITEFTS שמסבירים חשבתי שזה יפתור לי כמה בעיות בטכניקה. זה לא הרגיש לי נוח בסט ראשון אז באמצע עברתי להסתכל למטה. סט שני הסתכלתי כל הזמן למעלה וסט שלישי הסתכלתי כל הזמן למטה. שמתי לב שכשאני מסתכל למטה החזה שלי קורס מה שמוביל לGM, אבל כשאני מסתכל למעלה אני ממש עוצר למטה ובכלל שמתי לב שאין לי באונס טוב מלמטה. יש למישהו המלצות איך לשפר את הבאונס?
סט שני:

סט שלישי:

רק רוצה לומר שהכיס שלי היה בחוץ אז זה נראה כאילו ירדתי פחות נמוך ממה שבאמת. ( אני יודע שזה נשמע כמו תירוץ אבל בסדר :shamefullyembarrased:)
אני ממש ישמח להערות על טכניקה!

בנצ': 66 קילו (בנצ' כמו המשקל גוף!) 554 PR היה ממש קשה כבר בסט הראשון הייתי בטוח שאני נכשל אבל לא הפסקתי לדחוף והצלחתי!

דדליפט: 95 קילו 1X5
PR היה ממש קשה הגב תחתון ממש התעגל. בחימום שאני עושה הגב ישר לגמרי אבל במשקל עבודה הוא מתעגל. יש למישהו רעיון מה לעשות? לנסות פשוט לשמור הכי ישר שאני יכול כי עדיין זה PR? אולי אני צריך להתחיל להשתמש בחגורה? אני לא חושב שאני צריך ריסט כי בדיוק עשיתי ריסט ושיפרתי את הטכניקה אבל כשאני שובר שיאים הגב מתעגל..

מ.גוף: 66.3 טיפה ירדתי בגלל הגשר.

• פותח/ת השרשור
עדכון מהאימון 9.8:
מ.גוף: 66.8 עליה של איזה חצי קילו מאימון קודם. מרוצה.
הגעתי לאימון עם גב תפוס מהדדליפט לא חשבתי שזה ממש יפריע עד שהתחלתי את הסקוואט...
סקוואט 92.5 551 אחרי הסט הראשון הרגשתי את הגב התחתון שלי כבר מת אבל המשכתי עדיין. סט שני הצלחתי היה די איטי ואחריו ממש הגב תחתון שלי היה מת בזמן הסט העבודה הרגיש לי קשה בגב תחתון כמו דדליפט בערך... ממש התלבטתי אם לעשות סט שלישי של הסקוואט כי הגב התחתון היה כל כך מת... התחלתי סט שלישי אחרי חזרה ראשונה הגב תחתון ממש כאב ירדתי בשנייה דיפ המוט נגע במוטות ביטחון מה שממש הקשה התחלתי לעלות וממש אחרי שניה הגב תחתון פשוט לא הצליח להחזיק את המשקל יותר ונכשלתי... אני לפחות שמח שניסיתי...

סרטון סט שני:

פרס: בגלל שהגב תחתון שלי היה כבר מת והכתפיים שלי היו תפוסות מהבנצ' החלטתי לעשות אימון פרס קל.
32 קילו 3X5 היה די קליל.

מתח 3X5 עם 12.5 קילו עליי היה קשה. נחמד שאני לא כל כך נתקע במשקלים במתח למרות שאני עולה במשקלי גוף.

בסה"כ אימון טוב לא כל כך מאוכזב מהסקוואט כי הכשל היה בגלל הגב תחתון אני מאמין שאם הוא לא היה כואב הייתי סוגר את זה. אני חושב שאם עדיין יהיה תפוס אימון הבא אני יעשה סקוואט ודדליפט קלים.

שים לב, בזמן הביצוע של הסקוואט, תחזיק חזק את האוויר בתוך הבטן. תוציא אוויר בין החזרות. במהלך החזרה עצמה, תחזיק את האוויר כמה שיותר חזק בפנים. אתה תראה שתרגיש הרבה יותר יציב. אתה מאוד לא יציב ...

בכל מקרה אתה מתקדם וזה יפה אז בהצלחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית